Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Mesecni horoskop

 

Horoskop za oktobar 2014.

OVAN (21.3.- 20.4.)    

Posao-  Značajan mesec za većinu predstavnika vašeg znaka jer će u vašem znaku doći do pomračenja Meseca 8.oktobra. To bi moglo da se značajno odrazi posebno na ambiciozne žene i na one koji su rođeni posle 6.aprila ili imaju oko 15.stepena Ovna neku planetu.Drugi značajan momenat je pomračenje Sunca na 0.stepenu Škorpije što će osetiti rođeni krajem znaka. Mars, vladalac vašeg znaka dobro je postavljan u Strelcu i donosi vam mogućnost proširenja poslova sa strancima i u prvoj polovini meseca u dobrom aspektu sa Jupiterom donosi mogućnost uvećanja prihoda.Retrogradni hod Merkura od 3.do 25.oktobra odražava se najviše na one koji se bave timskim radom ili se bave poslom zbog koga su prisutni u javnosti.

Ljubav- Ljubavni život može biti veoma uzdrman ili izvor stresa i nezadovoljstva, naročito ako ste u vezi sa osobom koja je kolebljiva, koja vam nešto zamera ili je sklona da vas često kritikuje. Rođeni oko 8.aprila mogu biti prilično pogođeni pomračenjem Meseca nad njihovim Suncem i ovo se uglavnom odnosi na žene koje neće imati utisak da mogu da na bilo koji način poprave situaciju u vezi ili braku jer će se partner ponašati prilično svojeglavo. Moguće je poznanstvo sa osobom koja živi u inostranstvu, sa Strelcem ili Lavom. Ako ste skloni paralelnim vezama, u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra možete izazvati skandal ili biti predmet neprijatnih priča.Pod uticajem ste asteroida Amora koji brzim hodom prelazi preko vaše astrloške kuće partnerksih odnosa i dnosi mogućnost novog poznanstva ili veze.

Zdravlje-  Većim delom meseca možete biti skloni čestim promenama raspoloženja.

 


    

BIK (21.4.-21.5.).

Posao- Najznačajniji događaj ovog meseca za većinu predstavnika vašeg znaka je retrogradni hod Merkura, planete biznisa, marktinga, medija koji će krenuti 3.oktobra retrogradnim hododom preko prvih stepeni Škorpije i vratiće se u Vagu.Ovo bi moglo značiti probleme u komunikaciji sa onima od kojih očekuje neku vrstu podrške, možda i finansijske a možete imati utisak da ćete biti prevareni. Neko će tražiti način da vam napravi neku manju pakost ili da vam se za nešto osveti. Sa Marsom u Strelcu, ako nemate prijatelje u znaku Ovna ili Strelca ili bar Lava, teško ćete izaći nakraj iz ove situacije. Jarac i Škorpija čekaju da sa njima obnovite saradnju i to je ono pravo od čega možete imati neke konkretne koristi. Dva pomračenja Meseca i Sunca 8. i 23.oktobra više pogađaju vaše neprijatelje nego vas, ipak nećete moći da ostanete po strani nekih događaja.

Ljubav- Kao i poslovni tako će i ljubani život biti prilično komplikovan jer ste po mnogim pitanjima nepopustljivi. Trudite se da ostavite utisak samouverene osobe ali ako ste sa partnerom u bilo kakvoj manje više nategnutnoj situaciji, budite sigurni da će vas prevariti ili nadmudriti. Mars iz Strelca prelazi u Jarca i vi biste mogli, naročito ako rešavate pitanja sudskim putem, da dobijete možda nešto što vam pripada ali ne i ljubav. Zaljubljeni Bikovi koji su u harmoničnoj vezi ili braku, mogu planirati zajednički biznis ili zajedničko putovanje. Asteroid Kupidon u Raku vam donosi mnogo novih mogućnosti na emotivnom planu, naročito ako ste zbog posla primorani da često putujete.

Zdravlje- Pazite se pada.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

Posao-  Izuzetno naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka jer iako je dve trećine perioda Sunce u vama srodnom znaku Vage ipak će u vašem astrološkom polju javnosti i popularnosti doći do pomračenja Meseca 8.oktobra zbog čega ćete morati da se žestoko borite sa konkurencijom. Što je vaš posao naporniji po pitanju putovanja ili kontakata sa mnogo sveta ili vas zamara, to ćete biti spremniji da se borite da po svaku cenu realizujete svoje zamisli. Ako ste u vreme pomračanja Sunca 23.oktobra u prilici da vodite razgovore o novom poslu, odustanite ili od posla ili od razgovora jer će tokokm skoro celog perioda i Merkur, vladalac vašeg znaka ići retrogradnim hodom zbog čega ćete po mogim pitanjima biti prilično naivni.

Ljubav-Kako na poslu tako i u ljubavi retrogradni Mesec donosi naivnost ali ako ste u vezi sa Devicom kojom takođe vlada Merkur biće to mrtva trka, nećete znati kako da se postavite naročito ako ste vi dama Blizanci. Ako  ste u vezi sa Škorpijom, Vagom ili Lavom, bićete skloni koketovanju ali nikakva konkretna veza nije na vidiku slobodnim Blizancima. Pomračenje Meseca 8. oktobra donosi većini predstavnika vašeg znaka mogućnost skandala ili razotkrivanje neke vaše tajne do koje vam je veoma važno da je sačuvate za sebe. Crni Mesec Lilit i ljubavni asteroid Juno donose vam mogućnost novog poznastva preko FB ili mogućnost pomirenja preko socijalnih mreža.

Zdravlje- Nervoza.RAK (21.6. - 22.7.)               

Posao-  Pomraćenje Meseca, vladaoca vašeg znaka 8.oktobra dešava se u vašoj astrološkoj kući karijere što donosi neke neprijatnosti naročito u radu sa autoritetima, uniformisanim licima ili sa ženama. Ako ste u zrelom dobu, ne ulazite u rasprave sa mlađim kolegama jer je retrograni Merkur u Vagi nepovoljan tranzit koji donosi nepotrene konflikte. U finansijskom pogledu možete biti na neki način prikraćeni nečega što vam pripada ili se možete smatrati oštećenim, posebno u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra. To se posebno odnosi na Rakove rođene posle 10.jula. Tranzit Marsa iz Strelca u Jarca donosi otvorenu poslovnu ponudu na neki način i “ucenjivačku”. Ili ćete na nešto pristati ili će biti kako ona druga strana kaže.

 Ljubav- Ljubavni život je prilično stresan ako je partner ambiciozan, vi ste dama Rak koja ne odstupa od svojih stavova a željna je ljubavi. Ono što možete da dobijete je od strane “zvezda” udvaranje u društvu uniformisanih osoba ili osoba na položaju ali će se verovatno raditi o onima koji nisu slobodni. Ako ste u braku ili stalnoj vezi, partner će biti prilično direktan i nedovoljno taktičan. Porodični odnosi mogu biti poremećeni u vreme pomračenja Meseca 8.oktobra. Asteroid Kupidon u vašem znaku i harmonija u Ribama donose mogućnost nove veze sa nekim ko živi u inostranstvu.

Zdravlje- Smanjite obroke.LAV (23.7.-22.8.)

Posao-  Tokom ovog perioda imate dosta dugo zaštitu Marsa iz Strelca, sve vreme ste pod dobrim uticajem Urana iz Ovna i Sunca, doduše slabog iz Vage ali već 23.oktobra pomračenje Sunca na prvom stepenu Škorpije rođenima početkom znaka donosi krizu. Ta kriza se odnosi na vaš status i trebalo bi da prihvatite ono što vam se nudi a ne da očekujete da vam se svi klanjaju. Niste realni po pitanju uticaja koji imate u društvu, previše samouverenosti doneće vam nepotrebne probleme u poslendjoj dekadi meseca. Dobro pazite šta potpisujete jer retrogradni Merkur može doneti probleme u sferi dokumentacije i poslovnih ugovora.

Ljubav- Vaša intuicija će zatajiti i vi možete uraditi nešto što nikako neće doneti dobro ni vama ni partneru ni vašoj vezi. Možete u vreme pomračenja Meseca 8.oktobra doživeti neprijatno iznenađenje koje će biti posledica vašeg neprijatnog stave, ili nečega što ste rekli ili uradili. Trebalo bi da budete toleranijiji prema Jarcu, Ovnu ili Strelcu. U vašem znaku su asteroid ljubavi Juno i Crni Mesec Lilit što znači da ste na neki način fatalni za suprotni pol.Mnogi vas smatraju neodoljivim i šarmantnim.

Zdravlje- Nevoza i neraspoloženje.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

Posao-  Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka donosi dosta problema onima koji imaju ozbiljne poslovne planove a nisu sigurni da li da ih ostvare samostalno ili uz pomoć nekog, mogće Blizanca il neke druge Device. U astrološkom polju novca i velike zarade, ljubomore i konkurencije pomračenje Meseca 8.oktobra može doneti neku vrstu razotkrivanja nečega što vama ide u prilog. Mlad Mesec 23.oktobra donosi pomračenje Sunca u vašoj astrološkoj kući intelekta zbog čega tada ne treba ulaziti ni u kakve sporove ili raprave.Venera vladalc vašeg znaka 23.ulazi u Škorpiju što može doneti uvećanje prihoda ili proširenje poslova ali ako imalo sumnjate u saradnike, bolje odustanite.

Ljubav-Kada Merkur ide retrogradnim hodom što će se desiti sve do 25.oktobra vi ćete biti prilično promenljivog raspoloženja, često sobom nezadovoljni.Pomračenje Meseca odražava se na one predstavnike vašeg znaka koji su uvereni da ih partner na bilo koji način omalovažava ili ne ceni dovoljno.  Ulazak Venere u vreme pomračenja Sunca može biti dodatno “ulje na vatru” za vaše poljuljano samopouzdanje. Fer igra i dobra kontrola reči su od velikog značaja.

Zdravlje- Sklnost povredama.VAGA (23.9. - 22.10.)   

Posao- Pravilo tokom ovog meseca je da dobro razmislite šta je za vas najbolje da uradite jer ste prilično konfuzni i partnerski odnosi kako ljubavni tako i poslovni mogu biti razlog za nerviranje. Ne procenjujete pravilno situaciju naročito zbog pomračenja Sunca koje će biti u astrološkom polju novca i posla tako da je potrebno da dobro pazite na šta ulažete novac. Ceo mesec može biti izuzetno stresan.Retrogradni Merkur vas čini brzopletim i sklonim da olako ulazite u nove poslovne aranžmane. Tek posle 25.razmislite o proširenju saradnje sa Bikom.

Ljubav- Tokom oktobra veoma brzim hodom asteroid Amor prelazi preko celog vašeg znaka i ulazi u Škorpiju što bi moglo dovesti do brzog razvoja događaja, potpuno neočekivanog i za vas same. Početkom perioda Venera, vladalac vašeg znaka je u konjukciji sa Amorom in a kraju perioda je blizu Sunca i Venere, već u Škorpiji. Pomračenje Meseca u polju partnerskih odnosa 8.oktobra donosi psihičku nestabilnost i loše se odražava na porodični život. Ako nameravate da se udvarate mnogo mlađj osobi 23.oktobra pomračenje Sunca može doneti sa Lavom ili Ovnom prilično komplikovan odnos.

Zdravlje- Glavobolja.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao- Mars, jedan od vladalaca vašeg znaka iz vatrenog Strelca prelazi u Jarca i krajem meseca se pridružuje se Plutonu, takođe vašem vladaocu. Kako se to dešava u vašoj astrološkoj kući intelekta, komunikacije i putovanja moguće da će vaša razmišljanja ići u tom pravcu. Ako imate ikakve veze sa biznisom, pisanjem, dokumentacijom, pravima ili medijima, u problem ste zbog retrogradnom Merkura koji slabi vašu intuiciju i vodi vas u pogrešnom pravcu. Lav može u vreme pomračenja Sunca 23. oktobra praviti ozbiljne probleme. Finansijska situacija je relativno dobra i vi ćete uspeti da držite situaciju pod kontrolom.

Ljubav- Venera u Vagi u blizini Sunca u vreme pomračenja Meseca mnogo je i za vas tako da ako ste skloni tajnim vezama, možete imati ozbiljnih problema ako se radi o paralelnoj vezi. Budite spremni 8.oktobra na manji šok od strane Bika, Raka ili Riba. Ako budete u prilici da se upoznate sa Devicom ili Blizancima, nemojte se previše oduševljavati da ne biste bili brzo razočarani. Jarac vas podržava u svemu, naročito u drugoj polovini meseca.

Zdravlje- Pazite se oštrih predmeta.STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Mars napušta vaš znak krajem perioda zajedno sa asteroidom Karmom i prelazi u znak Jarca zbog čega će vaše ambicije biti sve veče. Asteroid Vesta prelazi prvu polovinu vašeg znaka o donosi u vaš život neko novo poznanstvo sa osobom suprotnog pola sa kojom možete ostvariti dobru saradnju. Pomračenje Meseca 8. u Ovnu može se čak na vas odraziti podsticajno ako ste skloni rizicima. Tada su mogući neki poveći dobici, sasvim neočekivano. Putovanja mogu biti povod stresa ali su mogući novi poslovi.

Ljubav- Retrogradni Merkur u Vagi vas uopšte ne pogađa ili pokušavate da se izdignete iznad situacije i da na probleme gledate hladnokrvno. Nemojte se demoralisati zbog nečega sa čime ste već suočeni i izlazili ste nakraj. Trudite se da nađete način kako da izađete iz ćorsokaka. Ako ste slobobodni, predstoji vam novo poznanstvo.

Zdravlje- Moguć pad imuniteta.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

Posao- Asteroid Karma prelazi iz Strelca u vaš znak i to će se reflektovati kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Karma u konjukciji sa Marsom krajem perioda donosi jaku energiju i ambiciju jer ide ka Plutonu, planeti velikog novca i velike energije. Retrogradni Merkur vas mnogo ne pogađa osim ako sebi niste postavili striktne rokove do kojih nešto morate da završite. Mnogo toga ste pojednostavili i pred kraj meseca bićete mnogo efikasniji. U privatnom poslu ne rizikujete, naročito u vreme pomračenja Meseca 8.oktobra.

Ljubav- Trudite se da budete hladnokrvni kada su odluke koje se tiču ljubavnog života u pitanju i verovatno ćete dati prioritet porodičnom životu jer biste oko 8.oktobra mogli biti pred nekom vrstom iskušenja kakvu odluku treba da doneste. Dobićete poziv da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom i ako ste slobodni, pazite da ne pokleknete pred šarmom osobe koja vas je svojevremeno izneverila.

Zdravlje- Manji nazeb.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    .

Posao-  Najznačajniji tranzit za predstavnike vašeg znaka je pred kraj meseca prelazak Marsa, planete akcije iz Strelca u Jarca što će za vas značiti da ćete morati da budete mnogo aktivniji na duhovnom i intelektualnom planu nego fizičkom. Zaboravite na putovanja, mogu biti predmet nerviranja, posebno ako treba da idete u inostranstvo, pošto je Merkur retrogradan sve do 25.oktobra. Ulazak Venere u vreme pomračenja Sunca 23.oktobra u vaše polje karijere takođe može doneti rođenima u januaru izvesne probleme na poslu.

Ljubav- Verujete u sebe i svoj šarm i ubeđeni ste da možete da izađete nakraj sa jednim Lavom ili Ovnom ali pazite se upravo ovi znaci sa kojima se dobro slažete ovog meseca su prilično ugroženi. Lav zbog pomračenja Sunca, 23.oktobra a Ovan zbog pomračenja Meseca. Sa Ovnom posebno treba da budete oprezni kao i sa nekom drugom Vodolijom mogu biti nakraj srca. Blizanci će biti neodlučni a Škorpije arogantne. Sa Strelcem se možete sasvim lepo razumeti tokom celog meseca.

Zdravlje- Moguća povreda krajem meseca.


RIBE (20.2.- 20.3.)

Posao-  Naporan period, naročito ako ste skloni da rizikujete u poslu. Već na samom početku perioda retrogradan Merkur pravi probleme u komunikaciji sa kolegama.Pomračenje Meseca u vašoj astrološkoj kući posla i novca znači da morate da prihvatite ono što vam se nudi bez pokušaja da nametnete svoje ideje. Retrogradni Merkur može doneti probleme u radu sa saradnicima, naročito onima koji su na nekoj vrsti rukovodećeg položaja, mnogi će pokušati buntom da reše probleme.Na vama je da taktizirate.

Ljubav- Retrogradni Merkur donosi do 25.oktobra promleme u komunikaciji sa partnerom koji može biti hronično nezadovoljan i to će verovatno izražavati mrzovoljom. Imate mogućnost da ispravite neke greške iz prošlosti, naročito ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpijom. Prelazak Marsa u Jarca krajem meseca može doneti pomirenje sa jednom Škorpjom, naročito posle pomračenja Sunca 23.oktobra. Bika možete smatrati takođe neodoljivim.

Zdravlje- Kontrolišite pritisak.

 

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
52.236.116

Pregledanih stranica
108.782.770

Danas poseta
15.119

Trenutno na sajtu
1.567

Vreme: 2014-11-01 04:11

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri