Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni ljubavni horoskop

 

 
OVAN
(21.3.- 20.4.)

26.7.2014.
Niste spremni na kompromis sa Škorpijom. Osećate se dobro u društvu osoba koje su ambiciozne i znaju šta hoće. Moguć je susret sa Vagom ili rad na zajedničkom poslu. Možda ćete pokušati da taktaizirate sa Ovnom ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Strelac, Vaga i Ribe žele sa vama tajni sastanak.

27.7.2014.
Dobijate šansu da se sa nekim pomirite ili da nekog upoznate. Ovo je jedan od onih dana o kojima maštate i koji bi mogao da bude veoma značajan. Jednom godišnje, mlad Mesec u Lavu čini vas izuzetno sposobnim da se prilagodite nekim novim okolnostima u vašem privatnom životu ili da planirate ulazak u brak, proširenje porodice.

28.7.2014.
Ako ste rođeni početkm ili krajem znaka prilično ste sumnjičavi prema nekom drugom Ovnu ili Škorpiji i moguće da ste pomalo zbunjeni razvojem događaja na ljubavnom planu jer niste načisto da li vam je partner  ili da li je iskren. Ako spadate u one koji su rođeni u srednjoj  dekadi znaka, očekujete poziv za susret od Lava.


BIK  (21.4.- 21.5.)   

26.7.2014.
Povoljan dan ukoliko ste na početku veze.Ukoliko imate nekakve sumnje da li vam je stalni partner veran, bolje se dalje ne raspitujete na tu temu. Sa konjukcijom Venere i Neptuna u Ribma još uvek ste veoma uticajni u svim sferama života uključujući  tu i emotivni. Verujete da ste po mnogim pitanjima u pravu i partneru to namećete na način koji njemu odgovara.

27.7.2014.
Mlad Mesec u Lavu u vašoj astrološkoj kući doma i privatnosti donosi vam mnogo toga interesantnog, naročito ako planirate da primate goste ili da idete u goste, ako ste pozvani negde na neki prijem, veselje i sl.Možete očekivati prijatne momenet u društu Raka ili Lava, moguće i jedne Vage.

28.7.2014.
Venera pleneta emocija, vladalac vašeg znaka obrazuje dobar aspekt sa Saturnom što donosi mnogo toga interesantnog na ljubavnom planu. Verujete da možete da obnovite vezu sa nekim ko je poslednjih meseci bio veoma naporan za svaki oblik komunikacije. Trudite se da budete fer prema njemu čak i kada menja rapoloženje svaki čas.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)..

26.7.2014.
Želite da pridobijete simpatije Vage ili Ovna kojima ste se možda malo zamerili. Pozvaće vas verovatno jedna Vodolija koja je svojevrmeno bila zainteresovana za vas i očekivaće od  vas više tolerancije.Ako ste u manje više lošim odnosima sa stalnim partnerom pokušaćete da nađete neko kompromisno rešenje naročito ako se radi o finansjama.Današnja  pozicija Meseca uglavnom vas čini nervoznom ali pošto verovatno očekujete nečiji poziv.

27.7.2014.
Za vas počinje nov period jer mlad Mesec u Lavu u blizini Crnog Mesec Lilita donosi susret ili poziv od nekog  na koga duže vreme mislite. Imate način kako da popravite odnos, naročito ako se radi o osobi koja je nepredvidivog ponašanja i često vas iznenadi svojim postupcima.

28.7.2014.
Dopadate se nekom Lavu  a ako ste rođeni krajem znaka imate simpatiju oko koje se vredi potruditi, naročito ako se radi o osobi koja je sličnog senzibiliteta vašem. Dobijate priliku da se pomirite sa nekim preko zajedničkom prijatelja koji je spreman da posreduje između vas dvoje.Ulazak Marsa Škorpiju odgovara rođenima krajem znaka.


RAK ( 22.6.-22.7) 

26.7.2014.
Poslovi sa osobama koje žive u inostranstvu mogu doneti interesantan susret ili ćete  uspeti da se danas vidite sa osobom koja vam je posebno draga. Dopadate se osobi koja moguće radi sa strancima ili često putuje u SAD.Mnogi misle za vas da vodite dvostruki život a s druge strane vi sumnjate u partnerovu vernost.Verujete da ste na praom putu kada je u pitanju veza sa Bikom, Rakom, Jarcom ili Škorpijom. 

27.7.2014.
Preduzimate korake da dovedete svoj život u red ali to vam neće tako lako poći za rukom ako ste rođeni krajem znaka, ako vam je podznak u nekom vatrenom znaku ili ako vam je partner rođen u znaku Ovna ili u poslednoj dekadi Vagi. Dopustite Škorpiji da vam kaže ono što joj je na duši.

28.7.2014.
Oktobarske Škorpije nisu imune na vas, naročito ako ste junski Rak. Trudite se da budete dobrog raspoloženja čak i ako se ne odvija sve onako kako ste zamišljali. Imate način da se sretenete sa Jarcem ili Bikom i oni verovatno očekuju od vas da napravite prvi korak.


 

LAV (23.7.- 22.8.)         

26.7.2014.
Rođeni početkom znaka mogu biti skloni promenama raspoloženja. Danas bi mogao da vas neko ko vam je bio svojevremena simpatija nagovori da prihvatite poziv za izlazak.Trudite se da ostavite utisak suprotan onome kako se zaista osećate. Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu. Nemojte prenositi svoju nervozu na partnera.

27.7.2014.
Mlad Mesec u vašem znaku donosi mogućnost obnove nekadašnje veze ili tajnu ljubav sa nekim ko je poznat u javnosti.Verujete u dobre namere jednog Blizanaca koji vas često zbunjuje svojim ponašanjem.Nekome je izuzetno stalo da ostavi dobar utisak na vas. Slobodni Lavovi mogu biti „žrtva“ jedne Vodolije ili Vage koji nisu slobodni.

28.7.2014.
Niste načisto da li ste jedini u životu vašeg partnera i pokušaćete da mu se nametnete na način na koji on to ne očekuje. Dobijate poziv od nekog s kim ste nekada imali manji flert ili ste bili u nekoj vrsti neobavezne veze. Moguća romansa sa Vodolijiom ili nekim Strelcem.


DEVICA ( 23.8.-22.9.)

26.7.2014.
Prijatelji žele da vas sa nekim upoznaju. Trudite da budete od velike koristi vašim bližnjim ali kao da za vas ne ostaje mnogo vremena, ili izbegavate društvo, naročtio ako vam je opsesija neka Riba ili neka Škorpija. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate ali to isto kada vam kažu prijatelji, voljni ste da usvojite kao savet ii sugestiju. Tranzit  Meseca i Jupitera donosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje. 

27.7.2014.
Ne odustajte od svojih planova čime da iznenadite partnera ili da mu priredite neko prijatno iznenađenje.Imaćate priliku da se pokažete u najboljem izdanju pred nekim ko ima o vama inače lepo mišljenje. Mnogi vas smatraju šarmantim a stalni partner vam nešto zamera.

28.7.2014.
Dobićete priliku da se izvinite nekom prema kome verovatno niste ispali fer. Ako vam se dopada jedan Lav, pokušajte da nađete način kako mu date na znanje da niste ravnodušni ali ako odmah ne odgovori na vaše udvaranje, imajte strpljenja za njega.Trebalo bi da obratite više pažnje na one koji su vam odani, naročito na stalnog partnera.


VAGA (23.9.- 22.10.)

26.7.2014.
Niko ne može da vas uveri da po nekim bitnim pitanjima grešite, naročito kada pravite jaz između porodice i partnera jedne ili druge strane.  U velkoj ste dilemi po pitanju prihvatanja veze sa nekim ko je mnogo stariji ili mnogo ambiciozniji od vas.Slobodne Vodolje mogu očekivati poznanstvo sa nekim ko je multidisciplinaran ili koji se bave umetnošću.Ovo je naporan dan za one kojinisusprmni na na kakav ustupak ma po kom pitanju ili za one koji su nesigurni u sebe po bilo kom pitanju.

27.7.2014.
Rođeni početkom znaka očekuju da se nešto dogodi što bi moglo da ih prijatno iznenadi ili da   sretnu osobu koja im je neka vrsta opsesije. Bićete spremni na ustupke kada je u pitanju jedan Lav prema kome ste uvek bili slabi ma kako se ponašao prema vama.

28.7.2014.
Očekujete poziv od nekog ko se u priličnoj meri poigravao vama ili nje bio onoliko otvoren i iskren kako ste vi to od njega očekivali. Vaše ambicije se loše reflektuju na vaš ljubavni život, naročito ako nemate mnogo vremena za partnera, ako ste skloni flertu a on to zna.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

26.7.2014.
Nemojte prenagliti sa odlukama.Spremni ste da se angažujete oko partnerovih poslova, naročito ako ste želeli da radite zajedno s njim.Slobodne Škorpije mogu očekivati poziv od jednog Raka, Riba ili nekog ko vam je posebno veoma drag. Društvo prijatelja je danas za vas najbolji lek u svakom pogledu, naročito ako zbog nečega ne želite da se upuštate u raspravu sa partnerom i više vam prija veće društvo.

27.7.2014.
Osećate se u svom elementu, naročito ako ste rođeni početkom znaka u oktobru. Ako vam se bude udvarao Ovan ili neko koga ste upoznali na poslu ili preko poslovnih kontakata, nemojte imati predrasude prema njemu dajte mu šansu. Rođeni krajem znaka pod velikim su uticaja mladog Meseca,  moguća je romansa.

28.7.2014.
Ne bi trebalo da se preterano nervirate kada je u pitanju osoba koja nije uvek iskrena prema vama. To se naročito odnosi na rođene krajem znaka. Ako ste rođeni u srednjoj dekadi znaka uvereni da bi želeo da sa vama raskine ili pokušava da dominira na način koji vama nikako ne odgovara. 


STRELAC

26.7.2014.
Blizanci vam daju na znanje da ih nervira  vaše ponašanje i da očekuju od vas više pažnje.Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku osobe koja vam je draga. Moguća ljubomorna scena sa stalnim partnerom i to s jakim razlogom.Ne odolevate šarmu jednog Bika čak i ako nije slobodan, spremni ste da se sretnete negde nasamo. Ako ste rođeni početkom znaka dobro se razumete sa nekim drugim Strelcem.

27.7.2014.
Verujete da ste na pravom putu kada je pitanju rešavanje nekih manjih problema zbog kojih se nepotrebno raspravljate. Dobićete priliku da se sretnete sa Lavom, Rakom, Vodolijom. Niste načisto šta želite jer ste izuzetno popularni u društvu i mnogi vam se udvaraju. Ako ste u vezi sa drugim Strelcem, moguć je zajednički put.

28.7.2014.
Povoljan dan za one koji su u emotivnoj vezi sa nekim koga poznaju preko posla ili za one koji žele da započnu vezu sa kolegom. Možete se nadati susretu sa nekim, potpuno neočekivatno, na poslu ili u društvu kolega, naročito ako planirate zajednički izlazak.Lav ili drugi Strealc i dalje su za vas idealni partneri.


 

JARAC (22.12.- 19.1.) 

26.7.2014.
Sa mnogo  dobre volje pristupate rešavanju praktičnih problema zajedno sa osobom koja vam je draga naročito ako vam je partner rođen u znaku Raka ili Riba. On možda očekuje od vas da budete malo strastveniji i zabavniji  i zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama. Sa  Venerom u Raku spremni ste da uradite mnogo toga što vam ide naruku ali što je dobro za oboje. 

27.7.2014.
Očekujete poziv od nekog ko vam je veoma drag i sa kim ćete moći da doživite mnogo toga interesantnog i uzbudljivog. Imate način da ispravite grešku ili da se izvinite nekom koga dobro poznajete a o koga ste se ogrešili. Verujete da ste na pravom putu da rešite nedoumicu sa jednom Vodolijom.

28.7.2014.
Venera u Raku donosi mogućnost romantične avanture ili veze sa nekim  ko se bavi nekim glamuroznim zanimanjem ili je poznat u javnosti. Ako ste slobodni možete očekivati susret sa ambicioznom osobom koja će pri samom upoznavanju dati na znanje da je spremna da sa vama uđe u vezu.


VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   

26.7.2014.
Današnji dan može biti stresan ako niste spremni da se prilagodite uslovima koje vam postavljaju Rak ili Bik. Ipak, možete očekivati dobar provod ako vi budete organizovali susret. Dobro se osećate u društvu Lava i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio veoma simpatičan.Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju veza sa nekim ko je više puta daona znanjeda ne želi da priča o svojim privatnim stvarima.

27.7.2014.
Ne ulazite u raspravu sa nekim ko vam je drag i sa kim biste želeli da budete u dobrim odnosima jer ste verovatno veoma zaljubljeni.Partner vas u velikoj meri intrigira a vi niste načisto da li ste uradili pravu stvar, rekli šta je trebalo ili ste uradili nešto pogrešno. Na vas misli neko za koga ste uvereni da vas je zaboravio.

28.7.2014.
Trudite se da osvojite naklonost jedne Vage, Bika ili Lava. Prijatno će vas iznenaditi susret sa nekim koga ćete imati prilike da vidite na nekom većem skupu.Mogua je obnova veza sa jednim Rakom ili Ribama. Ne odustajte od Lava a ako ste se od Ovna udaljili ili niste u dobrim odnosima, promenite taktiku.


RIBE (20.2.- 20.3.)

26.7.2014.
Ako ste gospodin Ribe trudite se da partnerki budete u svemu oslonac.Spremni ste da se suočite sa problemom na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Bik vas savršeno razume a Ribe i  Jarac vam pružaju podrušku.

27.7.2014.
Imate više načina kako da osvojite jednu Ribu, Raka ili Bika. Dobićete priliku da se pomirite sa Škorpijom ili Vagom. Škorpija vam je izuzetno naklonjena i spremna da učini mnogo toga za vas. Verujete u mogućnost obnove veze sa nekim ko vam je veoma naklonjen ali se ipak ponaša prilično uzdržano.

28.7.2014.
Ulazak Marsa u Škorpije donosi nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju emotivna veza sa jednim Ovnom, Škorpijom, Jarcem ili drugim Ribama. Mnogo toga će početi da se odvija mnogo lakše ako niste ljuti jedno na drugo ili ako nemate nameru da se sa partnerom raspravljate.


 

 

Jasminka Holclajtner

 

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
46.172.855

Pregledanih stranica
102.728.465

Danas poseta
22.102

Trenutno na sajtu
1.368

Vreme: 2014-07-28 10:07

Reklame