Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

31.10.2014.
Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika ali pozicija Meseca nad asteroidom Psihom u Vodoliji  čini vas sklonim promenama raspoloženja. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla.

1.11.2014.
Dan nije povoljan za pravljenje planova sa onima za koje znate da su nepouzdani ili sa kojima inače imate loše iskustvo. Moguće da se radi o prijateljima ili članovima porodice ali vi biste bili ona strana koja treba najviše da povuče u tom poslu. Dan je povoljan za umetnike i one koji se bave samostalnim poslom.


   

BIK (21.4.-21.5.) 

31.10.2014.
Dan je povoljan zbog tranzita Sunca koji vam podstiče da tražite neka nova rešenja za svoje probleme ili projekte,naročito ako vam je za posao potrebna inspiracija. Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. 

1.11.2014.
Osećate potrebu da izrazite svoje ideje na originalan način ili da napravite dogovor sa nekim ko vam je po senzibilitetu sličan. Verujete da će vam se naći pri ruci neki vodeni znak sa kojim ste već više puta imali priliku da se dogovorite oko bitnih pitanja. Dan je dobar za susret sa prijateljima i rođacima


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

31.10.2014.
Tranzit Merkura i Meseca čini vas previše nestrpljivim i kolebljivim a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani.Preterana  diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije. Imate utisak da neko radi protiv vaših interesa.

1.11.2014.
Pravite planove u vezi sa karijerom i jasno vam je da vam se snovi neće tako lako ostvariti osim ako se ne bavite umetnošću. U tom slučaju, mnogi računaju na vas i spremni su da vas podrže, možda i sponzorišu. Koristite svoje veze i poznanstva da biste saznali ono što vas intrigira o nekom koga dugo niste videli.RAK (21.6. - 22.7.)               ..

31.10.2014.
U očekianju ste vesti od nekog koga ste skoro sreli i razgovarali o nekom važnom poslu. Jarac ili Škorpija zainteresovaće se za vaše ideje.Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću  ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom.Dobijate priliku da se sretnete sa Rakom.

1.11.2014.
Jedan od boljih dana za zanesene, romantične, osećajne umetničke duše koje planiraju kako da svoj talenat plasiraju negde u inostranstvu. Moći ćete da nađete način da se istaknete u poslu kojim se bavite ako se oslonite na savet osobe koja živi u inostranstvu ili na daljeg rođaka.LAV (23.7.-22.8.)

31.10.2014.
S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi  kada je u pitanju saradnjsa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Tranzit Meseca i vama donosi mogućnost razgovora o novom poslu od koga očekujete dobru zaradu ali samo ako to bude sa jednim Blizancem ili Devicom.

1.11.2014.
Nemojte svaki čas menjati raspoloženje naročito ako se situacija ne odvija kako ste vi želeli. Imate priliku da se pokažete u najboljem izdanju samo je potrebno da budete mnogo taktičniji i uviđavniji prema onima koji vas u svem podržavaju. Ako ste skloni uzimanju alkohola u većim količinama, danas možete imati problema u komunikaciji sa vodenim znacima.


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

31.10.2014.
Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Vodoliji, Devici ili Lavu a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Kod vas u horoskopu  izuzetno je naglašena komunikacija sa strancima.Trudite se da napravite dobar izbor kada je u pitanju zajednički posao sa jednom Škorpijom kojoj želite da nametnete svoju volju.

1.11.2014.
Totalno ste konfuzni u međuljudskim odnosima jer vam mnogo toga ne ide od ruke. Želite da postignete mnogo a ne želite da otkrijete svoje namere. Neko je uspeo da vas zbuni. Konjukcija Meseca i Neptuna deluje na prave konzervativne Device prilični iritirajuće.VAGA (23.9. - 22.10.)   

31.10.2014.
Trudite se da dobijete na vremenu kada je u pitanju donošenje odluke u vezi sa poslom sa Devicom. Dobro se osećate u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije. Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i verovatno ćete želeti da se prilagodite novim uslovima rada, naročito kada je u pitanju posao u medijima

1.11.2014.
Ne bi trebalo da propustite šansu koja vam se ukazuje u radu sa osobama koje su više puta pokazale svoju lojalnost čak iako su pomalo sklone intrigama. Nemojte se nervirati ako niste u stanju da rešite porodični problem sa kojim ste duže vreme suočeni. Lav od vas očekuje finansijsku podršku.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

31.10.2014.
Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom ili Vodolijiom oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da raditie. Nekome je stalo da vas ubedi u ono što vam je veoma bitno za vašu karijeru.

1.11.2014.
Odgovara vam tranzit Sunca i Venere preko vašeg znaka i Meseca i Neptuna preko Riba. To bi moglo delovati podsticajno na one koji žele da se bave nekim novim poslom, ili možda planiraju umetničku karijeru. Dobićete poziv od osobe koja vam je draga i sa kojom ste se oduvek dobro razumeli, moguće od jednog Bika ili Raka.


31.10.2014.
Mesec u Vodoliji  donosi vam mogućnost uspeha u radu sa Bikovma ili Rakovima  ili u okviru ekonomije naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju  u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Potrebno je da se sretnete sa Jarcem ili Bikom radi dogovora oko puta.

1.11.2014.
Ovo je prilično naporan dan za one koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili koji imaju velike brige zbog nečega što nikako ne mogu da reše. Dobićete priliku da razgovarate sa nekim o nečemu što je prilično delikatno ili ćete u poverenju razgovarati o osobi koja vam je draga a suočena sa problemom.


JARAC ( 22.12.-20.1.)         .

31.10.2014.
Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma intrigantna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Potrebno je da se aktivirate na društvenom planu i da se posvetite onome što vam je trenutno prioritet.

1.11.2014.
Ne dopuštate nikom da vas spreči da uradite ono što ste planirali. To se verovatno odnosi na vašu karijeru u sferi pisanja, moguće u medijima ili u okviru politike. Naglašen znak Škorpije čini vas spremnim da prihvatite izazov od saradnika ili bliskog prijatelja sa kojim ćete voditi razgovor o nečemu što je vama veoma bitno.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  

31.10.2014.
Mnogi se oslanjaju na vas a i vi imate na koga da se oslonite jer je Mesec u vašem znaku. Skloni ste da kritikujete saradnike. Neko će vam komplimentima dati na znanje da mnogo toga očekuje od vas. Sa  Marsom u  Jarcu ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Verujete da ste na pravom putu da uradite ono što je za vas najbolje.

1.11.2014.
Verujete da će Rak, Ribe ili jedan Bik održati obećanje čak iako je ono što od njih očekujete prilično zahtevno. Niste načisto da li da verujete Jarcu ili Ovnu kao i jednoj Škorpiji. Možete naći način kako da se dogovorite sa Devicom ili Ribama oko nečega što bi moglo biti po obe strane profitabilno.


 

RIBE (20.2.- 20.3.).

31.10.2014.
Prilično  se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe ubedili da bi trebalo da što pre donesete odluku koja se odnosi na vašu karijeru u medijima ili u poslu sa strancima.Osećate se zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente.Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što vas interesuje.

1.11.2014.
Mesec i Neptun u vašem znaku čine vas prilično nerealnim po mnogim pitanjima. Vaš zanos malo ko deli i vaše iluzije mogu da vas odvedu u pogrešnom smeru. Niste spremni da budete do kraja iskreni prema nekom ko vas je nečim zadužio ili ko od vas očekuje mnogo više nego što ste mu do sada pružili. Moguć je susret sa jednom Škorpijom, Lavom ili Strelcem.


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
52.217.825

Pregledanih stranica
108.764.472

Danas poseta
68.986

Trenutno na sajtu
484

Vreme: 2014-10-31 20:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri