Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Mesecni horoskop za april 2014.

 ovaan

OVAN (21.3. - 22.4.)

Posao-Tranzit Sunca preko vašeg znaka i od 20.aprila preko Bika donosi obnovu nekih prijateljskih veza i mogućnost nastavka saradnje sa onima koji su se pokazali kao lojalni i dovoljno stručni da možete da se na njih oslonite.Prva Mesečeva četvrt u Raku 7.aprila odgovara onima koji rade u privatnoj frmi ili su privatnici a poslednja Mesečeva četvrt 22.aprila donosi vam mnogo toga interesantnog, posebno u domenu umetnosti  medija ili trgovine. Tih dana biste mogli igrati igre na sreću.Ulazak Merkura, planete mentalnog stanja i načina na koji komunicirate sa svetom u vaš znak 8.aprila , upravo u vreme prve Mesečeve četvrti čini vas osobom od inicijative, donosi mogućnost martovskim Ovnovima da budu uspešni u sferi biznisa.Brzi hod Merkura preko vašeg znaka pogoduje inventivnim, intelektualnim tipovima Ovna a kada 24.aprila bude ušao u znak Bika, bićete prilično opušteniji u svakom pogledu.Pomračenje Meseca 15.aprila u znaku Vage za vas bi mogao biti nagoveštaj nekih manjih problema u poslovanju ili tada možete biti poneti velikim ambicijama ali pomalo lakomisleni. Imaćete utisak da vam drugi prave problem ali problem je do vas i vaše povremene malodušnosti.

Ljubav - Ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, možete do 6.aprila možda lako popraviti svoju poziciju u ljubavi, posebno ako ste u vezi sa nekim vazdušnim znakom. Posle tog perioda, međutim ulazak Venre u znak Riba može značiti nemogućnost uspostavljanja emotivnog odnosa koji bi vama odgovarao. Vaša potreba da budete u sjajnim odnosima sa jednom Vagom ili sa nekom Vodolijom, može pokvariti neko ko će biti sa vama često u društvu ali radiće se o osobi koja neće uvek delovati pozitivno na vaše odluke. Može vas čak pokolebati kada je u pitanju veza sa nekim do koga vam je veoma stalo. Pozicija  punog Meseca donosi 15.aprilamogućnost novog poznanstva i verovatno ćete biti prilici da uspostavite dobre odnose sa nekim ko vam je odvano naklonjen a vi ste ga možda pomalo i ignorisali.Uran ide u direktnom hodu preko vašeg znaka i trebalo bi da budete mnogo smeliji nego do sada. Neko dugogodišnje prijateljstvo lako bi se moglo pretvoriti u ljubavnu vezu, naročito ako se radi o Raku, Ribama ili Devici. Jarac vam je izuzetno naklonjen i lojalan, trebalo bi da obratite više pažnje na njega, naročito ako se radi o nekom ko vam je izuzetno drag, mogueće kolega.

Zdravlje -Moguća vrtoglavica.


 

bik


BIK
(21.4.- 21.5)

Posao -Kada Sunce prelazi preko znaka Ovna, sve do 20.aprila bićete okuprani razmišljanjima kako da na najbolji način realizujete svoje ambicije.Vaše ambicije postaju sve veće, vi ste nedovoljno realni po mnogim pitanjima  jer ste pod uticajem Merkura i Venere, dveju brzih planeta, planete biznisa i novca. Merkur do 8.aprila ne pogoduje svojom pozicijom u Ribama već vas čini sklonim razmišljanjima o poslu sa strancima ili o tražnju nekih novih rešenja kada je u pitanju vaša karijera. Ulazak Venere u znak Riba međutim  6. aprila donosi neke nove mogućnosti u radu sa dugogodišnjim saradnicima, čak i sa onima koje dugo niste videli. Rad sa Devicama i Blizancima može biti uspešan samo ako budete spremni da se maksimalno posvetite poslu u umetnosti.Oni koji imaju dobro razrađenu strategiju biće u stanju da ostvare svoje planove uz pomoć iskusnih saradnika. Vreme oko prve Mesečeve četvrti 7. aprila dobro je za one koji se bave nekretninama i privatnim biznisom. U vreme pomračenja Meseca 15.aprila možete, ako ste dama Bik imati problema u radu sa drugim ženama.

Ljubav-Ako ste u vezi sa vatrenim znakom, oboje ste skloni ljubomori i oboje ste izuzetno ambiciozni.Upravo te lične ambicije mogu vas odvojiti od osobe koja vam je draga, ali samo na kratko. Ako imate ozbiljne probleme u ljubavi, bilo bi dobro da ne ulazite u rasprave bez preke potrebe i da ne ignorišete probleme tako što ćete organizovati tajne zajedničke izlazake sa nekim s kim flertujete.Slobodni Bikovi mogu biti fascinirani šarmom jednog  Raka sa kojima mogu ostvariti strastvenu vezu ali ako se to dogodi sa nekim na poslu u vreme pomračenja Meseca 15.aprila, predstoje skandali.Oni koji često putuju zbog posla, moguće da će imati više želje za flertom ili avanturom nego za nekom ozbiljnom vezom. Pomraćenje Sunca u vašem znaku krajem aprila, 29. donosi mnogima tajnu ljubav ili neke manje privatne probleme, posebno rođenima na kraju prve dekade znaka, ili početkom maja. Ne ulazite u vezu sa Lavom jer ćete se vrlo brzo razočarati ili možete saznati o njemu nešto što vam neče odgovarati. Rak je u nekim svojim problemima oko 15. zbog čega ćete mu biti potrebni. Veza sa Vodolijom i Ovnom može biti izuzetno stresna.

Zdravlje -Moguć pad imuniteta.

 


 

blizanci

BLIZANCI
(22.5.- 21.6.)

Posao -Vaša karijera je u usponu, zahvaljujući podršci jednog Lava koji će biti voljan da finansira vaše planove. Prva Mesečeva četvrt 7. aprila, pogoduje onima koji žele privatan biznisa sa Devicom ili Ovnom. Možete očekivati svaku vrstu podrške sa njihove strane. Pravo je vreme da iznesete neke svoje nove, originalne ideje, jer će vam pretpostavljeni dati odrešene ruke u vezi sa poslom koji će biti jako isplatliv. Pozicija Jupitera vam omogućava da steknete dobru reputaciju u okviru posla koji podrazumeva pojavljivanje u javnosti.Tokom  faze punog Meseca kada bude i pomračenje Meseca, imaćete želju da se istaknete u radu sa strancima ili u domenu umetnosti ali trema može biti vaš najgori neprijatelj. Tokom druge polovine aprila možete očekivati poveći priliv novca, posebno u radu sa Ribama, Rakom ili Bikom ili preko igara na sreću. Pun Mesec i faza pomračenja može se odraziti loše na one koji su nesigurni u sebe, na mlade Blizance i na one koji imaju loše postavljen Mesec u svom horoskopu. Imajt strpljenja za saradnike koji su zahtevni, biće na kraju zadovoljni vašim rezultatima.

Ljubav- Privlači vas osoba sa kojom imate mnogo sličnosti,uključujući i ambiciju. Ako se radi o  vazdušnom ili vatrenom znaku, oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor.Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela ako vam se dopadne jedna Devica, Ribe ili neko ko je često odsutan, sklon promenama raspoloženja i nestrpljiv. Ako ste dugo i vezi ili braku, moguća je povremena razdvojenost zbog posla.Mladi Blizanci trebalo bi da budu oprezni u vezi sa Lavom, naročito posle 20.aprila ili Lavom  vreme pomračenja Meseca 15.aprila i u vreme pomračenja Sunca 29.aprila jer se mogu strastveno zaljubiti ali i razočarati pošto će se raditi o nekom ko nije naročito taktičan. Ovo bi mogao biti izuzetio romantičan period ako volite uzbudljive ljubavne priče u kojima ste vi glavni junak. Što ste skriveniji od sveta i što manje drugi znaju o vašem ljubavnom životu to vam je uzbuđenje veće. Pazite da ne budete "žrtva" jedne Device ili neke Vage.

Zdravlje Dobro se osećate. Krajem meseca mogući problem s grlom.

 


 

rak

RAK (22.6.-22.7.)

Posao-Dobar ste strateg i ovog meseca ćete dobro paziti kakve poslovne poduhvate preduzmate.Ono čega treba da se čuvate je nesmotrena kritika ili nepotrebno polemisanje oko nečega ili u vezi sa nekim  ko vas nervira.U vreme pomračenja Meseca 15.aprila predstoji neka vrsta nerviranja u domu zbog obaveza mlađe osobe koja pravi problem a u fazi mladog Meseca kada bude faza pomračenja Sunca 29.aprila, trebalo bi da budete oprezni u radu sa Bikom ili Ribama. Potrebno je da se drugačije postavite prema onima koji žele sa vama da rade na nekom velikom projektu. Ne treba da insistirate na onome što znate da trenutno u okviru posla nije moguće. U finansijskom pogledu mogli biste imati dosta sreće. Verujete da se nalazite u periodu u kom možete mnogo da postignete kada vam drugi ne bi ograničavali ličnu slobodu ili slobodu odlučivanja. Možete biti veoma dobri u poslu sa strancima a toga niste svesni. Privlače vas teme iz domena medicine, nauke i psihologije. Umetnici takođe mogu očekivati veliki uspeh, naročito u radu sa strancima. Ako vam se dopada ideja o obnavaljanju saradnje sa Jarcem ili Škorpijom, morate im to dati jasno na znanje.

Ljubav-Ovo je period u toku kojeg, bar prvih dvadeset dana zbog tranzita Sunca preko znaka Ovna, lične ambicije, kako vaše, tako i vašeg partnera mogu izbiti u prvi plan Potrebno je da prvih deset dana perioda budete spremni na neku vrstu ustupaka koja vam verovatno neće odgovarati. Slobodni Rakovi mogu očekivati udvaranje od strane Blizanca ili Vage. Ako spadate u one koji strpljivo čekaju da im se javi neko ko je moguće tokom prethodnog meseca bio u inostranstvu, bilo poslovno ili iz privatnih razloga, najverovatnije ćete im nešto zameriti. Dva pomračenja tokm ovog meseca, jedno u Vagi, Meseca 15. arpila a drugo u Biku, 29. aprila  u znacima kojim vlada Venera govore o vašoj nedovoljnoj spremnosti da na zrao način rešavate kako porodične tako I emotivne probleme. Sa dva pomračenja nećete lako moći da izađete nakraj jer je Mesec, vladalac vašeg  znaka direktno umešan u obe pojave tako da ni vi nećete moći da prekenete svoju odgovornost za razvoj događaja na ljubavnom planu.

Zdravalje -Mogući su manji stomačni problem

 


 lav

LAV (23.7.-23.8).

Posao -Tokom prve polovine aprila mogli biste dobiti prijatnu vest o novcu ili možete ugovoriti posao preko koga možete da ostvarite veću zaradu. U vreme punog  Meseca kada će doći do pojave pomračenja možete biti previše skloni da podlegnete lakomislenim . Neka Devica ili Blizanci, kao i Škorpija, pokazaće mnogo dobre volje da sa vama uspostave dobru komunikaciju ali vi možete biti prilčno svojeglavi. Razlog za to je pozicija Sunca, vladaoca vašeg znaka koji će vam biti naklonjen prvih  dvadeset dana perioda. Već posle 20. aprila, ulaskom Sunca u znak Bika postaljete mnogo svojeglaviji i pokušaćete da drugima nametente svoju volju. Pokazujete inicijativu u vezi sa poslom koji podrazumeva veliku odgovornost koja krajem meseca u vreme pomračenja Sunca 29. aprila najverovatnije neće biti rado prihvaćena.Ukoliko ste u svom poslu orijentisani na druge, ukoliko se oslanjate na vaše saradnike, možete u njih imati neograničeno poverenje, posebno u jednog Ovna ili Vodoliju.

Ljubav –Pun Mesec 15. aprila može doneti slobodnim Lavovima susret sa nekim na kraćem putu koji bi mogao značti početak ulaska u prilično komplikovanu vezu. Takođe može doneti nove prilike kada je ljubavni život u pitanju, posebno kada je u pitanju  veza sa osobom prisutnom u medijima. Ako ste upoznali nekog preko Facebooka I očekujete da vam se javi, moguće da će doći  do neke vrste nesporazume. Odnos sa Vodolijom može biti sjajan ako ste isto godište u protivnom, predstoje verovatno rasprave, naročito ako vam je podznak u nekom vodenom ili zemljanom znaku. Moguća je obnova veze sa nekim ko vam je veoma drag i veoma značajan jer ste mogće izvesno vreme izlazili a zatim iz nekih razloga prestali. Ovo je mesec kada su moguće velike ljubavi, mnogi će želeti da uđu u brak ili će se angažovati u okviru veze koja ima sjajn perspektivu da preraste u nešto mnogo ozbiljnije.

Zdravlje – Psihička nestabilnost.


 

devica

 

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Posao – Prvih deset dana postajete mnogo prilagodljiviji i pokušaćete da sa poslovnim partnerom uspostavite dobru komunikaciju. Niste uvek baš dobro raspoloženi prema vatrenim i vazdušnim znacima jer konjukcija Sunca i Urana prvih 15 dana aprila donosi priličnu nervnu napetost. Ako ste u zrelim godinama i u dobro raspoloženi i spremni na razne vrste kompromisa posebno u sferi finansija jer vam odgovaraju Mesečeve faze u znaku  Raka, 7.aprila koja simbolizuje privatan biznis, putovanja, saradnju sa strancima. U vreme mladog Meseca 15. aprila predstoji  nesiguran dogovor sa jednim Ovnom ili Lavom a to je inače vreme pomračenja Meseca kada u žene nećete imati mnogo poverenja. a u vreme  poslednje Mesečeve četvrti  22.aprila postoji mogućnost putovanja u inostranstvo ili honorarni posao sa nekim ko je izuzetno darovit za ono čime se bavi.Da biste postigli sve što želite potrebna vam je pomoć jednog Raka ili Vage. Nećete biti previše spremni da se oslanjate na savete saradnika  mada će jedna Vaga pokušati da zadobije vaše poverenje. Pomračenje Sunca 29. aprila može se odraziti na odno sa strancima.

Ljubav -Ukoliko ste slobodni, možete sresti osobu koja će vam se dopasti, najverovatnije će se raditi o jednom Strelcu koji će pokušavati da se ponaša kao da ste samo prijatelji,  dok ćete sa Škorpijom i Jarcem  lako uspeti lako da nađee zajednički jezik. Od  neke druge Device ne odustajete iako vas ona u prilčnoj meri ignoriše,  naročito ako se vi bavite nekim konkretnim poslom a osoba koja vam se dopada je umetnik. Neko bi mogao  da vam  se svidi  a da pri tom uopšte nije vaš tip i to bi mogao biti neki vatreni znak, i veza sa tom osobom ili eventalno sa Vodolijom koju poznajete preko posla može biti veoma stresna. Ako ste skloni da tražite osobe koje su slične vama i pokazujete naklonost ka tajnim vezama, budite sigurni da će se za to vrlo brzo saznati. Kako do pomračenja Meseca 15. aprila dolazi u vašoj astrološkoj kući posla ako vam se dopada kolega ili neko koga viđate na poslu, morate biti spremni da se suočite sa realnošću. Molguće da osoba koja vam se dopada iz nekih razloga ne može više da bude sa vama.

Zdravlje  -  Više se odmarajte.


      

vaga

VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao -Vaš vladalac Venera postavljen je tako u horoskopu da je vaša glavna preokupacija novac, zarada,  ali prilično poremećeni partnerski odnosi, i to najverovatnije sa osobom rodjenom u nekom vatrenom znaku ili u znaku Device. Ako se bavite umetnošču, nakom, dolazite u kontakt sa ljudima, imate o čemu da pričate sa jednim Lavom. U vreme  punog Meseca 15.aprila  vaš  znak je na udaru šefova i onih koji će od vas mnogo očekivati. Ovaj period je dobar za poslove u domenu marketinga u sportu, u poslu koji podrazumeva  da umete da na delikatan način ubedite one do kojih vam je stalo da prihvate vaše predloge.Prilično ste konfuzni i mnogi misle da tražite neki svoj put kako da iskažete svoj talenat. Imate utisak da tapkate u mestu. Dobićete poziv od nekog ko će vam pomoći da se snađete u poslovima koji imaju veze sa medijima, modom ili trgovinom.Tokom prvih deset dana nemojte nepotrebno zatezati odnose sa saradnicima jer bi se situacija mogla pogoršati i verovatno ne biste postigli sporazum. U finansijskom pogledu možete sebe nepotrebno opteretiti nekim obavezama kao što su krediti ili ćete se prihvatiti nekog honorarnog posla jer vam nedostaje novac.

Ljubav-

Ukoliko ste u dužoj vezi ili u braku ovaj period bi mogao biti prilično harmoničan, naravno ako uspete da sačuvate strpljenje u kontaktu sa jednim Rakom ili jednom Vagom ili Lavom i Ovnom I to u vreme pomračenja Meseca u vašem znaku 15. aprila. Ukoliko ste u vezi sa nekim zemljanim znakom ili vam se dopada neki zemljani znak, na primer, jedna Devica, morate biti taktičniji, ukoliko želite da je osvojite. Nemojte donositi prenagljenje odluke u vezi sa privatnim životom, naročito ako imate utisak da se jedan Lav meša u vaš život ili da pokušava da vam nametne svoj stil koji vam nikako ne odgovara.Dame Vage su posebno veoma harizmatične u ovom periodu ali i pomalo lakomislene jer će želeti da se maksimalno potrude oko nekog ko nije osoba u koju mogu imati veliko poverenje. Vage rođene krajem 80 tih mogu dioći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko se bavi javnim poslom ili je često prisutan u javnosti Ii to bi moglo dovesti do neke vrste skandala. Vaš znak je naglašen slabom pozicijom Marsa što vas može učiniti nesigurnim u sebe ili previše popustljivim. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u odnosima sa onima sa kojima prvi put dolazite u kontakt.

Zdravlje  - Moguće su stomačne tegobe.


 

skorpija

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao-Tranzit Sunca preko znaka  Ovna do 20.aprila donosi priličnu tenziju većini predstavnika vašeg znaka jer su vaše ambicije velike, posebno u domenu umetnosti, sporta i ekonomije.Spremni ste na svaku vrstu kompromisa jer se svesni koliko je potrebno taktičnosti i napora da uložite, da biste došli do cilja.U vreme prve Mesečeve četvrti  7.aprila moraćete da izdvojite popriličnu sumu za nešto što bi moglo pretstavljati ulaganje u vaš posao. To bi moglo biti nešto posebno povoljno, naročito ako se radi o poslu koji obavljate sa strancima. Nemojte se opterećivati nepotrebnim detaljima, prepustite nekim saradnucima u znaku Lava ili Device da obave neophodne poslove umesto vas. Imate podršku Vage i Vodolije za ostvarenje vaših planova.Tranziti planeta tokom aprila ne pogoduje većini predstavnika vašeg znaka osim ako se bavite umetnošću ili medijima. Tranzit Sunca preko Bika u poslednjih 10 dana donosi neke nove mogućnosti u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se izuzetno isplati. Doći će do izražaja vaše umetničke sposobnosti i vaši talenti.Ovo je period u toku kojeg retrogradni Mars u velikoj meri može da vam stvori probleme jer je slab a to se može odraziti u vašoj kolebljvosti.Trudićete se da na fini način nekom date na znanje da se sa njim ne slažete ali ćete u vreme poslednje Mesečeve četvrti 22.aprila morati da budete malo grublji, posebno u radu sa vazdušnim znacima koji neće pokazivati mnogo razumevanja za vašu suptilnost. Nećete biti tipičan predstavnik svog znaka jer će i opozicija između Plutona, vladaoca vašeg znaka i Jupitera u Raku doprineti vašem na neki način “mekšem”stavu prema kolegama.

Ljubav-U okviru posla možete upoznati nekog ko će vam se svideti, moguće da će se raditi o Ribama, Devici ili Jarcu koji će biti spremni da podrže sve vaše ideje. Retrogradni Mars vladalac Ovna u Vagi usporava vas u neku ruku i postajete prilično nervozni, nestrpljivi i nedovoljno tolerantni.Zračite odredjenom harizmom i skloni ste ulaženju u paralelne veze, naročito sa jednim Rakom ili jednom Škorpijom.Druga polovina septembra donosi mnogo problema u sferi emotivnih odnosa, naročito ako ste partneru već dali povoda da bude sumnjičav ili ako u poslednjih nekoliko meseci pokušavate da mu nametnete svoju volju što on izričito odbija. Tokom ovog perioda većina predstavnika vašeg znaka želeće da zna na čemu je. Ne bi trebalo da se previše dvoumite ako ste planirali brak ili zajednički život mada ne bi trebalo da započinjete zajednički život u vreme pomračenja Meseca 15.aprila ili Sunca 29.aprila. Ako ste već u braku. moguća je ljubomora, posebno ako ste dama Škorpija a partner je često odsutan od kuće-

Zdravlje –  Skloni ste povredama.

 


 

strelac

STRELAC (22.11.- 21.12.) 

Posao-  Interesantan mesec je pred vama u toku koga možete mnogo postići, naročito ako budete dovoljno spremni da pokažete smisao za dipomatiju i ako budete dovoljno komunikativni. Škorpija i Devica će vam dati interesantne predloge, moguće za neki novi oblik saradnje ili će vam dati vrlo koristan savet u vezi sa nečim što se tiče vašeg društvenog statusa i u vezi nekih problema sa koji ste duže vreme suočeni, a koji vas u priličnoj meri nerviraju. Jedna Škorpija, Bik ili Jarac u drugoj poloivini meseca mogu biti od velike koristi, ne samo savetima, već i novcem. Potrebna vam je pozajmica i vi ćete naći način da dodjete do potrebnog novca ili ćete uspeti da zaradite popriličnu sumu u radu sa onima koje dobro poznajete i koji će biti spremni da se sa vama upuste u ozbiljan posao.U vreme punog Meseca  15.aprila možete očekivati da vam se javi neko ko živi u nekoj prekookeanskoj zemlji i verovatno će vas pozvati na zajednički put. Može se raditi o odnosu koji je poslovno-ljubavne prirode. Vaše ambicije su velike ali ste prilično neorganizovani ili možete biti skloni odlukama u afektu. Pomračenje Sunca 29.aprila u znaku Bika mnogima može doneti problem u komunikaciji sa zemljanim znacima u vezi sa nečim što se tiče nerešenog statusa bilo na poslu ili u okviru porodičnih odnosa.

Ljubav- Mnoge nove ljubavi su na vidiku. Slobodni Strelci mogu očekivati burne ljubavi, strastvene ali ako ne budu dovoljno strpljivi verovatno neće uspostaviti dobru komunikaciju naročito ako se radi o partneru koji je rođen u znaku Ovna. Društveni život može doneti prolazan flert ali i poznanstvo koje može polako da preraste u nešto ozbiljnije.Period je dobar za svaki oblik društvenog života, utoliko pre ako očekujete da vam se javi neko ko živi u inostranstvu. Pokazujete svoju dobru volju da se pomirite sa nekim ili da obnovite vezu sa jednim Strelcem, Lavom ili Vodolijom. U drugoj polovini septembra može vam se učiniti da ste sreli osobu vašeg života i to bi mogla biti neka Vaga koja se bavi umetnošću ili radi u medijima. Ne ulazite ni u kakve rasprave, posebno ne u vreme pomračenja Meseca 15.aprila. Verujete da možete da odobrovoljite partnera, naročito ako je sklon čestim promenama raspoloženja ili ako ste vi ćesto odstuni i na nekom putu što vam on zamera.

Zdravlje -Trebalo bi da ostavite duvan.


 

jarac

JARAC (22.12.-19.1.)

Posao – Naglašeni znaci Ovan i Bik donose mnogo novih momenata u vašem poslovnom životu. Postoji mogućnost obnavljanja nekih poslovnih veza koje bi mogle biti za vas veoma korisne. Tokom ovog perioda najlošija osobina koja može biti kontraproduktivna je svojeglavost, impulsivnost i sklonost ka raspravama.Dobrom koncentracijom mnogo ćete postići. Ako je u vašem poslu potrebno znanje stranih jezika, ono u ovom periodu dolazi do punog izražaja. Dobro će proći novinari, inženjeri, sportisti. Od velike pomoći su vam merkurovski tipovi ljudi kao što su Blizanci i Device. U potpunosti možete da se oslonite na njih, naročito ako planirate rad sa strancima.koji donosi nove poslovne mogućnosti, kako u umetnosti tako i u nauci i u sportu.U vreme mladog Meseca nemojte ulaziti u rasprave sa poslovnih partnerima i osobama koje su na položaju, naročito ako radite u velikim firmama a to će sredina aprila dok krajem aprila u vreme pomračenja Sunca 29.aprila možete imati finansijski problem zbog loše procene situacije u kojoj se nalazite.

Ljubav- Ovo je veoma naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno za one koji nisu spremni da naprave kompromis a u vezi su sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Ovo bi mogao biti za većinu predstavnika vašeg znaka i period romantike, naročito posle 20. aprila kada Sunce bude ušlo u znak Bika. Decembarskim Jarcima predstoji mogućnost romantične veze sa jednim Bikom ili Devicom. Rođeni sredinom januara na ljubavnom planu mogu biti prilično nesmotreni i nedovoljno taktični. Iskoristite tranzit Merkura I Venere  da biste popravili odnos sa Vagom, Bikom ili Vodolijom. O vama se priča, traženi ste, mnogi vas zovu. Verovatno ćete imati vrlo interesantne susrete sa osobama koje su dosta mladje od vas, razdragane i veliki optimisti.U vreme punog Meseca kada će Mesec biti u fazi pomračenja, 15. aprila ako ste slobodni, upoznaćete nekog ko će vam se svideti i s kim ćete moći da uspostavite dobru komunikaciju ali je pitanje koliko će ta veza trajati. Period je dobar za druženje sa mladima i za vodjenje neobaveznih razgovora, izlaske i za neku novu vezu sa osobom koja često boravi u inostranstvu. Nemojte olako ulaziti u vezu sa  Ovnom ili Lavom jer, ma kako vam predstavnici ovih znakova mogu izgledati strastveni i interesantni, biće veoma zahtevni i principijelni i vi nećete moći da sa njima uspostavite lako komunikaciju.

Zdravlje - Moguće su stomačne tegobe.

 


 

vodolija

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Posao –Ovo je sjajan period za one koji znaju šta žele. Potrudićete se da nađete dobre saradnike i verovatno će vam poći za rukom da se  Ako ste ikada želeli da budete popularni, pruža vam se prilika za to. Moguće je da ćete voditi razgovore o prelasku na novo radno mesto  ali budite oprezni u  vreme  punog Meseca 15.aprila, u fazi pomračenja ovog svetla mnogo toga se može promeniti u vezi sa poslom u inostrasntvu. U vreme punog Meseca 29.aprila u veme drugog pomračenja možee doći u iskušenje da uradite nešto što je protivno vašim interesima, naročito ako radite u privatnoj firmi. Ovo je period u kome ono što kažete ima veći značaj nego šta uradite. Retrogradni Mars u Vagi čini vas spremnim da uradite i mnogo toga što nije dobro za vas, posbno kada je u pitanju sve što ima iveze sa zakonodavstvom.Najviše biste voleli kada biste mogli dobiti neku vrstu uvećanja prihoda ili biste mogli da prisutpite novom projektu u okviru koga ćete biti veoma motivisani da pokažete svoje talente i sposobnosti.S obzirom da je Saturn dobro pozicioniran u vašem astrološkom polju karijere potrebno je da u periodu, u kom se nalazite, maksimalno svoje snage usmerite na učvršćivanje svoje društvene pozicije.

Ljubav-Tranzit Marsa preko znaka  Vage ne poguduje onima koji imaju ljubavne probleme ili koji su u nekoj vrsti dileme kada je u pitanju jedan Ovan, Škorpija ili neki Lav ili onima koji se često mire i svađaju. Potrebno vam je mnogo razumevanja i pažnje a  pomračenje Meseca u Vagi oko 15.oktobra donosi naporne razgovore i vezu koja može biti prilično iscrpljujuća. Ako ste dugo u vezi moguć je razgovor o braku ili o preseljenju.  Mnoge Vodolije razmišljaju o braku, naročito ako su u drugoj značajnoj vezi Slobodne Vodolije mogu biti privučene šarmom jednog  Ovna ili neke druge Vodolije koji se bavi politikom ili sportom. Mlade dame  Vodolije mogu biti u vezi sa nekim ko je dosta stariji od njih ili možda od nedavno razveden.Možete biti pod velikim stresom. Muškarci Vodolije su posebno veoma popularni u ovom periodu i ako su slobodni, mogu ući u značajnu vezu.

Zdravlje – Pazite se struje.

 


 

 ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Posao -Prvih desetak dana veoma je stresno za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno ako radite sa dosta dokumentacije, ako ste rasejani i ako imate mnogo obaveza, nekoliko paralelnih poslova.Mnogo ćete postići diplomatijom i spremnošću da pređete preko nekih nesporazuma, posebno ako se radi saradnji sa Bikom, Ribama ili Lavom.Naglašen znak  Ovna ali i vaš u kome se nalazi Venera, Merkur, Sunce i Uran donosi mnogo obaveza. Tek u drugoj polovini meseca u stvari posle 20. kada Sunce uđe u znak Bika postajete mnogo spremniji da se maksimalno posvetite nekome ko vam se izuzetno dopada.   Pozcija i tranzit Marsa, mogu doneti izvesne finansijske brige ili nedoumice u vezi sa ulaganjem novca u nove poslove. Mnogim predstavnicima vašeg znaka teško će padati dodatna aktivnost ili neki vanredni izdaci.Pomračenje Meseca 15.oktobra donosi finansijske probleme, izdatke i može se dogoditi da budete predmet kritike onih koji vam zameraju da ste nerealni.

Ljubav -Na poslu se nalazi neko ko vam se dopada, ko vam se prilično direktno udvara ali, i pored prividno vašeg  nonšalatnog stava  koj se pretvara da ne primećuje u stvari, nema nameru da odustane od vas. Možete biti iznenadjeni svojom reakcijom na udvaranje te osobe. To je neko vrlo ambiciozan i ko ima, najverovatnije, rodjake u inostranstvu ili često putuje u inostranstvo. Ako radite u finansijskoj instituciji utolko pre možete očekivati udvaranje od osobe na koju ste usredsređeni uglavnom posla radi.  Prva polovina meseca može biti izuzetno stresna i može doneti mnogima ljubomorne scene. Spremni ste da uđete u vezu sa nekim koga upoznate na kraćem putu. Možete biti prilično iznenađeni nečijom upornošću da se sa vama sretne ili da započne vezu sa vama, moguće da se radi o nekom ko je stranac ili živi u inostranstvu.Ako ste u dužoj vezi ili u braku, moraćete da u priličnoj meri taktizirate jer je partner prilično opterećen poslovnim brigama.

Zdravlje -Bilo bi dobro da se bavite rekreacijom.

 


J.Holclajtner

 
 

Astro Zenit Extra

images

Reklame

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
38.572.151

Pregledanih stranica
95.143.366

Danas poseta
73.827

Trenutno na sajtu
1.334

Vreme: 2014-04-17 22:04

Reklame