Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od.godine od 29.9. - 5.10.2014.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao- Ovo je period velikih poduhvata i potrebe da sebe obezbedite na svaki mogući način, posebno u finansijskom smislu. Imate nekoliko ideja kako biste mogli doći do potrebnog novca ili do pozicije u društvu do koje vam je stalo. Mnogi pokušavaju da vam ospore vrednosti ili će neko imati primedbe na vaš rad, smatrajući vas osobom koja „krade“ tuđe ideje. Ako ste umetnik, predstoji vam uspeh.

Novac-  Ne bi trebalo da ulazite u konflikt sa onima od kojih možete imati mnogo koristi u finansijskom pogledu. Vaše isterivanje pravde može vas skupo stajati.

Ljubav-U astrološkom polju ljubavi, Jupiter, planeta egzaltiranosti i oduševljenja, logičan Merkur, jak u ljubomornoj Škorpiji čini vas nerealnim u očekivanjima kada je u pitanju veza sa nekim ko vam je već dao na znanje šta od vas očekuje. Nemojte igrati na kartu  tajanstvenosti ili emocionalne manipulacije jer će partner shvatiti o čemu se radi. Pozicija Venere vam savršeno odgovara za vezu sa Bikom ili Vagom.

Porodica- Prva Mesečeva četvrt 1.oktobra u Jarcu podstiče kod vas zaštitnički odnos prema onima koji na neki način zavise od vas. Imate potrebu da se nađete pri ruci osobama za koje ste emotivno vezani.

Zdravlje – Moguća povreda kolena.

 


BIK (21.4.-21.5.)

Posao- Predstavnicima vašeg znaka odgovara tranzit Marsa preko znaka Strelca samo ako imaju već razrađen biznis, ekipu saradnika na koje mogu da se oslone ili ako planiraju neki samostalan projekat. Inače, period može biti stresan, naročito ako ste mladi, ambiciozni a niste u stanju da se izborite sa autoritetima. Verujete da možete da nađete način kako da sa nekim obnovite saradnju.

Novac- Mogući su izuzetno veliki dobici na koje niste računali. Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u poslu koji bi mogao biti za vas izuzetno profitabilna, moguće da se radi o poslu sa nakitom ili modom.

Ljubav-  Zbog mnogo čega se možete  osećati neshvaćenim, stalni partner takođe. Vama bliske osobe, kako prijatelji tako i članovi porodice uzalud će vam deliti savete pokušavajući da vas „otrezne“ da zauzmete realan odnos prema vezi koja, ako je došla u krizu, to je vašom krivicom. Slobodni Bikovi mogu očekivati susret sa zanimljivom osobom na nekom skupu zatvorenog tipa ili u nekom restoranu, na nekoj vrsti proslave, vama bliskih osoba. Partner je nepredvidiv u svojim reakcijama.

Porodica- Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju rešavanje nekih važnih porodičnih problema. Prilično ste nestalni, nestrpljivi i pomalo neraspoloženi zbog situacije u kući.

Zdravlje – Povremena melanholija.

 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao- Saradnja sa vatrenim znacima može biti uspešna ako niste oboje nerealni ili imate pretenciozne ideje. Ne ulazite u rasprave sa Blizancima,Devicom Ovnom ili Lavom. Ovo može biti prilično stresan period za sujetne Blizance koji ne podnose autoritete niti bilo kakvu kritiku. Tokom celog perioda bićete skloni da tražite oslonac u timskom radu i u onima u koje možete imati poverenja a s druge strane prilično svojeglavim i nefleksibilnim.

Novac- Mogući su dobici u igrama na sreću ili preko saradnje sa osobama sa kojima možete često putovati u inostranstvo.

Ljubav- Naporan period za one koji su često skloni raspravama, usamljeni se mogu osetiti još usamljenijima i pored prividno sadržajnog društvenog života, naročito ako su strastveno zaljubljeni u nekog ko se ponaša samo kao prijatelj. Možete biti nervozni i melanholični će povremeno biti skloni afektivnom ponašanju. Odustanite od prevelikih očekivanja kada je u pitanju  neko zbog koga ste se već dovoljno nervrirali.

Porodica- Moguća rasprava povodom vašeg tvrdoglavog stava po pitanju po kome vi ne želite da razgovarte.

Zdravlje – Nervoza.RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao-. U vreme  prve Mesečeve četvti 1.oktobra moguć je poziv od nekog ko se bavi trgovinom, arhitekturom, dizajnom, radi u medijima, marketinškoj agenciji i verovano ćete uspeti da nametnete bar  neke od svojih uslova. Zbog tranzita Marsa preko vatrenog Strelca možete napraviti pogrešnu procenu posla i biti skloni ekstremnom stavu, bilo da se radi o prenaglašenoj skeptičnosti ili velikom entuzijazmu.

Novac- Verujete da ćete dobiti ono što vam pripada posredstvom Device ili Škorpije.

Ljubav- Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka jedan od interesantnijih perioda u toku koga možete dobiti priliku da  proširite krug prijatelja i da upoznate neke osobe koje će vam izgledati zanimljive. Moguć je početak veze sa osobom koja je prisutna u javnosti, bavi se modom ili umetnošću. Ne odustajete od veze sa osobom do koje vam je stalo zbog kritika koje vam često upućuje.

Porodica-Harmonična atmosfera ukoliko ste spremni da razne vrste ustupaka.

Zdravlje – Stomačne tegobe.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao- Saradnja sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem može biti za vas od velikog značaja jer će vas na pravi način podsticati i motivisati da uspete. Ipak, budite oprezni u vreme prve Mesečeve četvrti 1.oktobra možete biti prilično svojeglavi i nedovoljno spremni da sagledate situaciju u kojoj se nalazite i iz nekog drugog ugla. Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste prevazišli unutrašnje konflikte sa kojima ste duže vreme suočeni.

Novac- Želite da uvećate prihode preko posla sa Ovnom ili Strelcem i verovatno će vam se ukazati prilika da ostvarite uspešnu saradnju.

Ljubav- Ne odustajte od veze sa osobom koja vam je privržena, naročito ako se radi o Biku ili Vagi čak i ako smatrate da biste imali šta da joj zamerite. Previše ste neodlučni, hiroviti jer Mars u Strelcu utiče na vašu potrebu za flertom, promenama i ne obraćate mnogo pažnje na osećanja vašeg stalnog partnera. Bilo bi mudro da se odlučite šta želite i da ne namećete partneru previše svoju volju.

Porodica- Vodićete konstruktivne razgovore o vašoj karijeri i mogli biste imati od toga dosta koristi.

Zdravlje – Manje stomačne tegobe.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao- Povoljan period u kome možete dobiti ponudu za posao u medijima u nekoj izdavačkoj kući u okviru umetnosti, u kulturnoj instituciji i najverovatnije ćete biti u prilici da iskažete svoje talente čak i ako ste veoma mladi. Naglašen znak  Vage, Škorpije, Strelca i Jarca sa  Jupiterom u Lavu podstiče kod vas interesovanje za intelektualne poslove, bavljenje umetnošću. Možete povremeno biti nerekalni jer vas pozicija Merkura tera na to. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim  ko že biti voljan da sa vama razgovara o bitnim pitanjima u vezi sa biznisom. 

Novac- Mogući su dobici na koje niste računali ali ste se intimno nadali da će vam stići.

Ljubav- Veoma interesantna sedmica, naročito zbog prve Mesečeve četvrti u Jarcu koja odgovara onima kojima se dopadaju klasični tipovi bilo po lepoti bilo po izgledu. Ako ste muškarac Devica dopašće vam se jedna Škorpija ili jedan Jarac. Možete dobiti priliku da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom sa kojom ste oduvek imali o čemu da pričate.

Porodica- Moguće nerviranje zbog ponašanja jednog vatrenog znaka koji ne pokazuje prema vama dovoljno poštovanja i uviđavnosti.

Zdravlje – Smanjite obroke.

 VAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao-Oni koji studiraju ili rade u obrazovanju ili bankarstvu,ne bi trebalo da posustanu, naprotiv, mogu uspostaviti dobru komunikaciju sa profesorima ili šefovima i možda se priključiti nekom istraživačkokm projektu sa strancima.Postoji mogućnost da, naročito ako duže vreme tražite posao, nađete neki koji bi zahtevao od vas česta putovanja ili saradnju sa strancima. Možda neće biti tako sjajno plaćen kako očekujete ali ćete ipak biti u stanju da ostvarite solidnu zaradu i ostavite dobar utisak na pretpostavljene

Novac- Moguće uvećanje prihoda.

Ljubav- Naglašena pozicija Jupitera, Urana i Marsa donosi mogućnost rešavanja ljubavnog problema na neočekivan način. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko će va oduševiti. Ako ste slobodni,verovtano ćete biti u prilici da se iznenada zaljubite u osobu koja je veoma posvećena karijeri. Srećni će biti oni koji zaista preko posla često putuju, bave se turizmom, umetnošću, njima su planete naklonjene i verovatno će moći da se sjajno provedu negde u većem društvu. Slobodne Vage mogu upoznati nekog u biblioteci, na koncertu, na putovanju, nročito u inostranstvu.

Porodica- Mogući su neprijatni razgovori sa onima koji vas često kritikuju a moguće i da ćete vi, prilično glasno negodovati zbog ponašanja jednog Raka ili Lava u vreme prve Mesečeve četvrti 1. oktobra.

Zdravlje – Moguća povreda kolena.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Ovo bi mogao biti povoljan period ako ne očekujete previše ni od sebe ni od poslovnih partnera i ako najviše volite samostalne projekte, nikako rad u nekoj velikoj firmi gde svoju volju morate da podredite drugima. Najvažnije vam je da se dobro razumete sa kolegama, da vam imponuju na intelektualnom i duhovnom planu i da ih cenite. Početkom perioda odgovara vam pozicija Merkura, donosi dobre vesti iz inostranstva.

Novac- Osećate se sposobnim da rešite finansijski problem ma o čemu da se radi. Dobijate ponudu za prelazak na bolje plaćeno radno mesto.

Ljubav- Moguća je tajna ljubav ili veza ili imate potrebu da svoj život držite u maksimalnoj diskreciji. Tranzit Venere preko Vage i pozicija Urana u Ovnu donose mogućnost veze sa vatrenim znakom što će na vas delovati prilično šokantno jer će se raditi o osobi potpuno drugačijeg temepramena. Ako ste u vezi sa vodenim ili zemljanim znakom, nemate zašto da brinete, veza je stabilna.

Porodica- Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše originalne zamisli i koje vas podržavaju u vezi sa vašim poslovnim zamislima.

Zdravlje – Nesanica.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Sunce, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem  inostranstva, slabo je u Vagi ali vi to kompenzujete jakom pozicijom Marsa, planete akcije u vašem znaku Uvereni ste da od vas mnogo toga zavisi. Bićee spremni da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji bi mogao da donese dobru saradnju sa strancima.Ako se bavite sportom pred vama je uspešan period.

Novac- Igrajte igre na sreću, možete biti prijatno iznenađeni.

Ljubav- Imate potrebu za vezom sa partnerom koji će da vas inspiriše i ko će biti u stanju da vam mnogo toga toleriše, iznad svega da vas ne pita ono o čemu ne želite da pričate. Ima mnogo tajni u vašem životu ili nečega sa čime još uvek niste raščistili, što vas još uvek pomalo potrese a tiče se bišeg partnera. Aspekt između Saturna i planeta u znaku Riba vam savršeno odgovara ako spas od raznih ljubavnih nedoumica ili problema nalazite u poslu.

Porodica- Dobijate priliku da pozovete nekog u goste, naročito ako živite u inostranstvu.

Zdravlje – Dobro se osećate.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Pošto je trenutno Mars u vašem astrološkom polju intucije i kreativnosti nećete postići ništa direktnošću. Morate biti mnogo suptilniji u svojim pokušajima da se adaptirate na situaciju koja nije tako sjajna ali nije ni za očajavanje.Tranzit Jupitera čini vas egzaltiranim ali i sklonim, oklevanju a jedino je u dobrom poziciji za sportiste i umetnike.

Novac- Moguć je susret sa nekim ko će vam dati dobru ideju u vezi sa novim poslom koji bi mogao biti sjajno plaćen.

Ljubav- Vaša očekivanja od jednog vatrenog znaka su prilično nerealna naročito ako se radi o nekom ko nije slobodan. Verujete da ste na pravom putu da se upoznate sa osobom o kojoj ste čuli mnogo toga lepog,koja je poznata ili afirmisana ili je zante iz viđenja. Verujete da ćete uspeti da je šarmirate. Dobro se osećate u društvu Raka a u vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku 1. oktobra, predstoji susret sa Ribama ili Bikom.

Porodica- Imate dosta problema u komunikaciji sa tvrdoglavim članovima porodice koji odbijaju da vas poslušaju po nekom veoma bitnom pitanju.

Zdravlje – Više se krećite.

 

 


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Merkur, planeta intelekta i komunikacjie  jak je u vašem astrološkom polju karijere a pri tom i u Škorpiji zbog čega vam dnosi nove poslovne pnude ali vas i čini sklonim raspravama za sitnicu, nepotrebno cepidlačenje ili sumnjičavost, mogu vas navesti na pogrešan put. Saradnja sa onima u koje do skora niste imali poverenja, posebno ako se radi o osobama koje sarađuju sa arapskim jezičkim područjem može biti ono na šta se čekali. U vreme prve Mesečeve četvri 1.oktobra možete biti sumnjičavi i nedovoljno spremni da prihvatite savet jednog Raka.Budite oprezni u radu sa Ribama ali se zato možete uzdati u Blizance i Devicu.

Novac- Skloni ste preteranim troškovima što se nikako neće povoljno odraziti na vaše stanje na računu.

Ljubav- Ljubavni život je tokom ovog perioda u drugom planu ako ste u vezi sa vodenim ili zemljanim znakom. Partner to teško podnosi iako pokušava da vas razume ali Venera u Vagi „traži“ svoje tako da bi bilo mudro da se drugačije postavite prema nekom ko pokazuje koliko mu je stalo do vas i da mu posvetite više vremena.

Porodica- Trudite se da ostavite utisak osobe kojoj je stalo do onoga šta joj govore članovi porodice a u stvari radite po svome.

Zdravlje –  Mogući bolovi u nogama.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao- Ovo je za vas jedna veoma značajna sedmica jer prva Mesečeva četvrt u Jarcu trebalo bi da 2.oktobra donese razrešenje situacije koja nije naivna. Trebalo bi da budete odlučniji kada je u pitanju posao koji bi od vas zahtevao mnogo više angažovanja i upornosti. Spremni ste da raspravljate oko nekih ne tako bitnih pitanja a ono što je veoma važno za vas zanemarujuete. Moguće da se radi o saradnji sa Rakom ili Jarcem. Dobićete priliku da se istaknete u društvu ili da promenite radno mesto, posredstvom jednog Raka, Bika ili Jarca. Lav nije toliko privržen koliko ste mislili.

Novac- Moguće je uvećanje prihoda preko posla sa strancima.

Ljubav- Impulsivnost, preosetljivost i povremena mračna raspoloženja mogu biti razlog za rasprave, čak i ako spadate u one koji su u harmoničnim vezama ili brakovima.Tranzit Venere preko znaka Vage donosi mnogima mogućnost poznanstva sa nekim u koga neće imati mnogo poverenja jer se radi o osobi koja je izuzetno popularna u društvu.

Porodica-  Nesporazumi u vezi sa poslom koji ima veze sa strancima.

Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.


 

 

                 

 

 

 
 
 
 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
50.323.311

Pregledanih stranica
106.871.673

Danas poseta
6.935

Trenutno na sajtu
990

Vreme: 2014-10-02 02:10

Reklame