Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

 

   

Horoskop za period od.godine od 20.- 27.10.2014.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao-Dve planete koje imaju velikog uticaja na vaš znak, Mars i Sunce menjaju znak. Mars, planeta akcije ulazi u ambicioznog Jarca što se pozitivno reflektuje na rođene u martu a Sunce, planeta entuzijazma u finsnsijski moćnu i sposobnu da zaradi novac Škorpiju. Ipak, pomračenje Sunca 23.oktobra nalaže oprez kod sklapanja poslova sa Lavovima i drugim Ovnovima kao i nekom Vodolijom.

Novac- Ne ulazite u sumnjive poslove sa osobama koje dolaze iz arapskih zemalja.

Ljubav- Ljubavni život može biti mnogo uzbudljivji naročito ako često poslovno putujete ili ste skloni da ulazite u tajne veze. Flert, sa nekim vodenim znakom koji će se posle toga hvaliti vezom sa vama gotovo je izvestan. Pazite u kakve veze se upuštate bez obzira da li ste slobodni ili ne.

Porodica- Veoma ste darežljivi i to vaši bližnji na neki način i zloupotrebljavaju.

Zdravlje- Moguć manij nazeb.


BIK (21.4.-21.5.)

Posao-  Veoma naporna sedmica jer ćete morati dobro da pazite šta vam ko govori, kakve vam ponude daje i kakve razgovore i pregovore vodite. Mnogo toga može izgledati povoljno ali imaćete utisak da vam neko postavlja neku vrstu zamke. U vreme pomračenja Sunca 23.oktobra ne ulazite u privatne poslove sa moćnim biznismenima.

Novac- Neko će pokušati da vas uceni ili da vas “kupi”.

Ljubav- Dopada vam se osoba koja je veoma uticajana u društvu i koja mnogima imponuje ali nije baš naročito poznata po dugotrajnim vezama. Ako budete spremni da uđete u vezu sa nekim ko često putuje, bićete više sami nego nego sa partnerom. Moguća je veza sa Škorpijom, Jarcem ili Strelcem.

Porodica – Čuvajte stvari od vrednosti. Ne ulazite u nepotrebne rasprave.

Zdravlje- Manje stomačne tegobe.

 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka veoma naporna i značajna sedmica jer biste mogli započeti pod prilično dramtičnim ili čudnim okolnostima posao koji će biti naporan i dugoročan a vaše obaveze velike. Imate način da zaštite privatnost a to vam je trenutno veoma bitno, naročito ako imate veze sa javnošću.

Novac- Dobićete neku vrstu finansijske pomoći ili dokaz nečije naklonosti u vidu vrednog poklona.

Ljubav- Ne bi trebalo da se previše opterećujete nepotrebnim sumnjama i brigama. Ako ste u vezi sa vazdušnim ili vatrenim znakom, imajte poverenja u partnera. Devica ili neki drugi Blizanac ili neka Vaga mogli bi delovati na vas prilično stresno. Bik i Škorpija pokušavaju da vam se dopadnu.

Porodica – Imate podršku članova porodice u vezi sa vašim profesionalnim planovima.

Zdravlje- Mogući bolovi u nogama.RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao- Pomračenje Sunca 23.oktobra na dan kada Venera ulazi u Škorpiju odražava se na junske Rakove. Verovatno ćete dobiiti idju u vezi sa novim poslom. Jedna Lavica će vam ponuditi prilično sumnjiva aranžman, ne morate pristati na njega, naročito ako se radi o modu ili trgovini.

Novac- Pazite da vas neko ne pokrade, negde na nekom tamnom, skrovitom mestu.

Ljubav- Moguća je nova ljubav ili novo poznanstvo sa nekim ko često boravi u inostranstvu. Imate priliku da se sretnete sa Strelcem koji vam je nekada bio veoma značajan.  U vreme pomračenja Sunca 23.oktobra ako ste junski Rak, možete biti predmet udvaranja neke Škorpije ili nekog Bika.

 Porodica – Predmet ste kritike zbog vašeg stave u ljubavi koji je prilično neozbiljan.

Zdravlje- Mrzovolja.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Želeli biste da započnete privatan posao ali niste dovoljno informisani o problematici sa kojom biste najverovatnije bili suočeni. Nije vas lako demoralisati ali bi trebalo da ozbiljnije prihvatite sve obaveze ili ako ste zaposleni da shvatite da je manja kriza u radu sa kolegama normalna naročito ako ste mladi i neiskusni.

Novac- Olako rukujete novcem i trošite na neke nepotrene kupovine.

Ljubav- Važnija vam je harmonija u porodičnom životu nego ljubavni život. Ako ste mladi i slobodni, više držite do provoda nego do veze sa bilo kim, čak ni sa osobom koja vam se izuzetno dopada. Niste spremni da uradite ništa što je mudro, bićete spontani i nedovoljno taktični u društvu Vage ili Bika.

Porodica Predmet ste kritike zbog vašeg stave u ljubavi koji je prilično neozbiljan.

Zdravlje- Povremeno ste neraspoloženi.

 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao- Način komunikacije sa kolegama i šefovima čini vas simpatičnim jer nalazite način da ih odobrovoljite i kada je situacija ozbiljna. Ako vaša profesija podrazumeva da treba da pokažete razumevanje za druge, verovatno ćete imati podršku osoba sa kojima dolazite u svakodnevni kontakt. Praktična strana vaše ličnosti izbija u prvi plan ako ste avgustovska Devica.

Novac- Mogući su dobici u igrama na sreću.

Ljubav- Želite da se dopadnete nekom ko je poznat ili s kim biste mogli ostvariti dobru komunikaciju ili sa nekim ko vas intrigira. Ako ste stalnoj vezi ili braku, ne rizikujete previše flertujući sa nekim ko će vas možda odbiti a vaš stalni partner će za to saznati.

Porodica- Moguće su manje rasprave uvek po istim temama.

Zdravlje-Nervozni ste.VAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao- Dobro se snalazite u društvu osoba koje žele da vas nagovore ne nešto na šta vi ne želite da pristanete čak iako se radi o poslu do koga vam je stalo. Predsoji naporan period posebno u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra u radu sa Rakom, Lavom ili Bikom.

Novac- Pazite da vas neko ne prevari u vezi sa povećom svotom, bilo da se radi o kamatama ili pozajmici.

Ljubav- Nemate mnogo vremena za ljubav ali na radnom mestu će vam se udvarati neko prema kome nikada niste bili ravnodušni. Vaša potreba da budete uvek u centru pažnje smeta jednoj Devici koja je planirala da vam se udvara ili da sa vama obnovi vezu. Pazite na svoj rejting u društvu, mnogi o vama pričaju neisitine.

Porodica- Imate podršku bliskih osoba u vezi sa bitnim pitanjima.

Zdravlje-Moguća bol u kolenu.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Naporan period za rođene početkom znaka jer će 23.oktobra biti pomračenje Sunce u blizini njihovog Sunca.Ako planirate posao sa decembarskim Jarcima, imaćete mogućnost da se istaknete posebno u medijima ili u poslu koji ima veze sa javnošću. Dobro se slažete sa februarskim Ribama koje imaju ideju u vezi sa projektom u domenu umetnosti.

Novac- Mogući su dobici u igrama na sreću.

Ljubav- Trudite se da osvojite naklonost Ovna, Jarca ili Riba. Mnogima imponuje vaše društvo i vi ste toga potpuno svesni. Želite da dominirate u društvu nekog ko je poznat po onome čime se bavi, moguće da se radi o sportisti ili umetniku.

Porodica- Sa Lavom ili Vodolijom možete doći u konfliktnu situaciju.

Zdravlje- Pazite se pada.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Očekujete da situacija krene nabolje po vas na svim poljima, posebno u sferi finansija.Uvereni ste da vas neko podržava i da će održati obećanje. Pomračenje Sunca 23.oktobra može odložiti odlazak na put ili biste mogli napraviti dogovor koji je potpuno neočekivan i to sa nekim ko je odavno želeo da sa vama sarađuje.

Novac- Mogući su neočekivani dobici iz inostranstva.

Ljubav- Spremni ste da uđete u novu vezu ali čak i ako ste slobodni, pre ćete se odlučiti za diskretnu ili tajnu vezu nego da se odmah prikažete u društvu sa novim partnerom. Ako ste u vezi sa nekim ko često putuje, moraćete da u nečemu budete mnogo popustljiviji nego do sada.

Porodica- Moguć dogovor u vezi sa nekretninama.

Zdravlje- Nazeb.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Ulazak Marsa u vaš znak sredinom sedmice donosi novu energiju, posebno decembarskim predstavnicima vašeg znaka. Ako planirate rad sa Bikom ili Lavom, moraćete da u nečemu popustite. Imate način kako da se dogovorite sa jednim Rakom oko bitnih pitanja. Vodolija je prilično rigorozna po pitanju uslova od kojih ne odstupa.

Novac- Dobijate očekivani novac.

Ljubav- Niste spremni da pređete preko nečega ali ćete se  ponašati kao da želite da izgladite odnose sa osobom do koje vam je stalo. Pazite da ne uđete u sopstvenu zamku i da ne budete žrtva potrebe za “slatkom osvetom” jer bi situacija mogla da se prilično iskomplikuje.

Porodica- Trudite se da se ponašate kao da je sve u redu a mnogo toga vas u stvari demorališe.

Zdravlje- Neraspoloženje.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao-Pomračenje Sunca na prvom stepenu Škorpije reflektuje se na astrološko polje karijere posebno kada su u pitanju januarske Vodolije. Možete doći u konfliktnu situaciju jer jedan Jarac ne želi da u nečemu popusti. Verujete da možete da se prilagodite ne nove uslove rada sa jednim Lavom.

Novac- Imate podršku bliskih osoba, moguće članova porodice kada su u pitanju vaše finansije.

Ljubav- Želite da budete u društvu osobe koja vam po mnogo čemu imponuje. Ipak, često mislite na nekog s kim ste nekada bili u vezi. Niste načisto kako treba da se postavite prema toj osobi, naročito ako se radi o Raku, Lavu, Vagi ili Škorpiji. Slobodne Vodolije mogu napraviti pogrešan izbog ako uđu u novu vezu.

Porodica- Manja rasprava sa Bikom ili Vagom.

Zdravlje- Mogući bolovi u leđima.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Trudite se da sve funksioniše kao i do sada a u stvari ste prilično umorni i spremni da prihvatite savet jednog Ovna ili Jarca u vezi sa organizacijom daljeg poslovanja. Nemojte se previše nervirati ako vam jedna Vaga bude dala na znanje da računa na vas a vi ste je već odbili po pitanju zajendičkog projekta.

Novac- Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko vam može obezbediti dobro plaćen posao.

Ljubav- Nekome je stalo da se se sa vama upozna, moguće jednom Biku koji će želeti da se sa vama viđa čak i nijedno od vas dvoje nije slobodno. Niste spremni da uđete u tajnu vezu ali bićete u iskušenju te vrste. Dobro se snalazite u društvu umetnika i verovatno im se dopadate.

Porodica- Člano porodice će vam dati na znanje da očekuje da podržite njegove planove u vezi sa inostranstvom.

Zdravlje- Dobro se osećate.


 

 

                 

 

 

 
 
 
 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.671.792

Pregledanih stranica
108.218.316

Danas poseta
49.265

Trenutno na sajtu
1.099

Vreme: 2014-10-24 12:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri