Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)    

30.7.2014.
Verujete da možete da ubedite Lava  ili Vodoliju da vam pomognu u vezi sa nečim što je veoma značajno za vašu dalju karijeru. Nemojte odustajati od plana koji imate u vezi sa novim poslom čak iako se radi mogućem opstruiranju od strane Raka ili Device. Trudite se da vas niko ne omete u nečemu što je vama veoma bitno.

31.7.2014.
Verujete u dobre namere Vage koja će vas verovatno ceo dan ubeđivati da prihvatite neki njen predlog. Tek u večernjim satima bićete svesni da je u pravu i da sami, naročito bez njene pomoći nećete moći mnogo toga da završite a ni da započnete, naročito ako ste na početku nekog velikog projekta. Moguća uspešna saradnja sa Lavom.

1.8.2014.
Bilo bi dobro da se pomirite sa nekim ko vas je nekada možda nesvesno uvredio ili ste vi, zbog tadašnjeg nedovoljnog razumevanja celokupne situacije u kojoj ste se našli pomislili da je nešto što je reako upreno protiv vas .Vreme je da o tome iskreno porazgovarate.Ne ulazite u raspravu sa drugim Ovnom ili Škorpijom. Vaga vam je naklonjena.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

30.7.2014.
Ostavljate utisak osobe koja zna šta hoće i ne odstupa od svojih stavova čak ni na svoju štetu- Trudite se da pridobijete naklonst nekog ko vam nije uvek bio dobar saradnik ili sa kim nećete moći da lako nađete zajednički jezik. Ne bi trebalo da se previše opterećujete obavezama koje vas u priličnoj meri iscrpljuju. 

31.7.2014.
Tokom dana imate dosta strpljenja za one sa kojima dolazite u susret često na pslovnim sastancima.Imate o čemu da pričate sa jednom Vagom, Devicom ili Ribama. Vaše ideje su dobre ali treba neko da ih podrži. Neki drugi Bik je prema vama izuzetno dobar i trudi se da vam da na znanje da možete na njega uvek da računate.

1.8.2014.
Dobro se slažete sa Lavom koji vas podržava u vezi sa vašim planovima koje imate oko odlaska u inostrasntvo. Dobićete poziv da se sretnete sa Ovnom ili ćete zajedno otići negde gde će vam biti izuzetno prijatno. Moguća vest od Vodolije koja se bavi  poslom preko koje dolazi u kontakt sa mnogo ljudi.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

30.7.2014.
Trudite se da nađete najlakši način da rešite neki pravni problem koji bi mogao da vas u priličnoj meri optereti ako se njime ne pozabavite što je moguće pre.Verujete da možete da se dogovorite sa jednom Vodolijom oko nečega što je u obostranom interesu, moguće da se tiče posla sa strancima.

31.7.2014.
Merkur,planeta intelekta i biznisa, simbol kraćih putovanja u konjukciji sa Jupiterom, simbolom inostranstva i dalekih putovanja donosi vam nove poslovne mogućnostiu radu sa strancima. Imate nekoliko opcija kada je u pitanju rad sa strancima. Verovatno ćete želeti da iskoristite dobre prilike na poslu da biste sebi obezbedili bolju egzistenciju čak i ako se radi o poslu koji vas naročito ne interesuje. 

1.8.2014.
Ne nervirajte se oko nečega što morate da rešite naročito ako  u razgovoru sa Bikom, Rakom ili Jarcem budete na neki način isprovocirani. Dobićete dokaz nečije lojalnosti na malo čudan način. Ako ste takmičarski nastrojeni, budite sigurni da ste na pravom putu ka uspehu. Vaga podržava vaše ambicije.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.) 

30.7.2014.
Osećate se spremnim za nove poslove i verovatno ćete želeti da se upustite u nešto što mnogi smatraju rizičnim. Verujete u mogućnost dogovora u vezi sa novcem, posebno kada je u pitanju osoba u koju možete da imate veliko poverenje kada je u pitanju poštovanje rokova i uslova.Devica i neki drugi Rak su vam od konkretne pomoći. 

31.7.2014.
Venera u vašem znaku daje vam mnogo toga dobrog, kako razumevanje za tuđe slabosti tako i mogućnost ostvarenja nekih vaših davnih planova koji se odnose na renoviranje ili kupovinu stana, kuće. Želite da se istaknete u radu sa strancima i nešto što ste radili pre 12 godina ili ste tada započeli ia nikada niste do kraja realizovali, sada bi moglo da ponovo bude aktuelno.

1.8.2014.
Ako ste čekali svojih pet minuta danas iskoristite povoljne okolnosti koje će vam se ukazati u vezi sa mogućnošću da dobijete dobro plaćen posao ili možda čak novac u igrama na sreću. Nekome je stalo da vas pridobije za sebe i biće vrlo direktan u predlozima u vezi sa zajedničkim poslom. Javite se Jarcu koji ima lepo mišljenje o vama.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

30.7.2014.
Danas možete postići mnogo, posebno ako budete spremni da slušate one koji znaju više od vas i imaju više iskustva. Svoje poslove treba da pepustite drgima, bliskim kolegama i prijateljima. Ako planirate nove poslove u samostalnoj delatnosti, imate mogućnost da o tome vodite razgovor sa Bikom ili Rakom u četiri oka. Imajte povrenja u osobu suprotnog pola, naročito ako se radi o kolegi.

31.7.2014.
Vaš znak je u trendu i vi ste potpuno svesni svoje ličnosti, harizmatičnosti i šarma ali ne bi trebalo da to koristite da biste postigli cilj. Mnogi žele da sa vama rade a strepe od vaših čestih promena raspoloženja i nepredvidivih reakcija na nešto što vam se ne dopada. Ne odustajete od plana da nastavite saradnju sa Devicom.

1.8.2014.
Trošite energiju nervirajući se oko nebitnih pitanja i problema koje možete sami da rešite umesto što se oslanjate na Raka ili Strelca.Vaga vam pruža veliku podršku u vezi sa poslom. Trebalo bi da se odlučite za posao sa strancima posebno na nemačkom jezičkom području. Ako se bavite umetnošću, posrtom ili diplomatijom, predstoji uspeh.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

30.7.2014.
Pokušavate da na najpraktičniji način rešite probleme i da pojednostavite neke poslove koji vas nepotrebno opterećuju. Imate jako naglašenu intuiciju. Ne bi trebalo da ponavljate greške i da se previše uzdate u one koji vam nisu naklonjeni. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne i dogovori u vezi sa nastavkom saradnje.

31.7.2014.
Tokom dana Mesec prelazi preko poslednje dekade vašeg znaka i ulazi u Vagi što će se odraziti na vaše finansijsko stanje i verovatno ćete biti u prilici da se maksimalno posvetite nečemu što vam je bitno. Ako vam se dopada ideja o radu sa drugom Devicom, Jarcem ili sa nekim Bikom, dajte im na znanje da je to lako izvodljivo.

1.8.2014.
Tražite prave saradnike, one koji bi vam bili po volji a oni su tu negde pored vas, možda u okviru porodice ili familije. Moguć je susret sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu pre nekoliko godina i ko vam se u svako pogledu našao pri ruci, posebno u vezi sa bitnim informacijama.Ako planirate poslovni put sa Rakom, bićete zadovoljni ishodom razgovora na putu.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)    

30.7.2014.
Previše verujete onima koji nisu uvek bili fer prema vama. Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom ili Blizancima i verovatno će vam se pružiti prilika da se negde lepo provedete, naročito ako se radi o osobi sa kojom ste nekada zajedno radili. Dobijate vest u vezi sa poslom koji je prilično neizvestan. Nekome je stao da vas ima za saradnika.

31.7.2014.
U večernjim satima Mesec ulazi u vaš znak i donosi vam neke nove poslovne ideje, naročito u vezi sa proširenjem posla sa jednom veoma sposobnom osobom ili sa nekim ko je oduvek pokazivao prema vama mnogo divljenja. Ne bi trebalo da odustanete od svojih ciljeva, naročito ako imate podršku Ovna, Vodolije ili Jarca. Nemojte biti svojeglavi na svoju štetu.

1.8.2014.
Pokušavate da se postavite krajnje profesionalno prema nekome ko vas pomalo ignoriše, čak ste spremni da se ubeđujete oko nečega što vama ne ide u prilog. Ako se radi o poslovnom partneru, moguć je zajednički put u inostranstvo ili razgovor o nekom većem projektu sa strancima.Ipak, ostavljate povoljan utisak na sagovornika jer ste spremni i da u nečemu popustite.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

30.7.2014.
Neko želi da se angažuje oko vas i da vam da na znanje da bi mogao da vam pomogne u vezi sa dilemom koja vas prilično opterećuje. Trebalo bi da budete realniji u proceni onih o kojima nemate lepo mišljenje ili se zbog nečega osećate uvređenim. Moguće da ste im dali dovoljno razloga za to.Dobićete poziv od Riba, Device ili Raka koji će vas obradovati.

31.7.2014.
Osećate veliku potrebu da sa nekim iskreno razgovarate o svojim problemima i verovatno ćete pozvati jednog Lava, Raka ili nekog Bika koji će vam dati na znanje da na njih možete da računate. Pokušavate da okupite ekipu saradnika sa kojima ćete naći zajednički jezik u vezi sa jednim novim,interesantnim poslom.

1.8.2014.
Jedan od napornijih dana kada je u pitanju novac, zarada preko privatnog posla i saradnje sa strancima. Verovatno planirate put i ostvariće vam se želja da se dogovorite sa nekim u vezi sa tim ili da se sretnete sa osobom koju dugo niste videli. Ako vam se dopada  ideja o saradnji sa Lavom, budite oprezni, mogao bi vas prevariti.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

30.7.2014.
U kasnim večernjim satima najverovatnije ćete rešavati finansijske  ili poslovne probleme  bilo sa ukućanima , kolegana, prijteljima ili moguće i sa osobom koja vam je draga, naročito ako je vaše struke.Dobijate vesti iz inostranstva koje još uvek nisu onako povoljne kako ste vi to očekivali. Nemojte komplikovati odnos sa jednom Devicom.

31.7.2014.
Osećate veliki priliv energije ali ako ste mladi, verovatno niste u stanju da se dobro organizujete tako da vam ostane vremena i za druženje sa prijateljima i za bavljenje poslom koji volite. Imate nekoliko načina kako biste mogli svoje ideje sprovesti u delo, između ostalog uz pomoć jedne Vage.

1.8.2014.
Dobijate interesantne vesti koja vam mogu biti od koristi, posebeno od jedne Vodolije, Lava ili Vage, naročito ako se radi o nekome ko živi u inostranstvu. Mnogo toga što bi trebalo da znate neko vam ne saopštava ali vi imate svoje načine kako da dođete do informacija.Saradnja sa nekadašnjim saradnicima donosi materijalne koristi.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

30.7.2014.
Prilično ste zatvoreni u sebe i ne otkrivate svoje planove čak ni najbližim prijateljima. Niste sigurni da li ćete biti  u stanju da ostvarite sve što biste želeli. Nekome je veoma bitno da sa vama ostane u dobrim  odnosima čak i ako umete da prema njemtu /njoj često preterano iskreno možda i pomalo neprijatno direktni. Nađite vremena za Raka ili Devicu sa kojima se dugo niste videli.

31.7.2014.
Trudite se da budete u prvom planu i pokušavate da se nametnete onima koji su sličnog temepramenta vašem ali nemojte gubiti energiju da se ubeđujete sa onima koji vam ništa dobro ne donose, naročito ako se radi o osobama koje su prevrtljiva karaktera. Dobro se osećate u društvu Lava koji podstiče vaše ambicije.

1.8.2014.
Možete očekivati povoljne vesti iz inostranstva od onih koji su vam veoma dragi ili koji su vam se oduvek nalazili pri ruci. Jedan Bik ili Rak vam mogu vam  doneti vest o novcu i ne bi trealo da prekidate saradnju sa njima jer imate mnogo toga o čemu biste mogli da razgovarate.Pruža vam se prilika za obnovu saradnje sa Ovnom ili Rakom.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    

30.7.2014.
Ako niste raščistili odnos sa Rakom ili Devicom nemojte se previše uzdati u tranzit Sunca preko Lava, može doneti neprijatne razgovore na poslu ili u vezi sa poslom ako ne znate šta želite. Trebalo bi da budete mnogo realniji po nekim bitnim pitanjima koja se tiču ne samo vas nego i vašim bližnjih ili saradnika sa kojima želtie da započnete saradnju.

31.7.2014.
Očekujete poziv od Vage u večernjim satima. Vaši grandiozni planovi malo koga zanimaju i moraćete verovatno da se dogovorite sa pretpostavljenim ili sa osobom koja odlučuje o vašim finansjiama ili prihodima kako da na najlakši način rešite pitanje svog statusa. Moguće poznanstvo sa potencijalnim poslovnim partnerom.

1.8.2014.
Osećate se sposobnim da uradite mnogo toga što ste propustili u prošlosti i verovatno, posebno ako ste u zrelom dobu moći ćete da ostvarite uz malo veću angažovanost ili drugačiji stil života. Imate veliku podršku žena, ma kog pola da ste. Dobro će vam doći susret sa Lavom.Saradnja sa strancima je ono što donosi korist.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

30.7.2014.
Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko vam je veoma drag i na koga možete da utičete. Pokušavate da se priviknete na nešto što vam u priličnoj meri ne odgovara i ako budete raspoloženi da se sretnete sa nekim ko vam može pružiti stručnu pomoć koja vam je potrebna. Ovo je jedan od boljih dana za uspostavljanje novih poslovnih odnosa.

31.7.2014.
Tokom dana možete postići mnogo toga dok u večernjim satima niste u stanju da hladnokrvno razmišljate o svojim problemima. Pokušaćete da budete pravedni prema nekom koga cenite a ko vas u poslednje vreme nervira ali ćete shvatiti da ni na koga ne možete značajnije da utičete.

1.8.2014.
Nemojte oklevati da pozovete nekoga koga možda površno poznajete ili s kim niste uvek bili u sjajnim odnosima jer preko te osobe, naročito ako se radi o Raku ili Biku možete imati dosta uspeha. Predstoji vam uspešna saradnja sa jednom Vodolijiom ili nekim Strelcem. Neko će pokazati otvoreno neprijateljstvo prema vama, moguće Vodolija koja vas često kritikuje.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
46.449.582

Pregledanih stranica
103.004.799

Danas poseta
53.966

Trenutno na sajtu
1.172

Vreme: 2014-08-01 22:08

Reklame