Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

18.8.2014.
Veoma ste osećajni i pokušavate da se postavite na mesto onih kojima je potrebana vaša pažnja. .Dajete sve od sebe da biste se dopali Blizancima ili Vodoliji .Trudite se da svima budete na usluzi, posebno članovima porodice vašeg partnera.Provodite više vremena sa jednom Vodolijom ili sa jednim Ovnom.

19.8.2014.
Mars, vaš vladalac nalazi se u konnjukciji sa Saturnom što vam omogućava da dobijete očekivane vesti od nekog ko vam je drag a znate ga preko poslovnih kontakata. Neko s kim ste oduvek bili u dobrim vezama, moguće ljubavnim, u prošlosti, ili ste stalno u fazi iščekivanja da se nešto desi između vas dvoje, javiće vam se.Spremni ste da uđete u novu vezu ali i da obnovite neku iz prošlosti.

20.8.2014.
Ne bi trebalo da popustite pred nečijim  ubeđivanjem da bi trebalo da se pomirite ako niste sigurni u to. Ako vam se ne dopada način na koji vas bićete u prilici da vi nametnete svoj stil. Ukoliko vam se dopada kolega, budite malo tolerantniji, bez obzira da li ste slobodni ili ne ili da li je kolega slobodan.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

18.8.2014.
Vaša pažnja dobro bi došli jednom Jarcu koja nije u stanju da lako reši problem sa kojim je suočen.Vaša intuitivnost vam pomaže da mu date prave smernice u kom pravcu treba da razmišlja da bi  pronašao rešenje. Ako vam se dopadaju Ribe ili Strelac, budite taktični, nisu sigurni koliko ste im lojalni.

19.8.2014.
Neko vam se uporno udvara, moguće neki drugi Bik, Jarac ili Škorpija, a vi niste načisto da li da budete u vezi sa tom osobom ili ne, jer niste sigurni da li je postojana u osećanjima. Moguće je da ako se radi o nekome iz vaše prošlosti ta osoba sepromenila i sada bi vaša veza bila daleko stabilnija, a vi u njoj srećniji,ali ste izuzetno nepoverljivi .

20.8.2014.
Pozicija Marsa ne pogoduje rođenima početkom maja koji su u vezi sa  Ovnom ili Jarcem jer su spremni da rizikuju u ljubavi. Trudite se da uverite partnera u svoja osećanja ali to je najverovatnije uzalzudan posao ako ste to više puta pokušavali i nije vam polazilo za rukom. Danas posvetite svoje vreme jednom Raku koji uvek ima razumevanja za vas.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

18.8.2014.
Mars svojom pozicijom nije naklonjen pripadnicima vašeg znaka i stvara vam probleme posebno u  odnosima sa vatrenm znacima. Mislite na Devicu koja vam se ne javlja i žao vam je zbog toga ali trebalo bi da napravite prvi korak i da je pozovete.

19.8.2014.
Prija vam društvo osobe koju ste nedavno upoznali, naročito ako se bavi umetnošću ,ali verovatno nemate mnogo vremena za nju zbog nekih svojih obaveza. Ako se do sada niste zaljubili,na službenom putu,ili na nekom sastanku susrešćete interesantnu osobu. Ako imate partnera, predstoji manji konflikt jer ste oboje ljubomorni ili držite do sebe, čekate da ona druga strana napravi prvi kontakt.

20.8.2014.
Dobijate priliku da se sretnete sa jednom Vodolijom koja vam je mnogo toga obećala ali nije baš mnogo ispunila. Još uvek dobro kontrolišete osećanja i ne želite da pokažete šta vas sve nervira kod partnera, naročito ako se radi o Lavu koji po mnogim pitanjima okleva. Dobijate vest od Bika.


RAK ( 22.6.-22.7)  

18.8.2014.
Ako ste muškarac, predstoji vam susret sa Jarcem koji će na vas ostaviti veliki utisak. Dopadate se jednom Biku,Raku ili Ribama.Trebalo bi da budete mnogo uviđavniji.Ako ste žena,možete pomisliti da vam se udvara neko ko je previše ambiciozan. Prilično ste nemarni prema prijateljima a oni su vam veoma naklonjeni.

19.8.2014.
Bilo bi mudro da prihvatite poziv od  jednog Lava ili Strelaca a moguće i Bika. Imate nekoliko mogućnosti kada je ljubav u pitanju a vi se nećkate. Ne oklevajte u ljubavi nego budite direktniji i otkrite emocije. Moguća je vrlo romantična sms od nekoga koga niste izvesno vreme imali prilike da sretnete.

20.8.2014.
Veče donosi prijatne vesti od nekoga ko živi u inostranstvu. Ako vam se dopadaju vodeni  znaci, možete očekivati prijatne momente udvoje čak i ako je u pitanju neka druga Škorpija. Susret sa Jarcem ili Bikom  može vas izbaciti  prijatno iznenaditi. Moguć je razgovor o odlasku na put ili o zajedničkom poslu sa partnerom negde u inostranstvu ili sa strancima.


 

LAV (23.7.- 22.8.)         

18.8.2014.
Mars svojom pozicijom u Škorpijii nije  naklonjen  pripadnicima vašeg znaka i stvara vam probleme posebno u  odnosima sa vodenim znacima. Mislite na Blizance koja vam se ne javlja i žao vam je zbog toga ali trebalo bi da napravite prvi korak i da je pozovete.

19.8.2014.
Ukoliko ste mladi,neko ko se bavi sportom ali istovremeno i privatnim biznisom a pokušava da ostavi utisak kao da vas ne primećuje privući će vašu pažnju. Ako ste muškarac, u vezi ste sa  osobom koja je temperamenta ali vam je iskreno privržena, i to bi trebalo da cenite. Neko pokušava da vas osvoji na način koji vama baš i ne dogovara sasvim.

20.8.2014.
Ako nameravate da se sretnete sa nekim na javnom mestu a niste u dobrim odnosima, nemojte započinjati raspravu jer ćete biti na gubitku, partner je mnogo moćniji od vas. Ima dovoljno aduta, naročito ako se radi o Blizancima ili Raku, zato odmah na vreme priznajte da ste krivi, čak i ako niste.Moguće da je partner ljubomoran na jednu Devicu.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

18.8.2014.
Budite sigurni da ćete dobiti podršku osobe koja vam je draga a koja najverovatnije živi u inostranstvu ili  ima bilo kakve kontakte sa strancima.Ako se radi o osobi sa kojom niste još uvek uspeli da uspostavite odnos kakav biste želeli trebalo bi da budete mnogo taktičniji.

19.8.2014.
Ovo bi mogao biti jedan od interesantnijih dana, naročito ako se spremni da uđete u vezu sa nekim koga ne poznajete dobro a viđate ga na poslu, utoliko pre ako se radi o osobi koja je prisutna u medijma.Ako ste u stalnoj vezi očekujete od partnera poziv za izlazak ili ćete biti spremni da sa njim isplanirate zajednički provod.Dobićete poziv od osobe iz inostranstva.

20.8.2014.
Tražite način kako da date na  znanje jednoj Vagi da niste ravnodušni prema njoj a želeli biste da to bude na originalan način. Moguće da ste pomalo ljubomorni na nekoga ko je uspeo da osvoji naklonost nekoga ko je vama veoma drag. Dobićete poziv da se sretnete negde u gradu na većem skupu.


VAGA (23.9.- 22.10.)

18.8.2014.
Preosetljivo reagujete na sve što se dešava oko vas i čak nekim osobama koje relativno površno poznajete.Ako ste u vezi sa osobom koju ste upoznali preko posla, imate potrebe da provedete što više vremena zajedno.Ona,međutim,kao da nema dovoljno vremena za vas.

19.8.2014.
Pozicija Sunca i Meeca označava veliku zaljubljenost ali i vezu bez čvrstih osnova. Ako ste tek u fazi upoznavanja ili iščekujete susret, moguće je da se on dogodi vrlo brzo.Ukoliko ste već u vezi, oboje zajedno maštate o boljim vremenima i čekate da se nešto dogodi.Kako vam pozicija Saturna nije naklonjena, potrebno vam je strpljenje a motivaciju imate.

20.8.2014.
Pokušavate da ubedite partnera u svoja osećanja ali on najverovatnije ne veruje da ste iskreni.Način na koji to radite je veoma direktan i bićete u stanju da se maksimalno angažujete da biste uspostavili onakav odnos sa partnerom kakav vama odgovara. Moguće da vam se udvara jedan Strelac ili neki Lav. Sa Rakom koketujete na zvaničnom skupu.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

18.8.2014.
Danas ćete morati da se suočite sa nečim što vas može malo izbaciti iz takta.Moguće da se radi o onima koji dobro poznaju vaše slabosti i koji vam mogu u maloj meri nauditi u nečemu što je vama relativno bitno. Dobro se osećate u društvu Strelca i Vage. Ako ste u braku ili dužoj vezi, pokažite više pažnje partneru.

19.8.2014.
Pluton, vladalac vašeg znaka u dobrom aspektu sa Neptunom znači da ste skloni maštanju o nekom ko vam je veoma drag , Moguća je romansa sa nekim ko je često na putu. Ukoliko ste muškarac, privlači vas neka mnogo mlađa dama koju viđate na poslu, a ako ste žena, mislite na osobu koja živi u inostranstvu.

20.8.2014.
Jedan od boljih dana ako vam je simpatija neko koga viđate na poslu i ako se pri tom radi o veoma dinamičnoj i veseloj osobi, najverovatnije da ćete se lepo provesti negde na kraćem putu a moguće je da ćete preko Interneta četovati i dogovarati se o nekom putovanju.Danas se možete sresti posle duže vremena sa jednim Rakom.


STRELAC

18.8.2014.
Imate potrebu da budete okruženi pažnjom i ljubavlju i mnogi imaju razumevanja za vas iako vam se tako ne čini.Mnogi vam se dive i otvoreno vam daju komplimente,ali vi na njih naročito ne reagujete kao da je to nešto najnormalnije.Potpuno ste okupirani nekim drugim temama.

19.8.2014.
Ne odustajete od svog stila života ma koliko to stalnom partneru smetalo. Vi i ne krijete da ste sebični jer vas ionako svi smatraju plemenitim i nemate potrebe da se menjate. Pošto partneru na kraju ipak popustite i učinite po volji onda bar nemojte da ga mrcvarite nego reagujete na prvu njegovu primedbu.

20.8.2014.
Osećate se prilično opterećeni poslom i zbog toga umete i te kako da cenite  sve ono što vam pruža partner u momentima kada ste nasamo. Ako ste od nedavno u vezi moguće da ste pomalo nepoverljivi i nespremni da prihvatite njegovo odbijanje da se sretne sa vama zbog njegovih obaveza.Nekome je izrazito stalo da vas ponovo osvoji.


 

JARAC (22.12.- 19.1.) 

18.8.2014.
Trebalo bi da se posvetite porodici i da pokažete više razumevanje za njihove potrebe, po cenu da nešto žrtvujete od svog privatnog života. Ako se juče nije dogodilo ništa od onoga što ste želeli o čemu ste maštali, posebno kada su u pitanju jedna Škorpija ili neki Jarac, pokušajte danas da budete mnogo preduzimljiviji.

19.8.2014.
Moguć je susret sa nekim s kim ste nedavno imali manju raspravu. Verovatno ste uspeli da izgradite neki svoj svet u kome funkionišete tako da vas mnogo toga ne dotiče iz spoljne sredine.Uvereni ste da vaša sreća zavisi i od vašeg stava prema onome što se dešava oko vas i rešeni ste da sebe malo više volite da ne dozvolite da vas bilo ko provocira.

20.8.2014.
Nemojte oklevati ako treba da pozovete nekoga ko vam je veoma drag, naročito ako se radi o jednom Raku  ili Ribama Pokušajte da pokažete onaj bolji deo vaše prirode, naročito ako treba da se sretnete sa nekim ko ima visoke kriterijume kada je u pitanju ljubav i partnerski odnos. Emotivna veza sa Ovnom ili Škorpijom ako se do sada radilo o prijateljstvu, može biti veoma burna.


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

18.8.2014.
Mesec u Blizancima i dalje deluje veoma povoljno na vas. Očekujete da se nešto dogodi, moguće da vas  pozovu Blizanci, Ovan ili Lav a ako se to  ne događja i vi gubite strpljenje. Nemojte se nervirati ako  stalni partner ne bude spreman da se sretne  sa vama,onda kada vi to budete želeli ili ako ste u braku ako ne bude želeo da vam u nečemu popusti. 

19.8.2014.
Trebalo bi da se zapitate šta možete da uradite za partnera kad već on neće za vas, ili vam se tako čini. Verovatno  neće kada mu naređujete, a Vodolije imaju tu crtu komandne odgovornosti za svoj ljubavni život. On ne želi da vas sluša ali želi da vam ugađa a to je već nešto. Samo budite malo ljubazniji i sve će biti u redu.

20.8.2014.
Dobro se razumete sa Blizancim ili Vagom koje su vam više nego privržene. Dobićete poziv od Jarca ili Ovna, moguće i Strelca da se sretnete i razgovarate iskreno o nečemu što vi pretpostavljate da za vas i neće biti baš najprijatnije. Mogući su nezvani gosti u kući ili će vas pozvati neko s kim ste nekada bili u vezi.


RIBE (20.2.- 20.3.)

18.8.2014.
Pozicija Venere i Marsa vas čini nemoćnim da odolite jednom Ovnu, Lavu ili nekom  vatrenom znaku. Ne odustajte od svojih namera, čak i ako je partner prividno neljubazan prema vama to je samo taktika. Neko će vas ubediti da treba da izađete s njim, moguće Strelac, Vodolija ili neka Vaga.

19.8.2014.
Neko vam je opsesija  a danas,može da dođe do susreta. Taj neko je verovatno u poslednje vreme postao veoma zainteresovan za vas ali vam postavlja neke ne tako prihvatljive uslove pod kojima bi vaša veza trebalo da funkcioniše. Pri tom vam verovatno često nešto prigovori. Ako ste slobodni, jedan Bik ili Rak će pokušati da vas osvoje.

20.8.2014.
Dobro ćete se osećati u društvu jednog Raka, ili Jarca koji će imati razumevanja  za vas. Ako budete previše  uporni da saznate šta muči jednog Ovna, ili ste u vezi sa vatrenim znakom bićete pomalo nervozni jer vam neće biti sasvim jasno šta od vas očekuje.Škorpija misli često na vas i planira da vas obraduje nečim.

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
47.516.302

Pregledanih stranica
104.069.994

Danas poseta
11.220

Trenutno na sajtu
1.493

Vreme: 2014-08-20 06:08

Reklame