Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

GODIŠNJI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA 2014.

KAKO DA IZRAČUNATE SVOJ BIORITAMSKI BROJ

 

Numerološki horoskop se radi na osnovu vašeg bioritamskog broja  iz vaše numerološke kombinacija koja se sastoji od tri broja.

Npr. ako ste rođeni 8.4.1987. vašu numerološku kombinaciju sačinjavaju tri broja:

Bioritamski ( podložan promenama) i dobija se kada se dan i mesec rođenja saberu i svedu na jedan broj.U ovom slučaju to je

8.april  8+4= 12:, 1+2= 3 Trojka je vaš bioritamski broj.

Sabiranjem brojeva u godini rođenja dobija se generacijski broj a to je 1+9+8+7 = 25, 2+5 = 7. Sedmica je vaš generacijski broj, nepromenljiv određuje sklonost ka određenim oboljenjima.

Sabiranjem ova dva broja dobija se Lični broj koji daje sliku vašega karaktera. Bioritamski broj je broj naravi, vaše duše a lični vašeg karaktera. U ovom slučaju 3+7= 10, 1+0= , Jedinica je vaš lični broj.

   

Numerološka prognoza se odnosi na bioritmaski broj.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Kao neparan, aktivan i dinamičan broj koji je pod vlašću Sunca, planete ekspesivnosti, ambicije i optimizma,u godini Sedmice koja je pod uticajem Urana možete biti hiper aktivni i izuzetno produktivni. Ovo je jedna od onih godna koje se pamte, jer je vaš broj tokom cele godine pod uticajem Marsa, planete akcije i energičnosti koji će vas činiti izuzetno spremnim da se maksimalno posvetite ostvarenju vaših ciljeva. Muškarci Jedinice biće neodoljivo privlačni, verovatno će doživeti veliki uspeh na svim poljima a žene Jedinice mogu biti previše muškobanjaste i previše posvećene karijeri. One koje se bave političkim radom ili sportom  mogu izbiti u sam vrh svoje profesije.Godina je takođe veoma dobra za hirurge, diplomate, lekare, sportiste, osobe koje nose bilo koju vrstu uniforme na radu.

Januar- Moguć put u inostranstvo, susret posle duže vremena sa rođacima, prijateljima i kolegama koji žive van zemlje. Mesec dobar za sportiste. Emotivna veza počinje preko Facebook-a.

Februar- Pokušavate da nešto sprovedete u delo a osećate pritisak od strane porodice da ne postupite nesmotreno i smatrate da se previše mešaju u vaše odnose.

Mart-  Mesec ljubavi, tajnih susreta, romansi ali i sukoba ako ste duže vreme u vezi nezadovoljni, sumnjičavi ili dajete partneru povoda sa sumnja u vas.

April- Tražite savete vaših bližnjih, ne znate šta biste sa sobom, razapeti između želje za osamostaljivanjem kako na poslu tako i u privatnom životu i kompromisa da pristanete na ono što vam drugi kažu.

Maj- Spremni ste za novu vezu i možete vrlo brzo nakon poznanstva razmišljati o braku ili zajedničkom životu. Mesec dobar za privatan biznis, naročito u okviru porodične delatnosti.

Jun- Opasnost od paralelne veze jer ne možete da odolite šarmu jedne Šestice i jedne Dvojke. Muškarci Jedinice su nestalni, žene doživljavaju medijski uspeh.

Jul- Pokušavate da svoj život učinite jednostavnim, bavite se samo onim što vam prija i za šta ste izuzetno talentovani. Dobar mesec za umetnike.

Avgust- Pokazujete želju za isticanjem, nemate razumevanja za one koji drugačije misle, spremni ste da stupite u konflikt sa Dvojkom.

Septembar- Novac pritiče sa više strana i vi dobijate želju za sklapanjem partnerskog odnosa sa nekim ko je iskusan i vešt s novcem.

Oktobar- Slobodne Jedinice se zaljubljuju u Peticu ili Devetku. Završavate započete poslove i krećete sa novim projektima.

Novembar- Moguća strastvena, tajna veza sa Dvojkom ili Četvorkom. Planirate zajednički život. Moguć novac preko privatnog biznisa.

Decembar – Mogući poveći dobici iz dva paralelna izvora prihoda. Romansa sa Dvojkom , Osmicom ili Devetkom.DVOJKA

Mesec, vladalac vašeg broja pod uticajem Urana, vašem broju tokom ove godine donosi razne obrte kako na poslu tako i u privatnom životu. Na vas će uticaja osim Meseca, planete intuicije i promenljivog raspoloženje i Urana, planete bunta i genijalnosti imati i Pluton, simbol velikog novca i Neptun, planeta mašte, koji vladaju Devetkom. To je broj završetaka svega onog što ste radili u proteklih osam godina. Do polovine godine trebalo bi da stavite tačku na sve što vam nije odgovaralo i da okrenete nov list. Mnogi će se odlučiti za rad sa stranim partnerom, napustiće dosadašnji posao ili će otići u inostranstvo. Oni koji su vezu započeli tokom prethodne godine, verovatno će stupiti u brak.

Januar- Povoljan period za pregovore o novom poslu ili o rešavanju stambenog problema. Moguća ponuda u vezi sa projektom koji vam se može isplatiti.

Februar- Možete lako rešiti pitanje u vezi sa finansijama i pokušaćete da započnete privatan posao.

Mart- Ukazaće vam se prilika za neko novo putovanje ili za posao koji bi mogao da donese dobre prihode.

April- Moguća romansa ili neko novo poznanstvo koje bi moglo da preraste u ozbiljnu vezu.

Maj- Bićete sklonni uznemiretnositi i neočekivatnim odlukama koje se mogu negativno odraziti na vaše finansije.

Jun-Dobijate mogućnost sklapanja dobrog posla sa osobom iz inostranstva ili vam se ukazuje prilika za profitabilan posao sa strancima.

Jul- Zaključujete dobre aranžmane posredstvom uticajnih osoba. Ako ste pred drugim brakom, moguće planiranje zajedničkog biznisa.

Avgust- Neko podstiče vaše ambicije i vi sa mnogo entuzijazma pristupate poslu. Ne plašite se konkurencije ni na poslu ni u ljubavi.

Septembar- Vaš senzibilitet i razumevanje koje pokazujete za tuđe slabosti donosi vam nove prijatelje i simpatije u društvu.

Oktobar- Predstavnici neparnih brojeva podstiču vašu ambiciju i pozitivno utiču na vašu preduzimljivost.

Novembar- Mogućnost velikog dobitka preko rada u javnim ustanovama ili preko rada sa strancima.

Decembar- Skloni ste rizicima u svim segmentima života. Romansa na nekom putu.TROJKA

Vaša nemirna, znatiželjna priroda pod uticajem Sedmice i snage Urana udruženog sa snagom Jupitera, vladaoca vašeg broja može pokazati crte genijalnosti ali i preduzimljivosti i sklonosti ka dominaciji. Naročito će biti uspešni sportisti, osobe koje se probijaju u javnosti, oni koji se ističu originalnim idejama i koji su spremni da naprave neku značajniju promenu u svom životu. Ovo je godina velikih promena ali i velikih kriza ako niste u stanju da budete jak „igrač“. Bićete u prilici da sarađujete sa jakim i uticajnim osobama, vizionoarima od kojih ćete imati šta da naučite. U ljubavi ćete biti prevrtljivi i skloni flertu i neverstvu.Pazite se u saobraćaju.

Januar- Na prvom mestu vam je zarada i naći ćete način kako da je uvećate. Malo ko može da vam bude dostojna konkurencija, posebno u poslovima koji imaju veze sa medijima.

Februar- Moguće putovanje, poznanstvo koje vam može promeniti život. Ako imate smisla za pisanje ili bilo koju umetnosti, maksimalno se posvetite tome.

Mart- Ako sami sebi ne zavedete malo više discpline u svakodnevnom život nastaće haos, bićete primorani na to, kako od strane ljubavnog partnera tako i od članova porodice.

April- Neočekivana prilika u vezi sa novim poslom učiniće da napravite iskorak iz svakodnevnice i promenite prvobitne planove. Dobijate mogućnost da napredujete na poslu.

Maj- Ako ste dama Trojka, nemojte flertovati na poslu da ne biste dali povod  za izbijanje skandala. Muškarci se zaljubljuju tokom ovog meseca u plavušu.

Jun- Ne prestajete da šokirate okolinu. Želite da svima date na znanje, prilično buntovno da vam niko ne može postaviti nikakva ograničenja.

Jul- Dobro se snalazite u društvu finansijskih moćnika i učite od njih. Praktična crta vaše ličnosti izbija u prvi plan.Ne ulazite u nepotrebne rasprave.

Avgust- Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko radi za strance ili ćete ga upoznati na putu što će doneti odlične prilike za promenu posla.

Septembar- Vaša energičnost oduševljava okolinu i vi sa velikim entuzijazmom krećete u nove poslove. U ljubavi ste previše zahteveni.

Oktobar- Insitirate na poštovanju dogovora i ugovora, naročito u onom delu koji se odnosi na plaćanje. Spremni ste da pokrenete samostalan biznis.

Novembar- Ne dopuštate da vam bilo ko pravi spletke ili da se meša u vaše poslove. Čuvajte se Osmica i Dvojki mogli bi vam napraviti probleme kao konkurencija bilo na poslovnom ili ljubavnom planu

Decembar- Pazite se mogućih povreda u kući. Skloni ste iscrpljivanju i sebi stvarate nepotrebne dodatne obaveze. ČETVORKA

Potpuno neočekivano za predstavnike ovog broja, emocije će biti glavni pokretač svih aktivnosti i akcija. Sve što radite, biće rezultat unutrašnji potreba, vaše kreativnosti i inspiracije. Umetnici pa čak i naučnici, ekonomisti, biznismeni, biće skloni da više osluškuju svoje šesto čulo nego glas razuma. Jedna Sedmica će biti veliki oslonac u svemu iako često naporna za komunikaciju. Preterana osetljivost donosi konflikte i na poslu i u ljubavi i često se nećete snalaziti u situacijama koje od vas zahtevaju više tolerancije i spremnost na kompromise.Godina u kojoj možete zaraditi dosta novca i započeti privatan biznis.

Januar- Mesec kao stvoren za odmor, za kreativan rad, hobi, umestnost. Bićete pomalo lenji, spori i veoma zaljubljivi.Dame Četvorke osvajaju svojim šarmom jednu Dvojku.

Februar-  Posvećujete se porodici, biznisu, posebno privatnom a dobijate ponudu od velike firme ili nekog na položaju da radite za njega ili pod njegovim instrukcijama na šta ćete pristati.

Mart- Verujete u mogućnost osvajanja novih tržišta i vaš smisao za inovacije potpuno neočekivatno izbija u prvi plan. Moguća nagrada ili inostrano priznanje.

April- Romantično raspoloženje čini vas previše okupiranim ljubavlju izlascima i možete, naročito ako se dama Četvorka zanemariti svoje obaveze. Briga za starijeg člana porodice.

Maj- Morate da nadokndite sve što ste propustili u prethodnom mesecu. Previše obaveza i potreba da ispunite svoje snove stvara vam veliki stres i sklonost ka konfliktima.

Jun- Novac je tema koja vas u velikoj meri zaokuplja. Trudite se da zaradite što više, prihvatate paralelne poslove i jurite dužnike. Ipak dobijate ono što vam pripada.

Jul- Planirano putovanje donosi romansu ili i satisfakciju na poslu. Novi aranžmani lako mogu biti sklopljeni sa strancima.

Avgust- Vašu inicijativu u vezi sa promenama rado prihvataju i možete računati na podršku osoba na položaju. Moguće unapređenje.

Septembar- Žene iz vaše porodice imaju velikog uticaja na vaše odluke ma kog pola da ste i ma čime da se bavite. Želite malo više slobode u s vakom  pogledu.

Oktobar- Mesec pun obaveza, sklonost ka konfliktima i nemogućnost ostvarenja svih planova zbog previše preuzetih obaveza. Dobijate ponudu o kojoj vredi razmisliti.

Novembar- Stabilizacija finansijskog stanja. Odlučno rešavate probleme i ne dozvoljavate da vam se niko meša u odluke.

Decembar Moguća putovanja, sklapanje novih poslova. Izbegnite konflikte sa saradnicima koji su skloni raspravama i provokacijama. Nova romansa sa Sedmicom.PETICA

Naporna godina za one tipične Petice koje ne umeju da realno procene svoje snage i koje  preuzimaju na sebe mnogo obaveza. Kreativne sposobnosti su veoma naglašene i ako se bavite pisanjem, radite u  medijima ili želite da nastavite studije, godina je odlična, naročito u saradnji sa Devetkom. Dvojka, Trojka i Sedmica mogu biti dobri kao podrška u vezi sa novim poslom. Vaša očekivanja su izrazito velika i ako ste sportista, ne odustajete od zacrtanog plana. Naučnici i javne ličnosti biće u centru pažnje.

Januar- Članovi porodice podržavaju vaše planove i vi funkcionišete po principu „sloga kuću gradi“. Spremnis ste da nešto oprostite i da krenete novim putem.

Februar- Naglašen senzibilitet može doneti uspeh u umetnosti ali i novu ljubav. Mlade Petice mogu biti u vezi sa nekim ko nije slobodan. Mesec pun raznih obrta.

Mart- Emotivna nestabilnst jer sumnajte u sebe, imate veliku potrebu za ljubavlju ali niste sigurni da li vam ona druga strana, naročito ako ste na početku veze, odgovara.

April- Rasprave u okviru doma ili privatne firme zbog različitih pogleda na bitna pitanja i moguć odlazak u afektu iz kuće. Poslovi sa strancima postaju stresni.

Maj- Novac vam je motiv i ne odustajete od plana ma šta vam ko pričao ili pokušavo da vam nametne kao svoj stav. Mogući velikid dobiti na lutriji ili iz nekog neočekivanog izvora prihoda.

Jun- Putovanje kod rođaka u inostranstvo ili kontakt sa strancima donosi veliku satisfakciju i spremnost da se uključite u velike projekte. Uspeh na studijama.

Jul- Spremni ste da napravite značajan zaokret u svom životu i da se maksimalno posvetite sređivanju onih segmenata u životu u kojima niste baš sjajno funkcionisali.

Avgust- Mogući dobici preko partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i ljubavnih. Nova romansa ili novo, značajno poznanstvo za slobodne Petice.

Septembar- Opseda vas misao o novim, velikim projektima i putovanjima. Želite da napravite kvalitativnu promenu u životu koja bi vam omogućila da vaši talneti dođu do izražaja.

Oktobar- Napran mesec sa mnogo posla, mnogo obaveza i povremeno nedovoljnog razumevanja od strane bliskih osoba. Povlačite se u sebe i ne osećate se baš sjajno.

Novembar-Nervoza i psihička iscrpljenost posledica su velikih ambicija i mnogo rada. Intelektualne delatnosti vas prilično zamaraju, nemate dobru koncentraciju.

Decembar-Romansa sa osobom punom razumevanja koja vam daje na znanje da joj je stalo do vas. Nova ljubav ili planiranje zajedničkog života.
ŠESTICA


Za predstavnike vašeg broja ovo će biti naporna godina, naročito ako ne volite nikakvu vrstu discipline. Umetnički nastrojeni, povremeno veoma komotni i nedovoljno istrajni, zbog tih osobina dolazite u konflikt sa okolinom. Mlade Šestice će posebno biti na meti kritike članova porodice. Možete poželeti da napustite sadašnje radno mesto i da se posvetite nečem drugom što će vam doneti veće zadovoljstvo. Umetnici će naći dobrog menadžera. Pitanje stambenog prostora postaje prioritetno. Ako ste planirali brak ova godina za ozbiljne Šestice može biti povoljna za započinjanje zajedničkog života.

Januar- Sklonost ka prekidanju započetog posla i prelazak na neko drugo radno mesto bez mnogo prethodnog razmišljanja. Živite od danas do sutra.

Februar- Trudite se da učinite sve što se od vas očekuje. Povremeno ste prilično pasivni i malodušni i potrebna vam je podrška ženskih članova porodice. Mogući dobici u novcu.

Mart- Nespokojni ste i uznemireni ako se situacija ne odvija kako ste planirali. Lako vas je izbaciti iz takta. Neko, veoma iskusan, uspeva da vas osvoji ali veza postaje komplikovana.

April-Podrška bliske osoe kako u moralnom tako i u finansijskom pogledu donosi vam podstrek da nastavite tamo gde ste zastali. Shvatate važnost istrajnosti.

Maj- Neočekivana ponuda za zajednički put sa osobom koja vam je draga čini vas veoma srećnim. Moguća romansa sa nekim koga ste do tada površno poznavali.

Jun- Imate potrebu za akcijom, za novim poslom, promenom u svakodnevnici koja vas psihički iscrpljuje. Borite se za svoja prava i postajete aktivniji.

Jul-  Svaki čas menjate mišljenje i kolebate se između dve podjednako privlačne mogućnosti kada je posao u pitanju. Moguća tajna romansa sa zauzetom osobom.

Avgust- Ne odustajete od svoje ljubavi čak i ako je komplikovana ili partner živi u drugom mestu, nije slobodan.Neočekivana ponuda za dobro plaćeno radno mesto.

Septembar- Razmišljate o odlasku u inostranstvo ili prihvatate ponudu za rad sa strancima. Moguća romansa sa mnogo starijom osobom.

Oktobar- Ne odustajete od svojih planova ma šta vam ko savetovao. Povremeno je teško izdržati vaše oscilacije u raspoloženju.Autoritativna osoba vam se nalazi pri ruci.

Novembar- Romantično ste raspoloženi i spremni za novu ljubav. Dajete partneru na znaje da može da na vas računa u svakom pogledu. Dobri prihod preko timskog rada.

Decembar- Ne krijete koliko ste posesivni i dajete partneru na znanje da ne želite da tolerišete bilo koji gest koji kod vas provocira takva osećanja. Velike ambicije u poslu koji ima veze sa javnošću.


 


SEDMICA

Naporna godina za one tipične Sedmice koje su izuzetno ambiciozne i spremne da prave nerealne planove. Nervni sistem vam nije jača strana. Ne dozvoljavate nikome da vam režira život. Ne pristajete na kompromis, spremni ste na nove početke ma šta to od vas zahtevalo. Mnogi predstavnici vašeg broja mogu u afektu raskinuti brak, vezu ili napustiti dom. Oni koji su dugo u vezi još uvek nisu spremni za brak. Intelektualne delatnosti donose velike mogućnosti ali postoji opasnost od nervnog iscrpljivanja. Impulsivne reakcije mogu doneti štetu na finansijskom planu.

 

Januar-  Prilagodljivi ste i tolerantni. Dobro se slažete sa kreativnim, umetnički nastrojenim osobama sa kojima možete da razmenjujete ideje. Moguća nova ljubav.

Februar- Preosetljivost vas čini sklonim radikalnim odlukama i ne dozvoljavate nikome da se poigra vašim strpljenjem. Znate šta želite i postavljate uslove kako veza može da funkcioniše.

Mart- Dobar mesec za one koji rade u medijima ili se bave pisanjem, trgovinom. Sportisti mogu imati velike uspehe i dobru zaradu.

April- Završavate sve započete radove i prihvatate se novih obaveza u okviru projekta koji ste sami osmislili i koji vam donosi mogućnost da postanete popularni.

Maj- Velika aktivnost na svim poljima a najbolje će proći sportisti i oni koji vole da se bore sa konkurencijom.Na ljubavnom polju, uvereni ste da imate rivale.

Jun- Odličan mesec za zaljubljene i one koji planiraju brak ili neki značajniji događaj u porodici, peseljenje ili očekuju dete.

Jul- Mnogo putovanja, susreta, poznanstava i mogućnost proširenja saradnje sa onima sa kojima ste se oduvek dobro razumeli.

Avgust- Moguća kupovina nekretnina ili rešavanje važnih problema u okviru porodice. Dobar mesec za početak privatnog biznisa.

Septembar- Nervoza, nestrpljenje i sklonost ka raspravama čine vas često neprijatnim sagovornikom. Moguć raskid veze koja je počela u januaru.

Oktobar- Pokušavate da budete nešto blaži u osudi onih koje smtrate odgovornim za probleme sa kojima ste suočeni.Moguća nova veza ili pomirenje sa bivšim partnerom.

Novembar-Sjajne ideje u vezi sa poslom uspevate da realizujete zahvaljujući podršci članova porodice ili ako ste muškarac, partnerke koja je predusretljiva i tolerantna.

Decembar-Mogući dobici preko trgovinskih poslova, medija, pisanja. Ne ulazite u rasprave sa konkurencijom i onima koji žele da vam naude.     OSMICA

Predstavnicima vašeg broja nije lako u godini Sedmice.Naglašena individualnost kod većine predstavnika vašeg broja je ono što može biti kamen spoticanja u međuljudskim odnosima jer  Sedmica je jedina koja može da zaista parira Osmici. Ovde se radi o sudaru dve planete Marsa, vladaoca Osmice i Urana, vladaoca Sedmice. Uran želi slobodu, ima potrebu da iznosi svoje stavove, želi da menja poredak, Osmica voli da naređuje. Da bi Osmica mogla da funkcioniše, moraće da primeni taktiku Šestice i da bude diplomata, shvatiće da je besmisleno da se troši u nepotrenim raspravama. Novac može priticati od bavljenja umetnošću, medicinom i alteranativnim oblicima lečenja,  kao i od nauke.

Januar- Naporan period ako niste rešili brojne probleme krajem godine. Sve što ste odlagali, sada ćete morati da završite ili platite.Moguć neslad u ljubavnoj vezi sa nekim parnim brojem.

Februar-Povoljan mesec za svaku vrstu biznisa ili za naplatu dugova, započinjanje unosnog posla. Moguć flert koji se vrlo brzo pretvara u strastvenu vezu nad kojom nemate kontrolu.

Mart- Moražete da odgovorite na sve pozive, da ispunite obećanja, redovno izvršavate svoje obaveze. Ne ulazite u rasprave sa neparnim brojevima sa kojima inače često dolazite u sukob.

April- Iniciraćete posao sa strancima i želećete da se maksimalno dokažete na poslu koji podrazumeva i dobru fizičku kondiciju. U ljubavi ste sumnjičavi ste iposesivni.

Maj- Odličan mesec za sklapanje trgovinskog posla, ulaganje novca u nekretnine. Romansa sa Dvojkom može biti prilično komplikovana ako ne budete spremni da u nečemu popuštate.

Jun-Česta kratka putovanja u inostranstvo donose mogoućnost sklapanja dobrog posla ili slobodnim Osmicama novu romansu. Dobro se slažete sa parnim brojevima li ne i sa Trojkom.

Jul- Moguće rešavanje stambenog problema ili prodaja nekrenine. Dobro se slažete sa jednom Osmicom ili Devekom.Poslovni partner vam nudi dobre uslove za rad.

Avgust- Skloni ste čestim raspravama sa ljubavnim partnerom. Dobijate mogućnost da se istaknete u poslu koji podrazumeva da posedujete neki poseban talenat.

Septembar- Romansa na putu donosi novu ljubav sa izuzetno atraktivnom osobom. Vaši talenti dolaze do punog izražaja, naročito ako ste umetnik ili se bavite nekim kreativnim poslom.

Oktobar- Uz pomoć jedne Jedinice dobijate priliku da se istaknete na poslu koji zahteva znanje stranih jezika ili sposobnost dobre komunikacije.

Novembar-Tokom ovog meseca mogli biste dobiti poveće iznose bilo preko redovnog posla ili preko nasledstva. U ljubavi ste prilično posesivni i nedovoljno tolerantni.

Decembar- Spremni ste da se uključite u veliki posao sa strancima ili sa osobom koja će se ponašati kao posrednik između vas i potencijalnih partnera. Moguće je putovanje u inostranstvo.DEVETKA

Veoma naporna godina za one koji ne vole mnogo da rade jer će ponude pristizati sa više strana. Ambiciozne Devetke mogu biti veoma uspešne, posebno u saradnji sa strancima. Dobijate razne mogućnosti da se istaknete bilo u sportu ili u poslu koji podrazumeva pojavljivanje u javnosti. U ljubavi ste prilično nespokojni, nestalni, sumnjičavi i skloni da donosite odluke u afektu. Moguć je ulazak u brak nakon kraće vaze ili raskid zbog ljubomore ako ste u vezi sa nekim neparnim brojem. Moguća su mnogobrojna putovanjakako radi posla tako i iz privatnih razloga.Nemojte se nervirati bez preke potrebe i pripazite na svoje zdravlje.

Januar- Odličan period za rešavanje finansijskih problema, naročito uz pomoć osoba koje su vam obećale da će vam izaći u susret. Moguć je početak novog posla u banci ili u velikoj uspešnoj firmi.

Februar- Odlazak za inostranstvo donosi romansu koja bi mogla da označi početak nove uspešne saradnje.Pokazaćete razumevanje za one koji nisu bili spremni da sa vama rade pod vašim uslovima.

Mart- Ako tražite posao, dobićete ga uz pomoć osobe koja se bavi marketingom ili radi u medijima. Moguć je poziv od nekog ko vam je izuzetno simpatičan i koji će vam pomoći da vaši talenti dođu do punog izražaja.

April- Dobar mesec za kupoprodaju nekretnina ili početak privatnog posla. Moguće pomirenje sa nekim ko je speman da po mnogim pitanjima napravi kompromis sa vama.

Maj- Naporan period za većinu predstavnika vašeg broja, naročito ako niste spremni da napravite dogovor sa jednom Trojkom ili Sedmicom. Nervoza može doneti probleme u komunikaciji sa saradnicima.

Jun- Oslanjate se na bliske osobe, moguće žene iz vaše porodice koje će vam pomognu da započnete privatan biznis. Mesec je posebno pogodan za umetnike i mlade koji žele da uđu u brak.

Jul- Spremni ste da uđete u novu emotivnu vezu i neko koga ćete upoznati na putu biće za vas gotovo idealan. Moguća strastvena veza i promena posla.

Avgust-Romansa bi mogla da se nastavi, o ulasku u brak će razmišljati mnoge dame Devetke. Igrajte igre na sreću i budite spremni da razna iznenađenja.

Septembar- Putovanje u inostranstvo donosi mnogo novih mogućnosti za proširenje saradnje i nove poslovne kontakte. Romansa sa Sedmicom čini vas nespokojnim.

Oktobar- Dobro se slažete sa osobama koje su poslovnog duha, sposobne da započnu nov posao. Moguća veza sa nekim ko je veoma sposoban za biznis i spreman da sa vama uđe u nov posao.

Novembar- Dobro se slažete sa Dvojkom koja vam čini mnoge usluge i sa kojom možete ući i u emotivnu vezu sa veoma senzibilnom osobom. Moguća saradnja sa strancima.

Decembar- U kratkoročnom poslu možete dosta da zaradite i vi ćete ga započeti nezavisno od izvesnih prepreka koje se pokazati u vidu nekorektnosti neke Trojke ili nekog koga smatrate konkurencijom.

 


Jasminka Holclajtner, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Numbers designed by Nikola Mijalković, e.mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Reklame

Statistika sajta

Ukupno poseta
51.514.130

Pregledanih stranica
108.060.586

Danas poseta
33.398

Trenutno na sajtu
1.110

Vreme: 2014-10-22 09:10

Reklame

Automatsko proricanje

ji djing
ekskluyiv astro magazin
kraljevske karte
sanovnik
sanovnik

Baner

Baner za royal

Reklame

Baneri