Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

NEDELJNI HOROSKOP

Horoskop za period od.godine 15- 21.9.2014.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao Pravite razne vrste planova ali niste naročito praktični u realizaciji svojih projekata  jer mnogo pažnje poklanjate svom imidžu i društvenim  kontaktima.Pokušavate da budete efikasniji ma čime da se bavite jer strepite da bi neko mogao da vas u nečemu pretkne. Izgubili ste prilično vremena u razmišljanjima o nečemu što vam nikako nije pošlo za rukom, između ostalog jer ste naivno verovali nekome ko nije održao obećanje.Brinu vas troškovi i razmišljate kako da uvećate budžet.

Novac- Nemate razloga da brinete u vezi sa isplatom obećanog novca, najverovatnije ćete ga dobiti tokom ove sedmice.

Ljubav -Partner se ponaša nazigled strpljivo ali u stvari mnogo toga mu ne ide od ruke, ne uspeva da uspostavi komunikaciju kakvu bi želeo ni sa vama ni sa osobama koje su mu drage, naročito ako se radi o nekom zemljanom ili vodenom znaku.Ne oklevajte ako treba da se čujete sa nekim ko vam je veoma drag, naročito ako ste u nekoj vrsti zategnutih odnosa ili niste bili u stanju da se dogovorite oko bitnih pitanja. Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Lavom ili Strelcem.

Porodica – Nekome je stalo da vas ubedi da treba da budete preduzmljiviji po pitanju novca ili nalaženja novog posla.

Zdravlje-  Smajite obroke.


BIK (21.4.-21.5.)

Posao - Naglašeni znaci od Lava  do Jarca donose nove poslovne mogućnosti između ostalog obnovu saradnje sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu. Trudite se da na svaki način iskoristite sve prednosti posla kojim se bavite. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga uz podršku ljubavnog partnera ili člana porodice koji podržava vaše poslovne planove.

Novac- Očekujete pomoć od Škorpije koja je obećala da će učestvovati u finansiranju vaših ideja.

Ljubav -Želite da se sretnete sa nekim ko vam se dopada već duže vreme i ako se radi o nekom drugom Biku ili Blizancima komunikacija neće biti jednostavna. Verovatno ćete biti u prilici da se  pomirite ili započnete vezu koja vama odgovara. Ako ste dugo u vezi ili braku, moguća manja ljubomorna scena.Verovatno ste na neki način u centru pažnje jer vam pomažu oni na koje možete da se u svemu oslonite.

Porodica – Verujete u procenu vaše porodične situacije od strane jedne Ribe.

Zdravlje- Kontrolišite pritisak.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Prilično ste nestrpljivi i nervozni naročito u radu sa vodenim znacima koji ne žele da u nečemu popuste ili pokušavaju da vam nametnu svoj stil. Ako radite u privatnoj firmi, danas nemojte razmišljati o onome što vas čeka na poslu.Uz pomoć jednog Bika možete dobiti dobro plaćen posao ili će vam omogućiti da uvećate prihode. Potrebno je da imate više vere u sebe i mogućnost da nađete izlaz iz problema.

Novac- Dobro se snalazite u finansijskim transakcijama ali vam nedostaje novac za neke vaše lične potrebe ili prilično nerealne želje.

Ljubav -Spremni ste da se sretnete sa nekim na putu, najverovatnije poslovnom ili da se dogovorite sa osobom koja vam je draga u vezi sa zajedničkim putem ili sa nekim zajedničkim poslom. Ako radite u medijima ili ste umetnik, imaćete priliku da upoznate osobu koja će vam se svideti.Ne bi trebalo da se previše opterećujete onima što o vama priča neko u familiji kome ste se svojevremeno zamerili.

Porodica – Verujete da će vam Ovan pomoći u finansijskom pogledu. Porodica se previše meša u vaš ljubavni život.

Zdravlje- Ne uzimajate gazirana pića zbog grla.RAK (21.6. - 22.7.)       

Posao Tranzit Meseca savršeno odgovara onim predstavnicima vašeg znaka koji dobro znaju šta žele. Neodlučni zbog asteroida Karme u Strelcu trebalo bi da se što pre odluče za rad sa strancima ili za neko dodatno obrazovanje, rad sa mladima ili u okviru sporta. Nemojte se previše kolebati, donesite odluku. Imate priliku da ispravite svoj stav u odnosu na nekog ko vam je kao saradnik veoma dragocen.

Novac- Mogući dobici preko posla sa hartijama od vrednosti ili preko posla sa nekretninama.

Ljubav -Današnji tranzit Meseca donosi strast i nestrpljenje.I dalje je kod vas naglašena potreba za tajnim vezama i vi ćete naći način da se sretnete sa Vagom, Bikom, Rakom ili Ribama.Prija vam osećanje neke vrsti nadmoći kada je porodica u pitanju. Svesni ste da su spremni da vam čine usluge na koje niste računali i da vam izlaza u susret po mnogim pitanjima.

Porodica – Želite da se pomirite sa rođakom u znaku Device.

Zdravlje- Dobro se osećate.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao Pokušavate da budete praktični ali u stvari ne uspevate da se uzdržite od komentara kada je u pitanju saradnik koji vas nervira moguće Devica, Rak ili Škorpija. Mnogo toga vam ne ide u prilog ali vi niste svesni da niste u poziciji da postavljate uslove. Neka Vaga ili Vodolija mogu biti prijateljski nastrojeni prema vama ali ne i Ribe.Očekivanja bilo kakve uplate od strane poslovnog partnera nisu realni.

Novac- Imate mogućnost da saznate u vezi sa uplatom ono što vas interesuje.

Ljubav -Najverovatnije imate veliku potrebu da na konkretan način date partneru na znanje koliko vam je stalo do njega. Mnogi predstavnici vašeg znaka izražavaju to davanjem poklona ili galantnošću. Ako ste slobodni, ne ulazite u vezu sa nekim ko vas je više puta prevario ili nije održao reč.Veoma ste požrtvovani za vaše bližnje i oni to  znaju da cene i trude se da vam učine mnogo toga po volji. Spremni ste na neke ustupke o kojima do skora niste razmišljali niti ste želeli da u nečemu popustite.

Porodica – Želite da organizujete porodični skup da se sretnete sa onima koje dugo niste videli.

Zdravlje- Moguć bol u grlu.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao Dobro se slažete sa osobama koje pokazuju inventivnost i koje su spremne da se sa vama dogovore oko nečega na šta bi malo ko pristao. Imate mnogo novih mogućnosti po pitanju promene posla ali je pitanje da li ste spremni na to.Dobićete vest o nekoj  uplati od Lava ili Ovna. Sa Ribama i Škorpijom možete napraviti dogovor u vezi sa  zajedničkim putem.

Novac- Dobijate povoljnu vest u vezi sa novcem.

Ljubav -Imate potrebu za privatnošću i trudite se da sa partnerom provedete mnogo više vremena nego do sada. Ako ste bili posvećeni karijeri a u vezi ste ili braku, naći ćete način da danas vreme posvetite njemu. Sa  Rakom ili  Škorpijom je moguć susret ili prijatna konverzacija.Članovi porodice vas savetuju za vaše dobro i govore vam mnogo toga što vi uglavnom odbacujete i trudite se mnogo da ih u bilo čemu poslušate, naročito ako se radi o stilu života ili o vašoj ishrani.

Porodica – Očekujete da vas podrži rođak iz inostranstva.

Zdravlje- Nesanica.VAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao Jedan od napornijih dana, naročito ako sebi postavljate velike ciljeve koje bi trebalo da realizujete uz pomoć jednog Lava ili Blizanaca.Niste načisto za šta da se odlučite, imate dve opcije. Blizanci vam pružaju mogućnost da napredujete u poslu ali vi očekujete bolju zaradu u radu sa njima.Možete realizovati plan u vezi sa zaradom ako budete spremnina kompromis sa Lavom, Devicom ili Bikom. Ribe vam daju dobar savet u vezi sa novcem.

Novac-Niste sigurni da li ste doneli ispravnu odluku.

Ljubav -Verujete da vam je partner privržen i da je spreman da vam učini mnogo više nego što vi za njega činite a pravda se pred sobom svojim obavezama. Ako ste dugo u vezi pokušajte da imate više razumevanja za njegove poslovne dileme.Jedan Ovan ili neki Jarac pokušavaju da vam učine život mnogo lakšima a vi kao da to ne primećujete. Ako ste vi među mlađima u porodici,od vas se očekuje da u nečemu popustite.

Porodica – Mlađi član porodice se ponosi vama.

Zdravlje- Moguća mučnina.

 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao Verujete da ste na pravom putu kada donosite važne odluke a zapravo niste načisto šta da očekujete od kolega. Oslanjate se mnogo više na sebe nego na druge, čak ni na bliske kolege. Potrebno vam je mnogo više podsticaja od onih koji vas vole u vezi sa veoma zahtevnim projektom. Dobro se slažete sa  Devicom i Rakom.

Novac- Dobici preko igara na sreću.

Ljubav -Povoljan dan za susret sa nekim vodenim  znakom koji vas razume, voli i u svemu vam popušta. Ako ste u vezi sa Bikom ili Vagom, ne bi trebalo da se prevše suprotstavljate njegovim tj. njenim adutima ili kritikama jer dobro znate da je u pravu. Slobodne Ribe mogu upoznati Ovna, Vodoliju ili  Strelca.Veliku požrtvovanost članova porodice prihvatate kao nešto što se samo po sebi podrazumeva.

Porodica – Verujete da je jedan Rak u pravu kada vam daje savet u vezi sa inostranstvom.

Zdravlje- Više se šetajte.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao -Ne odustajete od svojih ciljeva jer će neko pokušati da vas provocira i da vam osporava vrednosti ali vi sa Marsom koji prelazi preko vašeg znaka nećete baš biti blagonakloni. Možda ćete morati da budete mnogo odlučniji nego do sada. Prilično ste nesigurni kom poslu da date prioritet i imate veliku potrebu da date svima na znanje da ste u stanju da uradite sve ono što se od vas očekuje.

Novac- Strepite od nepredviđenih izdataka.

Ljubav -Nervozni ste i prilično neraspoloženi, nespremni da realno sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Ne odgovara vam tranzit Meseca.Imate mogućnost da ispravite nešto u vašem životu ali partner je verovatno po vašem mišljenju previše zahtevan. Imaćete mogućnost da se dogovorite sa Lavom ali ne i sa Ovnom.Slobodni Strelci mogu dobiti poziv za izlazak od nekog ko je u vezi ili braku.

Porodica – Moguća manja rasprava u vezi sa novcem.

Zdravlje- Malaksalost.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao -Želite da dobijete priliku da se sretnete sa  Rakom ili Devicom da biste razgovarali o nekom velikom privatnom poslu koji želite da radite zajedno sa vama bliskim osobama, moguće sa članovima porodice. Ne ulazite u raspravu sa Lavom koji vam često kontrira i vi znate da je uglavnom u pravu.Ako vam zatreba novac, potražićete ga od neke vama bliske osobe, moguće od člana porodice.

Novac- Zabrinuti ste zbog izdataka na koje niste računali.

Ljubav -Slobodni Bikovi danas mogu organizovati susret sa nekim ko je posebno veoma šarmantan i spreman da uđe u vezu. Dobićete poziv za izlazak od osobe sa kojom uspevate da nađete zajednički jezik čak i ako se radi o nekom s kim ste bili u vezi pa raskidali, mirili se.Ne ulazite u raspravu po nekom pitanju po kom znate da niste u pravu.  Jedan Rak će pokušati preko zajedničkog prijatelja da vam nešto poruči.

Porodica – Ne ulazite u nepotrebnu raspravu sa Škorpijom ili Devicom.

Zdravlje- Nervoza.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)     

Posao- Naglašen znak Lava, Strelca i Ovna donosi  potrebu za akcijom ali Sunce u Devici može doneti preteranu brigu u vezi sa novcem. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Lavom u vezi sa uslovima rada a u stvari želite da nametnete svoje želje.  Želite da budete u dobrim odnosima sa Ovnom i Vagom.Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate kada je u pitanju zarada ili neki nov posao.

Novac- Dobijate poziv od jednog Lava u vezi sa novim dobro plaćenim poslom.

Ljubav -Ostajete pri svom stavu iako je to kontraproduktivno ili možete partnera provocirati na svađu. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča neko ko vas ne voli dovoljno ili ko vas pomalo kinji naročito ako se radi o nekom ko  često menja raspoloženje. Verujete u dobre namere jedne Vodolje koja često daje na znanje da misli na vas.

Porodica – Strepite od mišljenja bliske osobe u vezi sa nesmotrenom odlukom.

Zdravlje- Čuvajte se promaje.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao Dan pun raznoraznih obrta u vašim aktivnostima, moguće je da će vas pozvati blizak prijatelj da vam predloži da se negde sretnete i pričate o nekim novim projektima, moguće Škorpija. Spremni ste da razmislite o saradnji sa Blizancima a s druge strane privlači vas i ponuda od jedne Vage.Mogući su vanredni izdaci u vezi sa nečim na šta niste računali. Najverovatnije ćete napraviti ceh u restoranu ili ćete dočekati goste.

Novac- Osećate potrebu da potrošite novac na luksuz.

Ljubav -Dobiajate mogućnost da se pomirite sa nekim ali vi to nećete učinti jer ste uvereni da bi ona druga strana trebalo da napravi prvi korak, naročito ako se radi o Ovnu, Blizancima ili Vodoliji. Imate na koga da se oslonite a vi toga niste svesni, previše ste samouvereni kao da partner nema drugi izbor osim da bude sa vama. Ako ste slobodni, moguće da će vas potražiti nekadašnji partner.

Porodica – Dobijate povoljne vesti od rođaka koji živi u inostranstvu.

Zdravlje- Moguć nazeb.


 

 

                 

 

 

 
 
 
 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
49.625.861

Pregledanih stranica
106.175.851

Danas poseta
270

Trenutno na sajtu
1.304

Vreme: 2014-09-22 00:09

Reklame