Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

OVAN (21.3.- 20.4.)    

20.8.2014.
Sunce, u Lavu i Merkur u Devici  čini vas izuzetno ambicioznim i spremnim da se upustite u rizičke projekte koji zahtevaju veliku fizičku i psihičku izdržljivost. Pravite plan kako da realizujete sve ono što ste sebi zacrtali kao prioritetno u ovoj godini. Razgovor o nekretninama.

21.8.2104.
Ovo bi mogao biti pomalo stresan dan ako treba da rešavate pitanja u vezi sa domom, nekretninama i samo ako pokažete strpljenje i razumevanje za vaše najbliže možete se nadati dobrom ishodu. Nekome je stalo da vas ipmrepsionira a vama je važno da rešite aktuelan problem koji moguće ima veze sa nekim novim poslom sa strancima.

22.8.2014.
Nervira vas ponašanje nekog ko vam ne pruža dovoljno razloga da biste nastavili zajedničku saradnju, moguće da se radi o jednom Ovnu. Dobijate poziv od nekog ko bi mogao da vam bude dobar saradnik ako biste bili popusljiviji.Potrebno vam je mnogo strpljenja za mlađe od vas ili za one koji su veoma ambiciozni, nezavisno od godišta. 

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

20.8.2014.
Nemojte biti preterano nervozni i nemojte pokušavatu da uspostavite komunikaciju sa onima koji vam često kontriraju, naročito ako se radi o vatrenim znacima, Škorpiji ili Jarcu. Ako ste u zrelim godinama, možete doći u konflikt sa Blizancima ili nekom Devicom koji su mlađi mlađom od vas.Rak se trudi da vas oraspoloži.

21.8.2104.
Mars i Saturn u Škorpiji mogu doneti poveći novac ili konkurenciju, novo poznanstvo od koga možete mnogo očekivati. Pošto je Mesec u vodenom znaku, Raka verovatno ćete se snaći u svakoj situaciji sa kojom budete suočeni.Mogući dobici u igrama na sreću ili ćete biti spremni da  zaključite nov posao koji bi mogao da vam se isplati.

22.8.2014.
Aspekti između brzih planeta nikako vam ne idu u prilog. Niste spremni da se previše angažujete oko poslova koji ne donose satisfakciju a ni naročito dobru zaradu. Međutim ako vam neko bud ponudio posao u medijima u okviru umetnosti, estrade ili marketinga, prihvatićete ga.Verujete da bi jedan Lav mogao da vam pomogne ali vam je za njega potrebno i mnogo nerava.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

20.8.2014.
Očekujete mnogo od nekoga ko takođe smatra da u zajedničkom odnosu, bez obzira da li se radi o poslovnom ili ljubavnom treba da date mnogo više. Pirlično ste spori kod izvršvanja započetkog posla ali brzi u odlukama koje vam ne idu u prilog. Konfuzni ste, potreban vam je odmor.

21.8.2104.
Sve što želite moglo bi da se ostvari kada biste bili spremni na radikalne promene u svom životu. Pošto to nije slučaj i pošto za tako nešto nemate snage, ostaje vam da se menjate na mentalnom planu i da steknete više samopouzanja. Dobijate vest iz inostranstva u vezi sa osobom za koju niste sigurni da li treba da tretirate kao prijatelja ili poslovnog saradnika.

22.8.2014.
Spremni ste da svima dokažete koliko vredite ,naročito osobama u zemljanim znacima.Jjedan Jarac i poneki  Rak vam se nalaze pri ruci mada  imate koristi i od onih koje ne viđate često. Moguće da na vas deluje iritirajuće jedna Škorpija,zbog čega je potrebno da pokažete više hladnokrvnosti i dobre volje.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)               

20.8.2014.
Jedan od boljih dana jer jednom mesečno Mesec, vladalac vašeg znaka prelazi preko njega. Aspekt između Meseca i Neptuna je dobar i za ljubavne odnose, naročito za one koji su iz bilo kojih razlog bili razdvojeni Ako ste u prilici da razgovarate sa Škorpijo o poslu, nemojte to propustiti.

21.8.2104.
Neko misli na vas podjednakim intenzitetom koliko i vi na njega, ali to nećete jedno drugom pokazati, jer držite do sebe. Ipak, imate mogućnost da sretnete osobu koja vam se dopada na nekom pomalo neuobičajen mestu ili negde gde znate da izlazi. Dobijate poruku od  Raka ili Vage a moguće da mislite na jednu Ribu sa kojom ćete želeti da nastavite saradnju u okviru medija ili trgovine.

22.8.2014.
Pozicija Meseca i Marsa čini vas nestrpljivim a pozicija Venere vas tera da se bavite nečim što bi moglo da vam donse dobre prihode.Neki drugi Jarac ili Škorpija mogu vam pomoći da nađete posao koji će vam po mnogo čemu odgovarati, naročito u finansijskom pogledu.Dan je dobar za igre na sreću. Moguć nov posao preko poznanstva.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

20.8.2014.
Ostajete dosledni sebi što od vas zahteva izvesnu dozu strpljenja i tolerancije prema onima sa kojima inače često dolazite u konflikt. Bilo bi dobro da budete istrajni u svom stavu i da ne dozvolite bilo kome da vas provocira, naročito ne Ribama. Sledite svoju intuiciju jer je danas Mesec tako postavljen prema vašem znaku da vam je to najsigurniji vodič.

21.8.2104.
Osećate se prilično usamljenom  iako ima neko ko vam imponuje na poslu ili u okviru struke i želeli biste a proširite saradnju. Nešto vam nedostaje da biste bili kompeltno srećni. Mesec u Raku vas čini preosetjivim. Možda vam treba malo više provoda. Ako budete želeli da se sretnete sa Ribama, moraćete da to nekako organizujete.

22.8.2014.
Pokazujete dobru volju da se sredi pitanje između saradnika koji imaju oprečno mišljenje a od vas se očekuje da na neki način posredujete. Prepustite drugima da sami donose odluke o svom životu a ako se radi o kolegama koji ne znaju šta hoće,uzmite stvar u svoje ruke.Moguća vest od osobe koja živi u inostranstvu.Imate potrebu za dinaičnim poslom koji vam omogućava da često putujete.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

20.8.2014.
Mars ide ka Saturnu što bi moglo da se loše odražava na vaše psihičko i fizičko stanje ako se niste dobro odmorili za praznike. Nemojte ulaziti u nove poslovne aranžmane sa saradnicima koji su vas više puta izneverili ili konstantno nervirali. Ne ulazite u rasprave sa starijima, uniformisanim licima ili onima koje prvi put srećete.

21.8.2104.
Vodite prijatne razgovore sa rođacima i prijateljima o poslu koji je odavno trebalo da zaopčnete.Očekujete da vam poslovni partner izađe u susret i verovatno se radi o nekome ko je izuzetno prilagodljiv.On će vam izlaći u suret po mnogim pitanjima, ali mu malo smeta činjenica da ste popularniji od njega.

22.8.2014.
Prilično ste iscrpljeni i željni odmora. Ne odgovara vam društvo nekog ko je prema vama s jedne strane zahtevan s druge autoritativan. Dobićete ponudu da radite sa Rakom ili Škorpijom. Želite da date na znanje Lavu ili Strelcu da bi trebalo da budu sa vama u dobrim odnosima jer je to na obostranu korist.Imate velike planove u vezi sa  inostranstvom.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)   

20.8.2014.
Dobro se osećate u društvu bliskih osoba i što je manji krug onih sa kojima komunicirate to je veća mogućnost da ostanete pribrani i da se ne nervirate. Komentari prijatelja vas u velikoj meri pogađaju jer vam govore istinu koju ne želite da prihvatite.Finansijska situacija vas u priličnoj meri brine.

21.8.2104.
Psihički ste iscrpljeni jer imate mnogo obaveza i ne znate kako da postignete sve što ste sebi dali u zadatak.Partner očekuje od vas mnogo više nego što ste spremni da mu pružite. Vaša potreba za samoćom je izrazito naglašena i moguće da se ne osećate najbolje kada vas niko ne zamara svojim problemima.

22.8.2014.
Skloni ste raspravama jer vas iritira pozicija Marsa i Saturna zbog čega  imate utisak da se mnogi od vas očekuju previše ali u stvari vi ste ona strana koja postavlja drugima zahteve. Moguća vest o novcu.Dan nije povoljan za razgovore o novcu ili sa nekretninama. Mnogi vas smatraju velikim autoritetom za oblast kojom, se bavite.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

20.8.2014.
Povoljan dan u toku koga možete biti u prilici da se sretnete sa onima koje niste dugo videli ili niste uspeli da se o svemu dogovorite tokom poslednjih dana prošle godine. Moguća je vest o novcu, priliv nekih sredstava na račun i prijatan susret sa Bikom, Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Povoljna pozicija Meseca pomaže vam da doneste ispravnu odluku u vezi sa putem u inostranstvo.

21.8.2104.
Mnogo susreta na poslu sa raznim osobama čini vas  spremnim da prihvatite tuđe ideje jer ćete shvatiti da vam mnogi žele dobro.Ipak,oprezni ste i ne verujete baš svakome sve što vam priča. u. Svi se oko vas, osim kolega osećaju  prijatno u vašem društvu. Na poslu ste prilično zahtevni.Planirate rad sa strancima.

22.8.2014.
Nervira vas ponašanje jednog Ovna ili neke Vodolije.To je trenutno stanje, situacija će se popraviti jer ste sigurni da znate šta hoćete i umećee da im nametnete svoju volju na fini način. Moguć je poziv od jednog Lava nekog Jarca u vezi sa novim poslom.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

20.8.2014.
Povoljan dan za novac, dogovore o poslu i započinjanje nekog novog projekta samo ako ste već o tome vodili neku vrstu razgovorsa sa Rakom ili Lavom. Pozicija Jupitera vas čini izuzetno spremnim da rizikujete u svakom pogledu. Mogući  dobici sa više strana, moguće od jedne Vage ili nekog Lava.

21.8.2104.
Niste spokojni što se tiče lojalnosti nekog vodenog  znaka ali ćete mu ipak dati još jednu šansu. Pitanje da li je to ono što vam je potrebno, možda priželjkujete sa tom osobom bolju saradnju ili ćete joj predložiti neku vrstu zajedničkog ulaganja.Ne oklevajte ako treba da započnete posao sa strancima, posebno iz zapadnoevropskih zemalja.

22.8.2014.
Imate potrebu da date na znanje da vam je stalo do nastavka saradne sa jednim Lavom i da se dogovorite sa onima sa kojima ste do skora dobro sarađivali da tu saradnju nastavite.  Pozicija Meseca i Jupitera vas čini previše  opuštenim i nedocoljno  autoritativim. Nemojte biti zahtevni kada je u pitanju jedan Ovan koji vam je već obećao pomoć.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

20.8.2014.
Trudite se da date na  znanje šta očekujete od drugih, bilo  da se radi o Biku, Vagi ili Vodoliji ili o Jarcu i Škorpiji. Ne želite nikome da popuštate ni u čemu niti da pravite kompromise na svoju štetu. Dobijate poziv za saradnju od Raka. Želite da obnovite saradnju sa Strelcem koji je možda uspešniji od vas ili ima više iskustva u poslu.

21.8.2104.
Očekujete vesti od osobe sa kojom ste nekada dobro sarađivali ili ste bili veoma zainteresovani za zajednički projekat a već duže vreme ste izgubili kontakt ili niste dovoljno posvećeni razradi ideje o novom poslu.Moguće je da u društvu konzervativnih osoba sretnete nekoga ko će vam se svideti. Ipak poslovi su vam na prvom mestu jer ste veoma odgovorni.

22.8.2014.
Ne uspevate da se dogovorite sa jednim Ovnom ili Lavom o svim detaljima posla. Potrudite se da vas niko ne skrene sa puta koji ste sebi zacrtali. Vi znate šta hoćete i to će vam poći za rukom, naročito ako ste u već dosta dugo u poslu kojim se bavite. Skloni ste raspravama u vezi sa novcem. Potrebna vam je podrška Strelca il Raka u vezi sa realizaciojom ideja.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    

20.8.2014.
Dobro se razumete sa jednim Lavom ili Vagom koji su vam više nego privrženi. Dobićete poziv od  nekog ko je na visokom položaju moguće i Strelca da se sretnete i razgovarate iskreno o nečemu što vi pretpostavljate da za vas i neće biti baš najprijatnije. Mogući su nezvani gosti u kući ili neočekivani poziv za poslovni sastanak.

21.8.2104.
Nemojte dozvoliti sebi da se previše opterećujete nepotrebnim razmišljanjima, posebno u vezi sa nečim što je poslovni partner rekao na vaš račun. Izbegnite društvo  Raka ili Škorpije koji podrivaju vašu sigurnost u sebe.Nekome je stalo da vam se nametne, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa Lavom oko nastavka saradnje.

22.8.2014.
Dobićete ponudu za saradnju od nekog Bika, Raka ili Blizanca.Možete sklopiti dobar ugovor sa jednom Vagom sa kojom se duže vreme družite i vodite zanimljive razgovore. Neko se duže vreme dvoumi u vezi sa zajedičkim poslom, da li da ga nastavi sa vama ili ne.Nemojte se opterećivati onim što o vama može pričati jedan Lav.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

20.8.2014.
Pravite grandiozne planove koji vam omogućavaju da rešite problem na jednostavan način, pod uslovom da se ostvare. Nije nemoguće to o čemu maštate ali pokušaje što pre da pristupite i realizaciji planova naročito ako se radi o poslu na duži rok.Bilo bi dobro da se sretnete sa nekim ko dolazi iz inostranstva.

21.8.2104.
Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana, naročito ako nameravate da se sretnete sa nekim ko radi za strance ili ko je skoro putovao u inostranstvo. Dobićete poziv za neki zvanični skup ali vi verovatno nećete pistati da se tamo pojavite ako bi trebalo da se sretnete sa jendim Lavom. Osećate potrebu da se bavite umetnošću.

22.8.2014.
Očekujete poziv od nekog ko će vas verovatno izneveriti ili ćete vi biti nepoverljivi prema njemu. Moguća je obnova saradnje sa nekim ko nije bio previše lojalan prema vama u poslednje vreme i ko vam nije pružao mnogo šanse u vezi sa napredovanjem ali vi ste spremni da ga ubeđujete da treba da vam da novu šansu.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
47.662.457

Pregledanih stranica
104.215.953

Danas poseta
36.975

Trenutno na sajtu
883

Vreme: 2014-08-22 15:08

Reklame