Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Mesečni horoskop

 

Opširnija verzija u Astro Zenit Extra Magazinu

Horoskop za  novembar  2014. 

Tokom vladavine znaka Škorpije do 23.10. najuticajeniji i najvažniji je tranzit Marsa preko znaka Jarca jer je Mars vladalac Škorpije uz planetu Pluton koja je takođe u ovom znaku.Do 23.novembra Sunce, simbol entuzijazma u Škorpiji donosi mogućnost poboljšanja finansijskog stanja, naročito upornima koji imaju veze sa inostranstvom na bilo koji način. Rad sa strancima i velikim firmama, u stranim bankama može biti izvor dobrih prihoda. Vodeni znaci su pred velikim iskušenjem posebno kada je u pitanju saradnja sa velikim kompanijama, od zemljanih znakova najuporniji i najenergičniji biće Jarac dok će Bik pokušati da proširi saradnju sa nekim novim uticajnim osobama koje takođe na neki način imaju veze sa inostranstvom.

earth-sunrise-photos-250x150 1

Ulaskom Sunca u znak Strelca u poslednjoj dekadi dolazi do naglašenosti vatrenih znakova tako da će Strelac, Ovan i Lav imati šanse da se maksimalno istaknu u poslu ali i na ličnom planu. Mnogi će imati prilike da obnove poslovne i emotivne kontakte ili da započnu novu emotivnu vezu. Njima takođe maksimalno odgovara svaka vrsta kontakata sa osobama iz udaljenih mesta. Preporučuje se putovanje u inostranstvo.

Pun Mesec 6.novembra na 14. Bika donosi interesantne događaje Bikovima, Rakovima,Škorpijama, Devicama, Ribama i Jarcima. Moguće proširenje saradnje ili emotivne veze sa ovim znacima.

Poslednja četvrt- 14.novembra  na 22. stepenu Lava u konjukciji sa Jupiterom odgovara onima koji posluju sa avgustovskim Lavovima, sa Ovnovim rođenima posle 11.aprila i sa Strelcima rođenim posle 11.decembra.

Mlad Mesec- 22.novembra. na 0.Strelca pogoduje Blizancima koji su u emotivnoj vezi sa strancem ili osobama koje su rođene krajem marta, jula, novembra za početak novog posla.

Prva Mesečeva četvrt – 29.novembra ,u Ribama na 7. stepenu odgovara rođenima u vodenim znacima po pitanju kako posla tako i sređivanja ljubavnih odnosa.

Merkur, planeta intelekta i biznisa jak je u Škorpiji i većini znakova pomaže da budu krajnje praktični i racionalni u svemu što rade. Merkur će ući u Škorpiju 9.novembra i tada kreće povoljan period za one koji žele da ulažu u sopstveni biznis.

Venera, planeta ljubavi, hedonizma, novca, emocija do 17. novembra u Škorpiji daje jake strasti i potrebu za osvetom, naročito će biti skloni ljutnji vazdušni znaci koji imaju utisak da im se mnogi mešaju u poslove.Ulaskom u Strelca rođeni u vatrenim znacima ili kojima je podznak u nekom vatrenom znaku biće izloženi iskušenjima da nesmotreno ulaze u flert i mnogi će se zaljubiti u osobe koje su često odsutne iz doma i koje često putuju.

Mars tokom celog meseca prelazi preko Jarca i donosi mogućnost pojačane aktivnosti na svim poljima. Svakom znaku na drugom. Sa ovakvom pozicijom Marsa sve se postavlja na svoje mesto. Opasnost leži u preteranom iskazivanju potrebe za dominacijom.

Jupiter paneta koja simbolizuje strance i bogatstvo ide direktnim hodom preko poslednje dekade  Lava i donosi mogućnost srećnog obrta događaja vatrenim i vazdušnim znacima.

Saturn, planeta odlučnosti, svojeglavosti, ambicije i odgovornsti direktnim hodom prelazi preko poslednjih stepeni Škorpije donoseći vodenim i zemljanim znacima pojačanu ambiciju.

Uran,planeta promena, raskida, originalnosti,bunta ide retrogradnim hodom preko znaka Ovna donoseći povremeno nesigurnost vatrenim znacima u vezi sa odlukama koje se tiču prvenstveno karijere.

Neptun, simbol zanosa i zaljubljenosti ali i zabluda, utiče na prvu dekadu Riba donoseći dobre ideje ali i mogućnost pogrešne procene, posebno kada je u pitanju posao između vodenih i vatrenih znakova.

Pluton simbol ambicije, novca, izdržljivosti, neprijatlja utiče najviše na rođene u prvoj dekadi Jarca donoseći im velika iskušenja na ličnom planu.

vepar

Kineski mesečni horoskop Drvenog Vepra 

Tokom ovog meseca preovladava uticaj meseca Drvenog Psa a posle 7.novembra počinje vladavina drvenog Vepra.U toku ovog meseca preovladava uticaj dva od pet elemenata ( drveta i vode).Metal, drvo i zemlja su elementi koji vladaju Drvenim Psom tokom ove godine, mesec koji je započeo 8.oktobra.

Voda vlada severom, novcem, karijerom i emocijama.Vlada jesenjim znacima, Bivolom, Pacovom i Veprom. Utiče na stanje bubrega, može doneti malodušnost i kreativnost posebno umetničkim prirodama. Mnogima donosi melanholiju ako je previše zastupljena u ličnom horoskopu. Godine koje su pod uticajem vode su one koje se završavaju na 2 i 3. Vepar, Pacov i delimično Bivo su pod uticajem vode. Drvo vlada istokom, vlada prolećnim znacima Tigrom, Zecom i delimično Zmajem. Utiče na bes i na stanje jetre i žuči. Donosi inventivnost.Tokom vladavine znaka Vepra severoistok je pravac sveta koji donosi profit i dobre uticaje. Voda pomaže drvo da raste a drvo pomaže vatri da gori. Kako je Konj, znak koji vlada ovom godinom ( drveni konj) dvostruka snaga drveta podstiče želju za provodim.

 

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2014.GODINE

Novembar je najmističniji mesec jer je broj 11 najmističniji. Dve snage jang , muškog broja i snage Sunca daje Dvojku, žensku jin energiju i snagu Meseca. Tako u stvari novembar predstavlja simbolično u numerološkom pogledu snagu Meseca u fazi pomračenja Sunca kada Mesec dominira. To je kratkotrajan uticaj ali jak. Žene preuzimau voćstvo i donosi odluke. Finansijski stručnjaci, osobe koje putuju, lekari, istraživači, svi koji na neki način rade sa tečnostima, u institucijama ili institutima zatvorenog tipa mogu biti uspešni. Detektivi, pisci, slikari, psiholozi, psihijatri i oni koji se bave alternativnom medicinom takođe.

Ovo je posebno značajan mesec za one koji su rođeni u januaru, oktobru, novembru i decembru. Takođe za one koji imaju dominantnu Jedinicu ili Dvojku u svom datumu rođena ili im je to bilo bioritamski ili lični broj. Ovo je mesec veliki dogovora, tajnih ljubavi, strasti, moguće i velikih poslovnih poduhvata koje treba obaviti iza zatvorenih vrata. Potrebno je da se posvete svi onome što žele da rade, makar iz hobija.

Jedinice treba da budu smirene

Dvojke da se bave pitanjima svog statusa

Trojke da  rade na stručnom usavršavanju

Četvorke da reše pitanje nekretnina

Petice da se ne nerviraju zbog novca

Šestice da se prepuste ljubavi

Sedmice da prave velike planove u vezi sa inostranstvom.

Osmice da uspostave kontakt sa strancima

Devetke da odu negde na odmor.

Opširnije u Mesečnom Astro Magazinu

 

 http://www.clipartof.com/

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
54.083.030

Pregledanih stranica
110.629.810

Danas poseta
73.198

Trenutno na sajtu
1.410

Vreme: 2014-11-21 16:11

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ciganske karte
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri