Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Dnevni horoskop

 

OVAN (21.3.- 20.4.)    

19.9.2014.
Kolege koje vas dugo nisu videle  obradovaće se susretu sa vama i verovatno će se potruditi da ponovo sa vama uspostave saradnju jer shvataju da imate velikog uticaja u okviru svoje  profesije i da od vas mogu imati koristi.Veoma ste oprezni prema onome što čujete kako o sebi tako i o drugima. 

20.9.2014.
Dobijate povoljne vesti u vezi sa novcem ili uspostavljate komunikaciju sa onima koje dugo niste videli a sa kojima ste nekada dobro sarađivali. Jupiteri Mesec  svojom pozicijom vas čine  spremnim da se uključite u saradnju sa timom saradnika u kome preovladavaju žene.Venera u Devici aktivira praktični deo vaše prirode.

21.9.2014.
Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma intrigantna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Potrebno je da se aktivirate na društvenom planu i da se posvetite onome što vam je trenutno prioritet.

Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja, ljubav i novac,   Karmička ljubav 


   

BIK (21.4.-21.5.)

19.9.2014.
Nervozni ste jer ste verovatno prihvatili više obaveza nego što možete da postignete i  svesni ste da morate da napravite listu prioriteta.Trudite se da nađete adekvatnu pomoć u vidu lojalne koleginice koja na praktičan način rešava probleme. Povoljna vest o novcu.

20.9.2014.
Danas možete pokazati neku vrstu napetosti u iščekivanju šta bi moglo da se dogodi na poslu  ili možete biti okuprani   finansijama ili poslom od koga očekujete dobru zaradu. Prilično ste nespokojni kada je u pitanju realizacija posla za koji niste sigurni da će vam biti plaćen.Imate grandiozne planove i ne možete da izdržite da dođe momenat kada ćete ih realizovati.

21.9.2014.
Mnogi se oslanjaju na vas a i vi imate na koga da se oslonite jer je Mesec u večernjim satima u Devici. Neko će vam komplimentima dati na znanje da mnogo toga očekuje od vas. Sa  Marsom u   Strelcu ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Verujete da ste na pravom putu da uradite ono što je za vas najbolje.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

19.9.2014.
Dobra ponuda od jednog Strelca ili Ovna obradovaće vas jer ćete shvatiti da na lak način možete da rešite problem u vezi sa novcem.Verujete da možete da vladate situacijom i da lako ubedite one koji imaju drugačiji stav od vas po nekom bitnom pitanju.Trudite se da obnovite kontakt sa nekadašnjim kolegama. 

20.9.2014.
Ostajete dosledni sebi po mnogim pitanjima ali ćete ipak biti otvoreni za saradnju sa jednim Lavom ili nekom osobom čije ste savete spremni da prihvatite. Tokom poslepodneva i večeri situacija postaje posebno napeta za one koji nemaju dobru komunikaciju sa Rakom ili Strelcem.Želite da saznate šta se dešava sa poslom koji polako ali sigurno privodite kraju.

21.9.2014.
Prilično  se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe ubedili da bi trebalo da što pre donesete odluku koja se odnosi na vašu karijeru u medijima ili u poslu sa strancima.Osećate se zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente.Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što želite. 


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novacKarmička ljubav RAK (21.6. - 22.7.)               

19.9.2014.
Naporan dan, posebno oko podne i u ranim poslepodnevnim satima dok tranzitira preko Blizanaca što vas čini nervoznim. Biće vam potrebna pomoć ili savet nekog ko vas dobro poznaje, naročito ako ste u dilemi oko novog posla. Dobro se slažete sa Škorpijom i Jarcem koji su spremni da vam učine uslugu.

20.9.2014.
Tranzit Meseca i Jupitera planete bogatstva ali i hedonizma preko znaka Lava relativno dobro se reflektuje na vaš znak, naročito u segmentu posla, utoliko pre ako se bavite nečim što volite. Ipak, budite oprezni jer bi jedan Lav ili Strelac mogli da naprave intrigu između vas i jednog Ovna.

21.9.2014.
Trudite se da dobijete na vremenu kada je u pitanju donošenje odluke u vezi sa poslom sa Devicom. Dobro se osećate u društvu osobe koja podstiče vaše ambicije. Nekome je stalo da vas ima za prijatelja i verovatno ćete želeti da se prilagodite novim uslovima rada, naročito kada je u pitanju posao u medijima.

.

Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac, Karmička ljubav LAV (23.7.-22.8.)

19.9.2014.
Poslovi sa strancima i sa osobama koje rade u medijma mogu biti za vas pravi izbor. Dobro se slažete sa Ovnom i Vodolijom i spremni ste da organizujete sastanak koji bi mogao značiti početak nove, uspešne saradnje, moguće sa osobama koje zbog posla često putuju.

20.9.2014.
Nemate razloga da se preterano nervirate ako vam  Rak, Bik ili Škorpija ne budu izašli u susret i ako budete morali da se na neki način pravdate. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju saradnja sa Devicom, Ovnom ili Rakom. Dan bi trebalo da posvetite ličnim uživanjima i bavljenju sportom.

21.9.2014.
Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika ali pozicija najtamnije faze Meseca čini vas sklonim promenama raspoloženja. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav 


DEVICA (23.8. - 22.9.)            

19.9.2014.
Želeli biste da danas imate što manje posla i da vas kolege ostave na miru da možete da organizujete svoj posao kako vama odgovara.Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Bikom i Jarcem čak i ako nisu pokazivali spremnost za to ili nisu imali ideju u kom pravcu bi to moglo da se odvija.

20.9.2014.
Mnogo kontatkata i susreta može vam doneti neke nove ideje u vezi sa poslom koji ćete želeti da završite što pre. Nemojte izbegavati susret sa nekim koga ne poznajete dobro, bićete prijatno iznenađeni onim što možete od te osobe saznati. Trudite se da niko ne sazna da ste suočeni sa problemom koji ne možete da rešite. Ostajete dosledni svojim principima iako se to okreće protiv vas.

21.9.2014.
Dan je povoljan zbog tranzita Meseca koji vam podstiče da tražite neka nova rešenja za svoje probleme ili projekte,naročito ako vam je za posao potrebna inspiracija. Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza.Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. 


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav VAGA (23.9. - 22.10.)   

19.9.2014.
Ako ste uspeli da pridobijete  naklonost Raka, Jarca ili Bika  možete započeti veoma interesantan posao koji ima veze sa medijima ili sa javnošću.Za vas će to će značiti mogućnost da proširite krug prijatelja i kolega. Ako tražite nov posao, moguć je razgovor sa Strelcem i Vodolijom na koje ćete ostaviti povoljan utisak.

20.9.2014.
Vaša očekivanja od saradnika su nerealna jer oni nisu voljni da vas u svemu poslušaju ili da vam učine po volji. Jednom mesečeno kada Mesec prelazi preko  Lava vi nemate baš mnogo nerava da svakome izlazite u susret naročito ne razmaženim osobama čak i onima koji su vam dragi..Spremni ste da se angažujete na poslu od koga možete imati veliku zaradu.

21.9.2014.
Tranzit Meseca čini vas previše nestrpljivim i kolebljivim a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani.Preterana  diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije. Imate utisak da neko radi protiv vaših interesa.


Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop ,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

19.9.2014.
Potreban  vam je savet u vezi sa rešavanjem finansijskog problema i uspećete da ga dobijete od osobe u koju imate veliko poverenje. Nemojte obećavati mnogo toga što realno možete da učinite onima koji ne shvataju šta ste sve u stanju da za njih učinite. Moguća vest od  Vage koja vam je često kontrirala.

20.9.2014.
Tranzit Meseca donosi susret sa nekim ko bi mogao da vam da sjajne ideje u vezi sa poslom koji će vas zainteresovati ili mogućnost promene plana, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima. Nemojte se nepotrebno  zamarati nekim negativnim razmišljanjima pod uticajem Blizanaca ili Device. Imate šanse da budete uspešni u novom projektu.

21.9.2014.
U očekianju ste prijatnih vesti od nekog koga ste skoro sreli i razgovarali o nekom važnom poslu. Jarac ili druga Škorpija zainteresovaće se za vaše ideje.Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću  ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom.Dobijate priliku da se sretnete sa Rakom.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav STRELAC (21.11.- 21.12.)

19.9.2014.
Tranzit Meseca odgovara onima koji rade sa strancima ili u nekoj velikoj privatnoj firmi.Nalazite nov izvor prihoda koji će vam omogućiti da popravite svoje finansijsko stanje moguće u okviru marketinške firme ili u okviru neke samostalne delatnosti.Možete dobiti neočekivano povoljnu ponudu od jednog Lava.

20.9.2014.
Povoljan dan, naročito ako ste planirali susret sa Blizancima, Jarcem ili nekim drugim Strelcem ali ćete morati da im nametnete svoje mišljenje. Ne bi trebalo da se previše dvoumite u vezi sa  nekim novim poslom ali budite spremni da dođe do odlaganja projekta, ne vašom krivicom.Dalji rođak pokušava da vam na fini način sugrira ono što je za vas najbolje.

21.9.2014.
S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi  kada je u pitanju saradnjsa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Najtamnija faza Meseca i vama donosi mogućnost razgovora o novom poslu od koga očekujete dobru zaradu ali samo ako to bude sa jednim Blizancem ili Devicom.


 Dnevni ljubavni horoskop,Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskopLilit donosi iskušenja , ljubav i novac,   Karmička ljubav


JARAC ( 22.12.-20.1.)         

19.9.2014.
Vaše ideje o  novom poslu donose nove mogućnsti koje će se verovatno realizovati u što je moguće kraćem roku.Dobijate poziv od jednog Lava  ili neke Device, moguće Škorpije koji su vam naklonjeni i koji će biti spreman da vas saslušaju u vezi sa nečim što je za vas od velikog značaja.Ne ulazite u raspravu sa Rakom.

20.9.2014.
Vaša očekivanja su s razlogom velika kada je u pitanju posao sa Bikom, Rakom ili Strelcem moguće i Ribama i vi ćete svakako uspeti da se dogovorite sa saradnicima. Trudite se da se dogovorite sa nekim do koga vam je stalo oko nekih praktičnih pitanja u vezi sa finansijama ili sa organizacijom posla.

21.9.2014.
Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete, moguće da se radi o jednoj Vodoliji, Devici ili Lavu a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Kod vas u horoskopu  izuzetno je naglašena komunikacija sa strancima.Trudite se da napravite dobar izbor kada je u pitanju zajednički posao sa jednom Škorpijom kojoj želite da nametnete svoju volju.

.

.


Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i no

vac,   Karmička ljubavVODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    .

19.9.2014.
Tranzit Meseca preko znaka Lava donosi vam dobre vesti od nekog koga dobro poznajete i sa kim se u svakom pogledu dobro razumete. Imate mogućnost da sklopite dobar posao sa mladolikim, aktivnim i sposobnim osobama koje pokazuju želju da sa vama nastave saradnju.Oslonite se na mlađeg kolegu u koga možete da imate veliko poverenje.

20.9.2014.
Pokušavate da sklopite unosne poslove sa Strelcem ili Blizancima i verovatno će vam poći za rukom da postignete odgovarajući sporazum.Moguća je obnova saradnje, naročito ako planirate da radite posao sa strancima ili sa firmom koja posluje sa inostranstvom.Dobijate poziv od jednog Blizanca koji živi u inostranstvu.

21.9.2014.
Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom ili Strelcem oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da raditie. Nekome je stalo da vas ubedi u ono što vam je veoma bitno za vašu karijeru.


 Dnevni ljubavni horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

RIBE (20.2.- 20.3.)

19.9.2014.
Pravite plan kako da dođete do nekog ko vam je veoma značajan kao saradnik, naročito ako se radi o Jarcu, Biku ili Škorpiji koji su oduvek imali dovoljno sluha za sve vaše potrebe. Trudite se da vas niko ne iznervira kada je u pitanju tema o kojoj se često sa mnogima sukobljavate.Niste sigurni kako da se postavite prema predstavniku vatrenog znaka.

20.9.2014.
U odnosu na vaš znak  Venera je dobro postavljena  zbog čega možete očekivati prijatan susret sa nekim koga poznajete dovoljno dugo da možete u njega da imate poverenja, posebno kada je u pitanju projekat sa strancima ili u medijma.Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Škorpijom.

21.9.2014.
Mesec u najtamnijoj fazi  donosi vam mogućnost uspeha u radu sa Devicama ili Rakovima  ili u okviru ekonomije naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju  u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Potrebno je da se sretnete sa Jarcem ili Bikom radi dogovora oko puta.

Dnevni ljubavmi horoskop, Nedeljni horoskopMesečni horoskop,  Godišnji horoskop,Lilit donosi iskušenja , ljubav i novac,  Karmička ljubav 


 

Jasminka Holclajtner
Zodiacal signs designed by Nikola Mijalkovic

 
 

U PRETPLATI

ciganske-karte-auto
Star-10-june
PREKO SMS PORUKE 

Star-10-june
astrozenit-extra-magazin

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
49.564.367

Pregledanih stranica
106.114.493

Danas poseta
4.409

Trenutno na sajtu
328

Vreme: 2014-09-21 04:09

Reklame