Dnevni horoskop

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Dnevni horoskop 

24.4.2024.

Verujete da ljubaznošću možete da ubedite partnera u ono što želite, ali je to sve manje slučaj, on vam u priličnoj meri „izmiče“ u svakom pogledu. Trebalo bi da se stavite ponekada u njegov položaj, možda bi vam bilo lakše. Dobro bi bilo da se sretnete sa Lavom ili Bikom, jer sa njima imate o čemu da pričate.Pun Mesec u Škorpiji donosi razmišljanje o kreditima ili nekom novom, isplativom poslu

23.4.2024.

Dobro se osećate u društvu Vage i Bika sa kojima možete da o svemu razgovarate bez mnogo detaljisanja u vezi sa nečim što se ne tiče lično vas,ali vam u stvari najviše prija samoća. Trudite se da osvojite naklonost jednog Lava koji je prilično svojeglav iako izgleda kao da je zgodan za saradnju.


bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Uran i Jupiter vas pokreću ka nekim novim poslovnim poduhvtima i postajete mnogo aktivnii u sferi privatnih poslova. Vaša očekivanja od Blizanca su prevelika jer nemate dovoljno snage da se izborite u diskusiji sa nji i vi ćete svakako  biti u prilici da se potrudite da ostavite povoljan utisak na one koji na neki način odlučuju o vašem statusu ili vašim prihodima.

23.4.2024.

Imate priilku o kojoj ste maštali a tiće se vaše saradnje sa osobom dobrog materijalnog stanja i vi ćete biti u prilici da da sa njom iskreno razgovarate o svemu što vam je trenutno veoma bitno a tiće se vaših prihoda. Imate mogućnost da nađete neki dodatni posao koji bi vam u potpunosti odgovarao

 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Bićete raspoloženi da razgovarate o bitnim temama koje se tiču posla sa strancima.Spremni ste za neke nove poslove ako se radi o saradnji sa strancima inače, mnogo toga vas u stvari nervira,osećate se prilično iscrpljeno i nedovoljno spremni da se bavite onima koji uporno žele vaše društvo.Ljubavni život može biti prilično uzbudljiv ako niste konfliktna ličnost.

23.4.2024.

Neko želi da vam pomogne da se osamostalite ili da dobijete bolju poziciju u društvu.Stalo vam je do društvene reputacije. Imate način da regulišete neka pitanja zakonski, i verovatno ćete biti u prilici da razgovarate sa stručnjakom o tome.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Tranzit punog Meseca osetićete tek u večernjim satima. Potrebna vam je podrška osobe u koju inače imate mnogo poverenja. Trebalo bi da se drugačije postavite prema jednom Biku koji je oduvek imao prema vama mnogo razumevanja.Moguć je susret sa uticajnom osobom koja će vam ponuditi dobro plaćen posao.

23.4.2024.

Nekovas savetujete da se prihvatite posl koji bi mogao da vam donse mnogo toga dobrog, kako u materijalnom tako i u statusnom pogledu. Jedan Jarac ima lepo mišljenje o vama i želi da vam učini uslugu ako treba da zapolnete posao za koji niste tako obučeni kako bi trebalo.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


LAV (23.7.- 22.8.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Pun Mesec  donosi moguće uplate ako ste već uradili veliki deo posla i samo čekate rezultat. Ne bi trebalo da se preiše nervirate ako se ne bude sve odvijalo onako kako ste očekivali. Jedan vodeni znak vam daje na znanje da mu nedostajete.Pokušavate da ubedite jednog Bika da prihvati vaše savete u vezi sa nekretninama.

23.4.2024.

Ne ulazite u raspravu sa članom porodice u vezi sa nečim što ne možete da rešite na način kako to vama ogovara. Bižete u prilici da se sretnete sa osobom kojoj ste se nečim zamerili. Dobro se osećate u društvu jednog Bika koji bi mogao da vam donese neki nov posao.


DEVICA( 23.8.- 22.9.)

 Dnevni horoskop

24.4.2024.

Pun Mesec u Škorpiji donosi mogućnost nalaženja pravog rešenja za neke prilično komplikovane porodične ili rodbinske odnose. Trebalo bi da se mnogo više bavite temom zajedničkih interesa nego da raspravljate o prošlosti. Pokušavate da se dogovorite sa Jarcem  u vezi sa nečim što vas rilično opterećuje.

23.4.2024.

Verujete da ste na pravom putu kada rešavate pitanje nekretnina, posebno kada se radi o kupovini nekog stambenog prostora najverovatnije u inostranstvu. Nemate mnogo načia da ubedite Ribe u ono što želite osim da im izađete u susret i učinite im po volji.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Pravite se kao da ne primećujete ono što vam ne odgovara. Optimista ste ako sarađujete sa vatrenim znacima.Trudite se da ne primete koliko ste ambiciozni, da vam ne bi stali na put. Dobro se slažete sa Škorpijom a savet treba da potražite od jednog Jarca koji je spreman da se sa vama oko svega konsultuje.

23.4.2024.

Imate mnogo načina kako regulišete odnose sa jednim Bikom koji je odavno zainteresovan za rad sa vama.Tragate za pravim rešenjima kada su u pitanju krediti koje želite dapodignete za proširenje poslova. Ako ste vlasnik privanr firme, dobićete dobru poslovnu ponudu.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


 skorpijaŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Ne očekujete previše od jednog Blizanca ili Ovna koji nisu spremni na kompromis. Naglašen znak  Riba vam donosi odlučan stav i spremnost da o svemu trezveno razgovarate sa onim akoji na neki način odlučujuo vašim problemima. Trebalo bi da napravite prvi korak i pozovete jednog Jarca ili Ribe. Ne ulazite u raspravu sa vatrenim ili vazdušnim znakom.

23.4.2024.

Niste sigurni komp oslu da date prioritet jer vas mnogi savetuju za vaše dobro ali vama nijedan savet ne odgovara. Impulsivni ste kada donosite odluku u vezi sa nastavkom saradnje sa jednim Bikom koji vam daje dobre uslove ali je pitanje da li ćete ih vi prihvatiti.


Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


strelacSTRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Tema novca je za vas prioritetana danas jer je Sunce u Biku i čini vam se da niste  u stanju da rešavate praktične probleme.Međutim pun Mesec će doneti mnogo toga neočekivanog. Očekujete poziv od jednog vodeneg ili zemljanog znaka koji mogu da vam ponude rešenja  koja vam u potpunosti odgovaraju.

23.4.2024.

Vaša očekivanja od jednog Jarca su nerealna jer on nije spreman da pristane na vaše uslove. Trebalo bi da se dogovorite sa njim oko nečega što bi moglo a  bude od obostrane koristi ali imate utisak da je previše svojeglav i da nije raspoložen ua bilo koji oblik kompromisa.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Pun Mesec u Škorpiji donosi moguće uplate ako ste već uradili veliki deo posla i samo čekate rezultat.Ulazak u Blizance donosi satisfakciju ne samo vama nego i onima sa koijma radite. Ne bi trebalo da se preiše nervirate ako se ne bude sve osuđivati onako kako ste očekivali. Jedan vodeni znak vam daje na znanje da mu nedostajete.

23.4.2024.

Trudite sa da fascnirate Ovna ili Strelca, imate originalne  zamisli ali mnogi misle da ste nerealni i vi morate da im dokazujete suprotno. Tragate za pravim rešenjima kada je u pitanju vaš status na poslu naročito ako neko vrši pritisak na vas da prstanete na nešto što vam ne odgovara.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni horoskop

24.4.2024.

Rešeni ste da zaradite što je moguće više i samo vas novac motiviše da se borite za svoje mesto pod suncem.Neko pokušava da vam se nametne pod vidom prijateljstva ali vi to ne dozvoljavate jer vam ta osoba ne uliva poverenje. Mogu je susret sa Škorpijom ili Ovnom.

23.4.2024.

Imate velike ambicije kada su u pitanju poslovi sa strancima.Čekate na poziv jednog Lava ili nekog Strelca koji imaju o vama sjajno mišljenje ali vi nemate mnogo vremena da sa njima razgovarate o onome što vas trenutno ne interesuje madast svesni da su oni spremni da vam  učine uslugu.                        s


RIBE ( 20.2.-19.3.)

24.4.2024.

Spremni ste da se upustite u neki poslovni projekat koji možda neće biti tako isplativ kako očekujete ali ćete ipak naći način kako da regulišete sva plaćanja i sve što nekom dugujete. Na isti način ćete se postaviti prema onima koji vama duguju neku uslugu.

23.4.2024.

Vaš znak je prepun planeta i to vas čini borbenim jer je u vašem znaku Mars koji vam ne dozvoljava da se drugačije postavite nego da budete uporni u postizanju cilja. Tragate za pravim rešenjima kada se radi o mogućem poslu sa strancima ili sa nekom osobom koja živi na nemačkom jezičkom području.