Dnevni horoskop

 

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

Dnevni horoskop 

23.4.2024.

Dobro se osećate u društvu Vage i Bika sa kojima možete da o svemu razgovarate bez mnogo detaljisanja u vezi sa nečim što se ne tiče lično vas,ali vam u stvari najviše prija samoća. Trudite se da osvojite naklonost jednog Lava koji je prilično svojeglav iako izgleda kao da je zgodan za saradnju.

22.4.2024.

Veoma vam je važno kakav  utisak ostavljate na one sa kojima radite, čak iako ste možda višeg ranga ili se radi o osobama koje su vam jasno dale na znanje da vas cene. Ne bi trebalo da se opterećujete onim što čujete na svoj račun ako i najmanje sumnjate u iskrenost onih koji vam prenose sumnjive vesti.


bik

 

 

BIK (20.4.- 21.5)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Imate priilku o kojoj ste maštali a tiće se vaše saradnje sa osobom dobrog materijalnog stanja i vi ćete biti u prilici da da sa njom iskreno razgovarate o svemu što vam je trenutno veoma bitno a tiće se vaših prihoda. Imate mogućnost da nađete neki dodatni posao koji bi vam u potpunosti odgovarao

22.4.2024.

Taktiziranje vam nije jača strana, naročito ako morate da se ubeđujete oko nečega što je više puta bio povod za neku vrstu rasprave. Tražite najbolji način kako da regulišete neke svoje obaveze a da o tome ne obavestite one koji vam nisu baš naročito naklonjeni ili sumnjate u njihovu iskrenost.

 

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Neko želi da vam pomogne da se osamostalite ili da dobijete bolju poziciju u društvu.Stalo vam je do društvene reputacije. Imate način da regulišete neka pitanja zakonski, i verovatno ćete biti u prilici da razgovarate sa stručnjakom o tome.

22.4.2024.

Verujete da možete da imate uticaja na osobu sa kojom ste do skora bili u zategnutim odnosima. Sa autoritetima imate problema jer imate utisak da od vas očekuju nemoguće. Trebalo bi da se dogovortite sa jednim Jarcerm Ribama ili Lavom u vezi sa  zajedničkim poslom.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


RAK (22.6. – 22.7)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Nekovas savetujete da se prihvatite posl koji bi mogao da vam donse mnogo toga dobrog, kako u materijalnom tako i u statusnom pogledu. Jedan Jarac ima lepo mišljenje o vama i želi da vam učini uslugu ako treba da zapolnete posao za koji niste tako obučeni kako bi trebalo.

22.4.2024.

Porodica vam je na prvom mestu ili ako imate privatnu firmu, poklanjate mnogo pažnje svemu što vas trenutno opterećuje ili ste odlagali donošenje rešenja. I dalje ste prilično nesigurni po pitanju zajedničke imovine ili podele zajedničkih prihoda.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


LAV (23.7.- 22.8.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Ne ulazite u raspravu sa članom porodice u vezi sa nečim što ne možete da rešite na način kako to vama ogovara. Bižete u prilici da se sretnete sa osobom kojoj ste se nečim zamerili. Dobro se osećate u društvu jednog Bika koji bi mogao da vam donese neki nov posao.

22.4.2024.

Uspevate da sredite odnose sa jednim vazdušnim znakom sa kojim ste u poslednje vreme bili u pomalo zategnutim odnosima. Možda se radi o onima koji su vas na neki način provocirali ili pokušavali da utiču na vas nanačin na koji to vama ne odgovara.


DEVICA( 23.8.- 22.9.)

 Dnevni horoskop

23.4.2024.

Verujete da ste na pravom putu kada rešavate pitanje nekretnina, posebno kada se radi o kupovini nekog stambenog prostora najverovatnije u inostranstvu. Nemate mnogo načia da ubedite Ribe u ono što želite osim da im izađete u susret i učinite im po volji.

22.4.2024.

Trebalo bi da se mnogo više bavite finansijskim aranžmanma i odlukama koje bi mogle da vam budu od ključnog značaja i verovatno žete uspeti da se dogovorite sa osobom koja vam je izuzetno naklonjena. Ne bi trebalo da se nervirate zbog vanrednih izdataka.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


VAGA (23.9.- 23.10.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Imate mnogo načina kako regulišete odnose sa jednim Bikom koji je odavno zainteresovan za rad sa vama.Tragate za pravim rešenjima kada su u pitanju krediti koje želite dapodignete za proširenje poslova. Ako ste vlasnik privanr firme, dobićete dobru poslovnu ponudu.

22.4.2024.

Vaša karijera ide u pravcu u kome želit. Trealo bi da se mnogo više angažujete na poslu koji vam omogućava da budete popularni ili da napredujete nego da se bavite problWMIM koja vam nikako ne odgovaraju.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


 skorpijaŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Niste sigurni komp oslu da date prioritet jer vas mnogi savetuju za vaše dobro ali vama nijedan savet ne odgovara. Impulsivni ste kada donosite odluku u vezi sa nastavkom saradnje sa jednim Bikom koji vam daje dobre uslove ali je pitanje da li ćete ih vi prihvatiti.

22.4.2024.

Prilično ste nespokojni zbog nečega na šta ne možete da utičete a radi se o saradnji sa osobom koja je veoma zahtevna. Nikome ne poklanjate dovoljno pažnje, isključivo se bavite samo svojim problemima i planovima i to mnoge nervira.


Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


strelacSTRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Vaša očekivanja od jednog Jarca su nerealna jer on nije spreman da pristane na vaše uslove. Trebalo bi da se dogovorite sa njim oko nečega što bi moglo a  bude od obostrane koristi ali imate utisak da je previše svojeglav i da nije raspoložen ua bilo koji oblik kompromisa.

22.4.2024.

Mnogi žele da rade sa vama ali nisu sigurni šta vi u stvari želite da li ste iskreni i da li moguda se oslone na vas. Imate priliku da razgovarate sa onima koji dele sa vama vaša uverenja. Trudite se da budete u toku događaja i pokušavate da rešite što je mogće pre neke nedoumice u vezi  sa saranjom sa jednim Bikom.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


JARAC ( 22.12.- 19.12.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Trudite sa da fascnirate Ovna ili Strelca, imate originalne  zamisli ali mnogi misle da ste nerealni i vi morate da im dokazujete suprotno. Tragate za pravim rešenjima kada je u pitanju vaš status na poslu naročito ako neko vrši pritisak na vas da prstanete na nešto što vam ne odgovara.

22.4.2024.

Vaša karijera ide uzlaznm linijom i vi ste svesni toga i zato ćete biti najverovatnije na neki način nagrađeni od strane osoba koje su višeg ranga od vas . Dobijate priliku da se istaknete u umetnosti ili u nekim poslovima koji podrazumevaju pojavljivanje u javnosti.

Dnevni ljubavnica horoskop za nju i njega


VODOLIJA ( 20.1.-19.2.)

Dnevni horoskop

23.4.2024.

Imate velike ambicije kada su u pitanju poslovi sa strancima.Čekate na poziv jednog Lava ili nekog Strelca koji imaju o vama sjajno mišljenje ali vi nemate mnogo vremena da sa njima razgovarate o onome što vas trenutno ne interesuje madast svesni da su oni spremni da vam  učine uslugu.

22.4.2024.

Putovanja u inostranstvo vam mogu doneti zadovoljsto naročito ako se radi o Blikom ili Dalekom istoku. Potrebno je da se mngo više  bavite stručnim usavravanjem i da obnovite kontakte sa onima sa kojima ste ih nekada imali.                         s


RIBE ( 20.2.-19.3.)

23.4.2024.

Vaš znak je prepun planeta i to vas čini borbenim jer je u vašem znaku Mars koji vam ne dozvoljava da se drugačije postavite nego da budete uporni u postizanju cilja. Tragate za pravim rešenjima kada se radi o mogućem poslu sa strancima ili sa nekom osobom koja živi na nemačkom jezičkom području.

22.4.2024.

Ne odustajte od posla za koji vam je potrebno odobrenje jednog Lava ili nekog Bika, oni dobro znaju šta je za vas najbolje.Možete dobiti potvrtu svojih uverenja kada se radi po ispravnosti vašeg izbora saradnika.