Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

22.10.2014.
Mars, vladalac vašeg znaka na poslednjem stepenu Strelca čini vas prilično nespokojnim i istovremeno ambicioznim po pitanju novog posla. Niste načisto da li da pozovete Vagu ili Blizance. Vladaoci ovih znakova u Vagi podstiču kod vas želju za komuniciranjem sa vazdušnim znacima.

23.10.2014.
U kasnim noćnim satima pomračenje Sunca na nultom stepenu Škorpije može se odraziti na vaše finansije ako ne budete dovoljno oprezni. Rođeni krajem znaka mogu biti posebno skloni finansijskim rizicima i čak ćete možda sa zadovoljstvom potrošiti neki novac na potpuno nepotrebne stvari. Tranzit Venere koja ulazi u Škorpiju čini vas prilično tajanstvenim po pitanju ulaganja novca u hartije od vrednosti.

24.10.2014.
Donesite odluku u vezi sa  inostranstvom ili nastavkom studija, stručnim usavršavanjem, oko koga se već duže vreme dvoumite jer ne vidite jasno cilj pred sobom.Ipak zante da je to mudro. Dobro bi bilo da se sretnete sa  prijatljem u znaku  Ovna ili Raka. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom ili Blizancima.


   

BIK (21.4.-21.5.)

22.10.2014.
Sunce i Mesec na poslednjem stepenu Vage, odnosno Strelca čini aprilske Bikove spremnim da se upuste u nove poslove ali nesmotrenost ili brzina kod donošenja odluka može doneti loše rezultate. Asteroid Amor uz Severni Mesečev čvor i Merkur čini vas veoma ambicioznim ali nedovoljno organiziovanim ili čak pomalo naivnim.

23.10.2014.
Rođeni u aprilu prave velike planove u vezi sa poslom koji bi na duži rok verovatno obavljali zajedno sa Škorpijom, Lavom,Rakom ili nekim drugim Bikom. Imate mnogo ideja i ne znate kojoj da date prioritet jer vam se sve čine podjednako originalnim i potencijalno isplativim.

24.10.2014.
Dobijate  interesantnu poslovnu ponudu od nekog Raka ili Ovna koji dobro znaju vaše prave kapacitete. Nemate dovoljno novca za sve ono što vam treba,ali nalaziate rešenje i dalje pravite poveće troškove.Moguć interesantan susret na putu sa jednim Jarcem ili Škorpijom.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

22.10.2014.
Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere. Moguće da se radi o Raku, Biku ili Devici. Imate potrebu da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je prilično konfuzan a ambiciozan. Ako se radi o osobi koja starija od vas, iskusnija ali opterećena svojim problemima, pružite joj podršku, neophodna joj je ovih dana.

23.10.2014.
Merkur, vladalac vašeg znaka sprema se da krene direktnih hodom zbog čega ćete biti mnogo prilagodiljiviji i otvoreniji prema onima koji su vam nudili neku vrstu zajedničke saradnje. Ne želite da dosađujete nikome ali jedva čekate da nastavite saradnju sa osobom koja je već više puta pokazala da ima smisla za biznis.

24.10.2014.
Sva vaša energija usmerena je na nalaženja rešenja za novi posao koji želite što pre da započente. Prilično vas opterećuje partner sa svojim poslovnim dilemama ili razmišljate o izdacima. Predstoje vam još veći u vezi sa nečim što je već trebalo da regulišete. Proverite gde vam stoji važna dokumentacija.RAK (21.6. - 22.7.)               .

22.10.2014.
Mesec u najtamnijoj fazi ide ka Merkuru, Veneri, Suncu i to sve u Vagi zbog čega imate potrebu za taktiziranjem u domenu ne samo poslovnih odnosa nego i u domu. Kako je i Mars na poslednjem stepenu Strelca, junski Rakovi su spremni za neki nov posao koji bi na duži rok trebalo da im se izuzetno isplati.

23.10.2014.
Rođeni u junu mogu biti spremni na poziv od nekog u koga imaju veliko poverenje ili mu se intimno dive. Ako ste bili u prilici da radite sa Lavom, Škorpijom,Bikom ili nekim drugim Rakom, imaćete priliku da obnovite saradnju. Ne sumnjate u dobre namere Lava.

24.10.2014.
Opterećuje vas neka vrsta neizvesnosti u kojoj se nalazite mimo vaše volje a uzrok svemu je verovatno ponašanje kolege ili neke osobe u znaku Lava ili Bika.Moguće je da ste veoma angažovani na nekom poslu koji će vam tek za koji mesec doneti prihode i satisfkaciju. Nemojte biti preterano malodušni po pitanju novca.LAV (23.7.-22.8.)

22.10.2014.
Sunce, vladalac vašeg znaka nalazi se na poslednjem stepenu Vage u znaku u kome je inače slabo. Kako se sprema pomračenje Sunca vi ste potpuno van sebe po pitanju vašeg statusa ne samo na poslu nego i u privatnom životu jer smatrate da vas mnogi ne razumeju, moguće čak i ponižavaju. Verujete da bi vam bilo bolje ako biste otišli u inostranstvo.

23.10.2014.
Sunce, vladalac vašeg znaka u fazi pomračenje tokom pojave mladog Meseca na nultom stepenu Škorpije čini vas spremnim da rizikujete u poslu, posebno ako ste julski Lav.Ako ste mladi i nesigurni u sebe, moguće da ćete želeti da sebi dokažete da možete da uradite mnogo više nego što ste do sada postigli. Ako vam je podznak u vodenom znaku, moguć je interesantan susret sa poslovnim partnerom.

24.10.2014.
Mogući su konflikti na poslu. Osoba koju volite, verovatno to ne shvata ili je previše okupirana sobom ili rešavanjem nekih svojih problema.  Nemojte misliti da ne zaslužuje vašu pažnju nego da bi  možda trebalo da nađete načina kako da joj pomognete. Pravite nerealne planove.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

22.10.2014.
Naglašeno astrološko polje posla i novca čini vas spremnim da se aktivno uključite u neke nove poslove, moguće da imaju veze sa politikom ili sa javnošću. Želite da svima date da na znanje da na vas mogu da računaju. Ako vam se dopada ideja o nastupanju na nekim javnim tribinama učinite nešto u tom pravcu.

23.10.2014.
Verujete da će poslovni partner održati reč ali ako vas ne pozove ili ne dođe do susreta možete krajem dana biti ljuti ili se možete dvoumiti kako da postupite. Ako smtrate da treba da mu date na znanje da nije bio korektan, učinite to na delikatan način, naročito ako se radi o Raku ili Lavu.

24.10.2014.
Još uvek ste u fazi realizacije nekih projekata koji nisu vaša ideja ali stalno razmišljate o eventualnim promenama koje željno iščekujete.Nemojte se previše nervirati ako vas neko ne bude podržao, ili vam, bude konrtrirao.Može doći do konstruktivne razmene ideja sa Rakom ili Škorpijiom.VAGA (23.9. - 22.10.)   

22.10.2014.
Vaš znak je izuzetno naglašen i vi ste veoma ambiciozni, opterećeni velikim planovima od kojih mnoge niste realizovali a trebalo je. Imate poverenja u Blizance i Devicu čak iako su pomalo konfuzni ili nedovoljno iskusni. Verujete da će vam osoba na položaju pružiti priliku da napredujete u okviru zajedničkog projekta.

23.10.2014.
Venera, vladalac vašeg znaka ulazi u Škorpiju i vi ćete poželeti da stabilizujete svoje finsnije. Nov izvor prihoda može izgledati primamljiviji nego što će se pokazati u realnosti.Preko ženske osobe možete očekivati pomoć u organizaciji svakodnevnog života.

24.10.2014.
Moguć je susret sa nekadašnjim kolegama sa kojima ste veoma bliski  ali ne uvek i u sjajnim odnosima. Mlad Mesec u astrološkoj kući posla stavlja težište na poslovnu sferu i nove mogućnosti u vezi sa karijerom.Iskoristite naklonost jednog Raka koji vam daje korisne savete.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

22.10.2014.
Želite da vas svi ostave na miru ali upravo se to ne dešava, naprotiv, mnogi očekuju od vas mnogo više nego što ste spremni da im date ali vi nećete to jasno naglasiti. Prilično ste diskretni, taktizirate, mnogi od vas mogu doživeti neko iznenađenje ili dobiti vest koju nisu očekivali.

23.10.2014.
Rođeni početkom znaka pod velikim su uticajem planeta. Ne samo pomračenja Sunca u kasnim noćnim satima nego i Venere koja ulazi u njihov znak i Marsa koji se sprema da uđe u Jarca. Ovo bi mogao biti dan prepun uzbuđenja. Ne treba da se  opterećujete nenamirenim računima iz prošlosti.

24.10.2014.
Imate originalne ideje u vezi sa poslom, naročito ako se bavite nekim dinamičnim poslom.Osećate se dobro u društvu dinamičnih osoba ili mladih duhom.Ako ste i sami mladi, možete očekivati sjajan provod negde na nekom mestu gde se okuplja dosta sveta. Dobici u igrama na sreću.STRELAC (21.11.- 21.12.)

22.10.2014.
Mars se sprema da napusti vaš znak i vi pokušavate da na svaki način nađete izlaz iz situacije koja vam se povremeno čini povoljna i kao da se  sve odvija u pravcu u kom ste želeli a zatim shvatite da neko radi protiv vas. Moguće da nešto od vaših strahova nema realnu osnovu i da osoba sa kojom ne možete da nađete zajednički jezik nema baš tako loše namere prema vama kako vam se čini.

23.10.2014.
Rođeni krajem znaka pod velikim su uticajem Marsa ali i Sunca u fazi pomračenja. Neko će vam ponuditi neku vrstu pomoći ili ćete imati priliku da razgovarate o svojim poslovima sa dobrim prijteljima koji su vas oduvek podržavali. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa osobama koje su vam u stvari naklonjene.

24.10.2014.
Sve ideje koje imate u vezi sa nekim novim projektom, mogle bi lako da se realizuju uz pomoć osoba iz  porodice jer vam je verovatno potrebna i finansijska podrška. Prilično ste razdražljivi i nespremni da se pravite bilo koju vrstu kompromisa.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

22.10.2014.
Prilično ste napeti i možda neraspoloženi jer gotovo da nijedan segment svog života ne možete da kontrolišete u onoj meri u kojoj biste želeli. Trebalo bi da dan pred pomračenje Sunca budete mnogo opušteniji i ne dozvolite sebi da vas bilo ko izbaci iz takta jer su pred vama ozbiljni poslovi na koje treba da usredsredite svoju energiju i pažnju.

23.10.2014.
Pomračenje Sunca u kasnim noćnim satima čini vas sklonim da planirate poslove u kojima bi vaš talenat došao do izražaja. Imate mnogo planova i želja i verovatno su na neki način u vezi sa umetnošću ili krupnim biznisom. Ne odustajte od plana koji imate sa jednim Rakom ili Lavom u vezi sa novim poslom.

24.10.2014.
Dan bi mogao biti odličan, posebno po pitanju novca jer vam je pozicija Meseca u Škorpiji savršeno odgovara.Možda će vam se javiti nekadašnji kolega sa idejom o nastavku saradnje. Mislite na osobu koja vam je nedavno davala interesante predloge u vezi sa novim poslom.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.) 

22.10.2014.
Naglašeno astrološko polje inostranstva čini vas spremnim da otputujete negde možda i na duže ili ako treba da se  odselite u neku stranu zemlju. Želite da se priviknete na nove momente u vašem životu koji mogu biti prilično stresni i sa kojima niste u stanju da se nosite na najbolji način. Verujete u mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag.

23.10.2014.
Rođeni početkom znaka pod uticajem su pomračenja Sunca i mogu biti prilično nerealni u proceni situacije na poslu. Neko ima nešto protiv vas i verovatno će vam to dati na znanje. Verujete da možete da se izborite za neku bolju poziciju u sadašnjoj firmi iako imate jaku konkurenciju, naročito u jednom Jarcu ili Lavu.

24.10.2014.
Dobijate prijatne vesti u vezi sa nekim novim poslom koji bi trebalo da organizuju Ovan, Rak ili Lav.Mentalno ste jači nego finansijski jer ste verovatno napravili pogrešne procene u vezi sa nekim projektom koji se nije isplatio. Budite otvoreni za svaku vrstu saveta,  posebno od nekog Lava ili Strelca.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

22.10.2014.
Naglašeno je vaše astrološko polje neprijatelja, konkurencije, svega neprijatnog i vi ste prilično zamoreni zbog loših vesti koje čujete ili problemima koje imate zbog drugih.Imate potrebu da uradite ono što ste planirali i verovatno će vam to poći za rukom, naročito ako se oslonite na pomoć Jarca i Škorpije. Bik nije načisto da li da pokloni poverenje vama ili jednom Lavu, moguće i Ovnu.

23.10.2014.
Osećate potrebu da napravite promenu u svom poslovnom životu da zavedete malo reda. Jedan Lav vam kvari planove pod uticajem Raka ili Vage. Niste načisto kome možete da verujete. Mnogima smeta vaš uspeh, naročito ako ste rođeni posle 10.marta. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili Vodolije i ne želite da menjate saradnike čak i ako vas ponekad iznerviraju. Danas se uzdržite od kritike Device.

24.10.2014.
Dan bi mogao biti prilično napet posebno na poslu.Ako treba da se sretnete sa jednim Lavom ili Rakom pokušaćete da ih ubedite u ono što želite, ali saradnja sa njima neće ići tako glatko kako vi očekujete. Ipak, prestoje prijatni momenti u društvu osoba na položaju koji će vam predložiti interesantne ideje.


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.628.121

Pregledanih stranica
108.174.627

Danas poseta
5.608

Trenutno na sajtu
1.798

Vreme: 2014-10-24 00:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri